Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Echo99 είπε

Όπως λέει και ο τίτλος προσωπική έρευνα, θα προτιμούσατε να πάρετε από το περίπτερο η να πάρετε από αυτόματους πωλητές; . Πείτε ότι είναι δίπλα δίπλα ώστε να είναι μην μπλέξουμε απόσταση κλπ. 

Πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά θα πω περίπτερο για να εξακολουθήσει κόσμος να έχει ψωμάκι. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Κι εγώ θα προτιμούσα περίπτερο λόγω ποικιλίας τώρα αν ήθελα κάτι και η διαφορά τιμής ήταν μεγάλη μπορεί να πήγαινα και στον αυτόματο πωλητη

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Πείτε με ό,τι θέλετε, αλλά θα πω περίπτερο για να εξακολουθήσει κόσμος να έχει ψωμάκι. 

Ο αυτόματος πωλητής δεν γεμίζει μόνος του και δεν συντηρείται μόνος του.. 

• Like 2
Δημοσ.

Κοιτα το θέμα δεν ειναι τοσο απλό... αν είναι για επένδυση δες το οχι τοσο απλα... π.χ εδώ στην ροδο ένας έβαλε 5 6 αυτόματους σε ένα χώρο ο οποιος είχε και ηλεκτρονικά ποδοσφαιρακια κλπ και έτσι σε μια αίθουσα 100 τετρ  το έκανε στέκι και πάντα οπότε τύχαινε και πήγαινα είχε φουλ  πιτσιρικαρια  και πήγαιναν φουλ   μιλάμε κανονικό στέκι 24/7 για κανένα  άλλο λόγο δεν θα προτιμούσα αυτόματο απο το περίπτερο..να σημειώσω ότι ο συγκεκριμένος είχε  απο ολα μέχρι και τοστ ψωμάκια κλπ με μπιφτέκι τυρί  λουκάνικα το έψηνε απλα και σε 1 λεπτό ήταν λαχταριστό καυτό... ειδικά κάτι χειμωνιάτικα βραδιά με φουλ παγωνιά μετά της 11 το βράδυ ήταν παράδεισος.... αυτό είναι υπό σκέψη σε άλλη περίπτωση περίπτερο και μόνο...

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Echo99 είπε

είναι έρευνα για να μάθω αν είναι έτοιμος ο κόσμος για κάτι τέτοιο

Δεν ειναι καινοτομια,υπαρχει χρονια.

18 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Αυτόματοι πωλητές στην Ελλάδα. Θα τους παίρνουν σηκωτους οι φίλοι μας με δωρο το μέταλλο και τα προϊόντα για ιδιοκαταναλωση. 

Μα υπαρχουν παντου,και μεσα σε διαφορα καταστηματα αλλα και εξω,κλειδωμενοι και με καγκελα.

Δημοσ.

κατάλαβα είναι 50-50% οκ αν δεν χρειάζεται για κάποιον άλλο λόγο το νήμα αυτό ας το κλείσει η αφήσει κάποιος admin

ευχαριστώ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, christos4 είπε

Ο αυτόματος πωλητής δεν γεμίζει μόνος του και δεν συντηρείται μόνος του.. 

Δεν αντιλέγω και δεν είμαι κατά σε όλες τις περιπτώσεις, παρά μόνο στην περίπτωση που έθεσε ο ts. Σε μέρη που δεν υπάρχει περίπτερο και μάρκετ, καλώς να υπάρχουν και μπράβο κιόλας - μας εξυπηρετεί. Είμαι κατά στην περίπτωση προτίμησης των αυτόματων πωλητών, ενώ θα μπορούσε να προτιμηθεί το περίπτερο, καθώς ο περιπτεράς συνήθως δεν έχει άλλη δεξιότητα ή άλλη εργασιακή διέξοδο. Οι συντηρητές και οι λοιποί, έχουν μια χαρά πελατολόγιο. Το λέω απ' αυτή την άποψη. 

Δημοσ.

Μία ενδιαφέρουσα Λειτουργία των αυτόματων πωλητών είναι να σου κάνουν ψιλά όταν δεν έχεις

βάζεις το πεντάευρο, πατάς το κουμπί να επιστρέψουν τα λεφτά και βγάζει ευρώ και 50 λεπτά

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Mrs. Hyde είπε

Δεν αντιλέγω και δεν είμαι κατά σε όλες τις περιπτώσεις, παρά μόνο στην περίπτωση που έθεσε ο ts. Σε μέρη που δεν υπάρχει περίπτερο και μάρκετ, καλώς να υπάρχουν και μπράβο κιόλας - μας εξυπηρετεί. Είμαι κατά στην περίπτωση προτίμησης των αυτόματων πωλητών, ενώ θα μπορούσε να προτιμηθεί το περίπτερο, καθώς ο περιπτεράς συνήθως δεν έχει άλλη δεξιότητα ή άλλη εργασιακή διέξοδο. Οι συντηρητές και οι λοιποί, έχουν μια χαρά πελατολόγιο. Το λέω απ' αυτή την άποψη. 

Με συγχωρείς κιόλας αλλα τα περίπτερα φτιάχτηκαν για άτομα μετά το πόλεμο όποτε γιατί σήμερα τα περισσότερα περίπτερα ανήκουν σε εταιρίες και οχι σε άτομα με αναπηρίες?

οπως κατάλαβες είναι μεγάλη αυτή η κουβέντα.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Echo99 είπε

Με συγχωρείς κιόλας αλλα τα περίπτερα φτιάχτηκαν για άτομα μετά το πόλεμο όποτε γιατί σήμερα τα περισσότερα περίπτερα ανήκουν σε εταιρίες και οχι σε άτομα με αναπηρίες?

οπως κατάλαβες είναι μεγάλη αυτή η κουβέντα.

Με κάποιον τρόπο μπορούσες να πουλήσεις η να μεταβιβάσεις την άδεια, κάτι σαν τα ταξί, δώθηκαν και κάποιες καινούργιες μετά. 

Δημοσ.

Μετα την εμπειρία απ'το στρατό πχ φαγωμένα κέρματα, κολλημένα προϊόντα, ελλειπή δοσολογία ζάχαρης / καφέ... δε θέλω να ξαναδώ μπροστά μου αυτόματο πωλητή.

Δημοσ.

αν και τα δυο θα ειχαν τα ίδια πράγματα τοτε αυτόματος πωλητής (ο λόγος καθαρά και μόνο έλλειψη ανθρώπου - πωλητή ) το ίδιο και στα super market θα προτιμούσα αυτόματη πώληση χωρίς πωλητές κλπ

Δημοσ.
12 ώρες πριν, christos4 είπε

Τσιγάρα θεωρώ ότι  δεν παίζει να μπορείς να έχεις σε αυτόματο πωλητή.. Πως θα εξασφαλίσεις ότι ΔΕΝ θα αγοράσουν ανήλικοι; 

Το περασμένο καλοκαίρι πήγα Βιέννη, όπου τα  tobacco shops κλείνουν σχετικά νωρίς, αλλά τα περισσότερα έχουν vending machines απέξω, τα οποία και λειτουργούν 24/7 και δέχονται κάρτες. Για να δώσει έγκριση το μηχάνημα, περνάς την χρεωστική/πιστωτική σου, όπου γίνεται και η επικύρωση της ηλικίας. Εάν δηλαδή είσαι κάτω από το νόμιμο όριο απλά δεν σε αφήνει. Έξυπνο, αλλά θέλει πολύ καλό location scouting μιας και ακόμα και με τη συρρίκνωση του κλάδου, υπάρχουν σχεδόν παντού περίπτερα. Μόνο στον σταθμό Νομισματοκοπείο έχω παρατηρήσει ότι δεν παίζει κάτι, σε σχετικά "κοντινή" ακτίνα.

Δημοσ.
6 hours ago, smpt said:

Μία ενδιαφέρουσα Λειτουργία των αυτόματων πωλητών είναι να σου κάνουν ψιλά όταν δεν έχεις

βάζεις το πεντάευρο, πατάς το κουμπί να επιστρέψουν τα λεφτά και βγάζει ευρώ και 50 λεπτά

Θρυλική ιστορία ενός φελλού που στην εφταήμερη του Λυκείου μου έβαλε 50ρικο σε αυτόματο στην Ιταλία και του το έβγαλε σε 100 50λεπτα, ακόμα γελάμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...