Mpouko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα. Θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει το εξης προβλημα. Ειμαι ανεμβολιαστος και νοσησα πρωτη φορα τον Δεκεμβριο του 20 που δεν υπηρχαν πιστοποιητηκα νοσησης, Ειχα κανει Pcr τοτε.. Πριν 2 βδομαδες νοσησα και εκανα απευθειας Pcr..Το αποτελεσμα αν και εχουν περασει 15 μερες δεν ανεβηκε στο GOV. Υπαρχει περιπτωση να βλεπει οτι νοσησα πριν 2 χρονια και να μην μου δοθει πιστοποιητικο ? Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Mpouko Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Mpouko είπε Καλημερα. Θα ηθελα να μαθω αν καποιος εχει το εξης προβλημα. Ειμαι ανεμβολιαστος και νοσησα πρωτη φορα τον Δεκεμβριο του 20 που δεν υπηρχαν πιστοποιητηκα νοσησης, Ειχα κανει Pcr τοτε.. Πριν 2 βδομαδες νοσησα και εκανα απευθειας Pcr..Το αποτελεσμα αν και εχουν περασει 15 μερες δεν ανεβηκε στο GOV. Υπαρχει περιπτωση να βλεπει οτι νοσησα πριν 2 χρονια και να μην μου δοθει πιστοποιητικο ? Οι ανεμβολίστοι δεν μπορούν να βγάλουν 2η φορά πιστοποιητικό νόσησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μα τότε δεν υπήρχε όταν νόσησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν έχει σημασία, το σύστημα σε θεωρεί ανεμβολίαστο , έτσι και αλλιώς θα καταργηθούν σύντομα τα πιστοποιητικά. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Ο λόγος που με ενδιαφέρει το θέμα είναι ότι η γυναίκα μου είναι υγειονομικος και είναι εκτός εργασίας. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dionisis1925 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mpouko είπε Ο λόγος που με ενδιαφέρει το θέμα είναι ότι η γυναίκα μου είναι υγειονομικος και είναι εκτός εργασίας. Ευχαριστώ Επιστρέφουν όσοι δεν είχανε εμβολιαστεί ή νοσήσει, όσοι νόσησαν δεύτερη φορά για να επιστρέψουν θα πρέπει να εμβολιάζονται , με κάθε επιφύλαξη στο λέω , ας επικοινωνήσει με την υπηρεσία της . Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από dionisis1925 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
user27 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Οι ανεμβολιαστοι αν δεν έχουν κάνει και rapid σε κιόσκι του εοδυ δεν παίρνουν πιστοποιητικό. Δεν στο είχε πει κανείς; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, user27 είπε Οι ανεμβολιαστοι αν δεν έχουν κάνει και rapid σε κιόσκι του εοδυ δεν παίρνουν πιστοποιητικό. Δεν στο είχε πει κανείς; Θέλει ελενχο από δημόσια δομη. Έχει γίνει μοριακο στο νοσοκομείο πρωτα και υπάρχει βεβαίωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mpouko Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Τελικα φάνηκε σήμερα. Ολα καλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα