Προς το περιεχόμενο

R9 290x driver timeout

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από leonidasM2000,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με RX480. Είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο ξεκίνησε με κάποιους drivers και μετά και ούτε με παλαιότερους drivers έφτιαξε. Δεν έχει να κάνει με την κάρτα, νομίζω.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με RX480. Είναι γνωστό πρόβλημα το οποίο ξεκίνησε με κάποιους drivers και μετά και ούτε με παλαιότερους drivers έφτιαξε. Δεν έχει να κάνει με την κάρτα, νομίζω.

Καθαρισμα με ddu μεσα απο ασφαλη λειτουργια , βαζεις Adrenalin 22.3.1 ξανα μεσα απο ασφαλη λειτουργια και οχι τους Adrenalin 22.4.2 Optional που δινει η amd , η καρτα για να βγει νοκ αουτ θα πρεπει να αρχισει να εμφανιζει artifacts ή να μη σε δινει καθολου εικονα , μια χαρα δουλευουν ολοι οι drivers και ενας λογος παραπανω για την δικη σου που δεχεται και νεοτερους.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και γω θεματα με 2 pc που φορανε legacy AMD καρτες, λετε να μας μαμησε κανα windows update Απριλιου?.

1ο συστημα Ε3 1270( I7 2600 χωρις γραφικα) /16GB ram/ 7870XT(taxiti)    [ win10 ver1809 os build 17763.2867 ]

2o FX 4300/ 8GB ram/ 7770  [ win10 ver 21H2 os build 19044.1645 ]

Φριζαριζματα και δυνατο θορυβο απο ηχεια ειτε απλα κολλημα και στις δυο περιπτωσεις θελει hard reset.

Drivers ειχα και στα δυο τους 21.5.2 αλλα δοκιμασα και αλλους παλιοτερους WHQL με DDU φυσικα.

Δοκιμασα να κανω disable το HD audio απο amd drivers και να αφησω μονο της μητρικες( εβαλα και αλλους drivers για ηχο) παλι τα ιδια.

Επαιξα με underclock και power limit παλι τα ιδια.Στο heaven benchmark στα τερματα overclocked και οι δυο μηδεν artifacts...

Και τα δυο PSU δινουν σωστα ρευματα.

Θα δοκιμασω με το power plan οπως λεει ο νηματοθετης.

edit: Δοκιμασα το high εκανε reset απο μονο του αυτη τη φορα αχαχαχ, μαλλον με αποχαιρετανε οι γριες radeon ειτε τα τροφοδοτικα τι να πω...

edit2 : Εβαλα μια 6450 στον FX και κόλλησε με αυτη επισης....Αρα κατι αλλο παιζει, οι καρτες ειναι καλες.

Edit 3 : Μαλλον ραμ ητανε, κλασικο φριζαρισμα.αφισα 2 στικς στο ενα pc και παιζει κανονικα.Στο αλλο θα δοκιμασω να χαλαραρωσω τα timings. Καμια φορα ειναι τα πιο προφανη και ας περασε memtest.

Επεξ/σία από Apaleytos80
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...