Echo99 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Όπως λέει και ο τίτλος προσωπική έρευνα, θα προτιμούσατε να πάρετε από το περίπτερο η να πάρετε από αυτόματους πωλητές; . Πείτε ότι είναι δίπλα δίπλα ώστε να είναι μην μπλέξουμε απόσταση κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δεν μπορούν να έχουν την ίδια ποικιλία προϊόντων 3
StamTheMan Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Echo99 είπε Όπως λέει και ο τίτλος προσωπική έρευνα, θα προτιμούσατε να πάρετε από το περίπτερο η να πάρετε από αυτόματους πωλητές; . Πείτε ότι είναι δίπλα δίπλα ώστε να είναι μην μπλέξουμε απόσταση κλπ. Εαν ρωτας για να αποφασισεις σε τι να "επενδυσεις",εχεις ξεκινησει λαθος. Ειναι 2 διαφορετικα πραγματα. Φυσικα και θα επαιρνα απο το περιπτερο αν ηταν διπλα διπλα,για 1000 λογους και δε βρισκω ουτε εναν λογο να παρω απο τον αυτοματο. Μονο στο ναυτικο ψωνιζα συνεχεια απο τους αυτοματους,γιατι ειχαν ΤΕΡΜΑ ΚΡΥΑ κοκακολα,δεν εχω συναντησει αλλου τετοια θερμοκρασια. Τεραστια διαφορα στην ποικιλια των προιοντων,δινει ρεστα,πληρωνω με καρτα,παιρνω τσιγαρα/καπνο/χαρτακια/φιλτρακια,δεν κολλαει ωστε να χασω και τα λεφτα και την επιλογη ( αν κολλησει το bueno και εχει ενα συρταρι απλα δεν θα φαω bueno ) και ποσα αλλα που δε μπορω να σκεφτω. Ο μονος λογος που θα ψωνιζα θα ηταν να μην υπαρχει κατι ανοιχτο αργα το βραδυ,ή να βαριομουν πολυ να κανω το δρομολογιο. Γενικα θελει προσοχη,τις προαλλες πηγα να παρω απο εναν αυτοματο που ειναι 2 λεπτα απο το σπιτι,επειδη βαριομουν να παω στο περιπτερο που ηταν 6 λεπτα και επιπλεον ηθελα να τσεκαρω και τι πουλαει. Ολα μ@λ@κιες μεσα,μικρες σοκολατες σε τιμη κανονικης,χαλια επιλογες και τα αναψυκτικα πανακριβα. Καποιος παει να πατησει στην αναγκη της περιοχης οταν νυχτωνει και δεν εχει κοντα ψιλικατζιδικο για κανα πιτσιρικι ή καποιον χωρις οχημα,αλλα και παλι δεν το βλεπω να βγαζει ουτε τα εξοδα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από StamTheMan 3
DrLo Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Echo99 είπε Όπως λέει και ο τίτλος προσωπική έρευνα, θα προτιμούσατε να πάρετε από το περίπτερο η να πάρετε από αυτόματους πωλητές; . Πείτε ότι είναι δίπλα δίπλα ώστε να είναι μην μπλέξουμε απόσταση κλπ. Αυτό που λες είναι ψευτοδίλλημα. Δεν μπορεί απλά να υπάρχουν και περίπτερα και αυτόματοι πωλητές δίπλα δίπλα, και σίγουρα όχι στις ίδιες τιμές. Για ποιό λόγο να πάει κάποιος να πάρει πχ ένα κουτάκι κοκα κόλα από ένα αυτόματο πωλητή αν ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα περίπτερο. Ποιός τρελλός θα έβαζε έναν αυτόματο πωλητή δίπλα σε ένα περίπτερο; Ακριβώς γι αυτό - Οι αυτοόματοι πωλητές μπαίνουν σε μέρη που δε μπορεί να υπάρχουν περίπτερα - προσφέροντας την μέγιστη δυνατή προσβαση σε ένα προιόν - ιδαίτερα σε περιπτώσεις "impulse buying" σε αυξημένες τιμές ακριβώς επειδή ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ είναι δύσκλολο να βρεθεί περίπτερο/μαγαζί 1 1
Echo99 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1. Δεν εννοώ να είναι δίπλα δίπλα ανοιχτά και τα δυο απλός το έθεσα έτσι ώστε να είναι ποιο εύκολο να διαλέξετε ποιο από τα δυο. 2. φυσικά και η τιμές θα είναι ίδιες με το περίπτερο αλλιώς ποιος ο λόγος να το κάνει κάποιος γιατί σίγουρα θα έπεφτε έξω η επιχείριση του. 3. Σίγουρα θα είναι εξελιγμένο και θα καταλαβαίνει ποτέ δεν πήρε το προϊόν ο πελάτης 4. Θα έχει και δυνατότητα πληρωμής με κάρτα όπως και ρέστα αλλιώς ποιος ο λόγος. 5. Επίσης θα έχει μεγάλη γκάμα προϊόντων ανάλογα σε ποιο μέρος βρίσκετε και τι ανάγκες έχουν, και τσιγάρα μέσα εκτός αν υπάρχει νόμος που το απαγορεύει όποτε δεν θα έχει. και βέβαια δεν είναι ερώτηση για επένδυση, είναι έρευνα για να μάθω αν είναι έτοιμος ο κόσμος για κάτι τέτοιο και πως θα αντίδραση σε κάτι τέτοιο. και παντα μιλώντας για άτομα που ξέρουν να τα χρησιμοποιούν 1
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτόματοι πωλητές στην Ελλάδα. Θα τους παίρνουν σηκωτους οι φίλοι μας με δωρο το μέταλλο και τα προϊόντα για ιδιοκαταναλωση. Κατά τα άλλα, αδιάφορο για μένα. Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πίσω πρέπει να πάω που να έχω αγοράσει κάτι από περίπτερο, ίσως στα πρώτα έτη όταν ήμουνα φοιτητής και ήθελα εισιτήρια. Αν έχω ανάγκη για κάτι και το βρω, θα το αγόραζα είτε από περίπτερο είτε από αυτόματο πωλητή, ότι έβρισκα πρώτο η πιο κοντά μου. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Basilhs23___
Τέρης Α. Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Πανεπιστημίου, περίπτερο με εφημερίδες και αναψυκτικά, 10μ παρακάτω Market in ή Κρητικός (δεν θυμάμαι). Προτίμησα να πάρω δύο no name χυμούς και μου ήρθαν φθηνότερα από το να έπαιρνα ένα από το περίπτερο Spoiler Το πήγα παραπέρα το θέμα...
filip123go Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Το μόνο θετικό που βλέπω στον αυτόματο πωλητή είναι πως είναι διαθέσιμος 24/7. Εάν θεωρήσουμε ότι και το περίπτερο είναι ανοιχτό 24/7 τότε δεν βρίσκω κάποια διαφορά, εκτός πχ αν ο αυτόματος πωλητής είναι τόσο εξελιγμένος που πουλάει πίτσες και ζεστούς καφέδες (σε λογικές τιμές πάντα) οπότε ίσως τον προτιμούσα.
Echo99 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Πανεπιστημίου, περίπτερο με εφημερίδες και αναψυκτικά, 10μ παρακάτω Market in ή Κρητικός (δεν θυμάμαι). Προτίμησα να πάρω δύο no name χυμούς και μου ήρθαν φθηνότερα από το να έπαιρνα ένα από το περίπτερο Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Το πήγα παραπέρα το θέμα... Άσε εργάζεται ο ΑΔΕΡΦΟΣ μου στο περίπτερο και τι έχει ακούσει να του ζητάνε άσε να πάνε, όταν πήγα για παρέα πάει μια και του ζητάει ζάχαρη ενώ ούτε 50μετρα δίπλα ήταν ανοιχτό το σούπερ μάρκετ, δηλαδή είναι να απορείς ώρες ώρες τι περνούν. 24 λεπτά πριν, filip123go είπε Το μόνο θετικό που βλέπω στον αυτόματο πωλητή είναι πως είναι διαθέσιμος 24/7. Εάν θεωρήσουμε ότι και το περίπτερο είναι ανοιχτό 24/7 τότε δεν βρίσκω κάποια διαφορά, εκτός πχ αν ο αυτόματος πωλητής είναι τόσο εξελιγμένος που πουλάει πίτσες και ζεστούς καφέδες (σε λογικές τιμές πάντα) οπότε ίσως τον προτιμούσα. Έχω δει να πουλάνε πίτσες αλλά δεν αξίζουν, καφέδες έχω δει και αξίζουν στο εξωτερικό σε γραφεία αλλα στην Ελλάδα δεν νομίζω να αξίζουν. και όσο αφορά όπως είπε κάποιος παραπάνω σίγουρα θα υπάρχει και ασφάλεια, αλλιώς οποίος τα πάρει πρώτος 😂 Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Echo99 1
filip123go Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 10 λεπτά πριν, Echo99 είπε Έχω δει να πουλάνε πίτσες αλλά δεν αξίζουν, καφέδες έχω δει και αξίζουν στο εξωτερικό σε γραφεία αλλα στην Ελλάδα δεν νομίζω να αξίζουν. Στην Intralot όταν δούλευα είχε έναν αυτόματο πωλητή, μόνο για καφέδες που ήταν πολύ αξιόλογος. Και δεν ήταν ακριβός. Αν θυμάμαι καλά εινχε 50 λεπτά ο εσπρέσσο.. 1
poulinos Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 θα προτιμουσα αυτοματο πωλητη αρκει να πληρωνεις με καρτα και να εχει ιδιες τιμες ή καλυτερες συγκριτικα με περιπτερο.εχω δει στην παιανια μαγαζι που ειχε μεσα πολλους αυτοματους πωλητες.
Echo99 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Ποιο πολύ για εξωτερικούς πωλητές εγώ λέω αλλά ναι σε κάποια μέρη έχουν εσωτερικούς. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Echo99
kage Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) https://youtu.be/NcD17W8CV_E https://youtu.be/RuK1fGqLYQw 😛 Είστε πολύ μπροστά εκεί στην Καλαμάτα βλέπω έχουν φτιαξει ανεξάρτητους χώρους... rfc πληρωμές /apple pay samsung pay/κάρτες... Πάντως Αν βρεθεί κάποια άκρη για άδεια τοποθέτησης σε μετρό εμπαινα στην δουλεια χτες... Αθήνα πέτυχα sta kioskys pizza vending machine...όπως το έβαλε έτσι το έβγαλε γιατί μπλοκαρε... Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από kage
Fiter Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, kage είπε Είστε πολύ μπροστά εκεί στην Καλαμάτα βλέπω έχουν φτιαξει ανεξάρτητους χώρους... rfc πληρωμές /apple pay samsung pay/κάρτες... Και στα Χανιά το έχω πετύχει παρόμοιο χώρο με πολλούς αυτόματους πωλήτες όπως στα βίντεα, είναι κοντά από το Παλιό Λιμάνι των Χανιών σε ένα τουριστικό δρόμο. Άλλα σε προιόντα μικρής αξίας το πολύ 2-3 ευρώ πληρώνεις μόνο με μετρητά και σε αυτόματο πωλητή με προιόντα άνω 5 ευρώ έχεις τη δυνατότητα να πληρώσεις με κάρτα.
christos4 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τσιγάρα θεωρώ ότι δεν παίζει να μπορείς να έχεις σε αυτόματο πωλητή.. Πως θα εξασφαλίσεις ότι ΔΕΝ θα αγοράσουν ανήλικοι; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από christos4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα