tzitzikas2 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Καλησπέρα. Πήρα ένα πολυμηχανημα που υποστηρίζει το συνδρομητικό HP instant ink. Παίρνει τα μελάνια 305 & 305xl τα οποία είναι ακριβά για τις σελίδες που εκτυπώνουν. Το πολυμηχανημα έχει 6 μήνες δωρεάν υπηρεσία instant ink. Σελίδες δεν έχω με μετρήσει πόσες εκτυπώνω ανά μήνα αλλά πρέπει να είναι 50+. Αξίζει λέτε να κάνω συνδρομή μετά τους 6 δωρεαν μήνες? Τι να προσέξω? Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση από τα πακέτα τους? Π.χ οι 50 σελίδες έχουν 3,99€ και οι 100 5,99€. Ευχαριστώ!
georgeole Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Πήρα ένα πολυμηχανημα που υποστηρίζει το συνδρομητικό HP instant ink. Παίρνει τα μελάνια 305 & 305xl τα οποία είναι ακριβά για τις σελίδες που εκτυπώνουν. Το πολυμηχανημα έχει 6 μήνες δωρεάν υπηρεσία instant ink. Σελίδες δεν έχω με μετρήσει πόσες εκτυπώνω ανά μήνα αλλά πρέπει να είναι 50+. Αξίζει λέτε να κάνω συνδρομή μετά τους 6 δωρεαν μήνες? Τι να προσέξω? Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση από τα πακέτα τους? Π.χ οι 50 σελίδες έχουν 3,99€ και οι 100 5,99€. Ευχαριστώ! Αγαπητέ φίλε, οι ερωτήσεις σου είναι πολύ σωστές, αλλά μάλλον τη λάθος στιγμή. Τις απαντάμε ΠΡΙΝ αγοράσουμε το οποιοδήποτε μηχάνημα. Αυτό όχι για να γκρινιάξω χωρίς λόγο, αλλά για προφύλαξη σε ενδεχόμενη μελλοντική αγορά. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα σου το απαντούν τα απλά μαθηματικά: Πόσες σελίδες τυπώνω το μίνιμουμ τον χρόνο (βάζω πάντα +20% για σιγουριά); Πόσα χρήματα πρέπει να δώσω στο instant ink για το συγκεκριμένο όγκο σελίδων; Κάνοντας τη διαίρεση, ποιο είναι το κόστος ανά σελίδα; Αντιπαραβάλλω την απάντηση με ενδεχόμενες εναλλακτικές (πχ αγορά ink tank, όπου τα μελάνια πρακτικά έχουν ΑΜΕΛΗΤΕΟ κόστος) και αποφασίζω. 4
gatos74 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Παίρνει τα μελάνια 305 & 305xl τα οποία είναι ακριβά για τις σελίδες που εκτυπώνουν.Τι να προσέξω? Δές το βιντεάκι που σου παραθέτω για να καταλάβεις πόσο εύκολα γεμίζουν αυτά τα μελάνια και εάν ενδιαφέρεσαι σίγουρα υπάρχουν παιδιά να σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.Εάν σου φαίνεται δύσκολο μπορείς να ρωτήσεις και σε μαγαζιά που γεμίζουν μελάνια.
kyr123 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 16 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. Πήρα ένα πολυμηχανημα που υποστηρίζει το συνδρομητικό HP instant ink. Παίρνει τα μελάνια 305 & 305xl τα οποία είναι ακριβά για τις σελίδες που εκτυπώνουν. Το πολυμηχανημα έχει 6 μήνες δωρεάν υπηρεσία instant ink. Σελίδες δεν έχω με μετρήσει πόσες εκτυπώνω ανά μήνα αλλά πρέπει να είναι 50+. Αξίζει λέτε να κάνω συνδρομή μετά τους 6 δωρεαν μήνες? Τι να προσέξω? Υπάρχει κάποια επιπλέον χρέωση από τα πακέτα τους? Π.χ οι 50 σελίδες έχουν 3,99€ και οι 100 5,99€. Ευχαριστώ! Ξεκάθαρα όχι. Πήγαινε στο μαγαζί της γειτονιάς σου και γέμισε του.Εγώ έχω βρει μαγαζί με 5ε γεμίζω το μελάνι πχ για ~120 σελίδες περίπου που είναι το μέγιστο
tzitzikas2 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, gatos74 είπε Δές το βιντεάκι που σου παραθέτω για να καταλάβεις πόσο εύκολα γεμίζουν αυτά τα μελάνια και εάν ενδιαφέρεσαι σίγουρα υπάρχουν παιδιά να σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις.Εάν σου φαίνεται δύσκολο μπορείς να ρωτήσεις και σε μαγαζιά που γεμίζουν μελάνια. τέτοια μελάνη (βασικά μαύρη μελάνη χρησιμοποιώ μόνο) που μπορώ να βρώ? Να είναι καλή όμως. Σε παλιότερο πολυμηχάνημα γέμιζα στο c@rtridgε wor/d αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος, πολλά είχαν προβλήματα και δεν εκτύπωναν καλά ή έχαναν μελάνη απο την κεφαλή, οπότε και σταμάτησα. Μετά έπαιρνα τα @@@γουoρk αλλά σε αρκετά είχα πρόβλημα. Επειδή έχω χάσει επαφή με αυτά, ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη στην αναγόμωση μελανιών? 5 ώρες πριν, georgeole είπε Αγαπητέ φίλε, οι ερωτήσεις σου είναι πολύ σωστές, αλλά μάλλον τη λάθος στιγμή. Τις απαντάμε ΠΡΙΝ αγοράσουμε το οποιοδήποτε μηχάνημα. Αυτό όχι για να γκρινιάξω χωρίς λόγο, αλλά για προφύλαξη σε ενδεχόμενη μελλοντική αγορά. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα σου το απαντούν τα απλά μαθηματικά: Πόσες σελίδες τυπώνω το μίνιμουμ τον χρόνο (βάζω πάντα +20% για σιγουριά); Πόσα χρήματα πρέπει να δώσω στο instant ink για το συγκεκριμένο όγκο σελίδων; Κάνοντας τη διαίρεση, ποιο είναι το κόστος ανά σελίδα; Αντιπαραβάλλω την απάντηση με ενδεχόμενες εναλλακτικές (πχ αγορά ink tank, όπου τα μελάνια πρακτικά έχουν ΑΜΕΛΗΤΕΟ κόστος) και αποφασίζω. Δεν είχα δυνατότητα να αγοράσω ακριβό πολυμηχάνημα. Ειχα πει θα δώσω το πολύ 70Ε γιατί θέλω οπωσδήποτε και σκάνερ μαζί, δεν εκτυπώνω πολλές σελίδες ~50-60/μήνα. Θα ενεργοποιήσω το δωρεάν για 6 μήνες instant ink και μετά αν είναι το σταματάω. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από tzitzikas2
gatos74 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 59 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε τέτοια μελάνη (βασικά μαύρη μελάνη χρησιμοποιώ μόνο) που μπορώ να βρώ? Να είναι καλή όμως. Σε παλιότερο πολυμηχάνημα γέμιζα στο c@rtridgε wor/d αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος, πολλά είχαν προβλήματα και δεν εκτύπωναν καλά ή έχαναν μελάνη απο την κεφαλή, οπότε και σταμάτησα. Μετά έπαιρνα τα @@@γουoρk αλλά σε αρκετά είχα πρόβλημα. Επειδή έχω χάσει επαφή με αυτά, ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη στην αναγόμωση μελανιών? Μπορείς να πάρεις τα μπουκαλάκια με original μελάνι της HP που προορίζονται για την σειρά ink tank. Απο καταστήματα δέν έχω εμπειρία αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι καλύτερα να γεμίζεις τα original cartridges παρά κάποιο aftermarket.
georgeole Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, tzitzikas2 είπε Θα ενεργοποιήσω το δωρεάν για 6 μήνες instant ink και μετά αν είναι το σταματάω. Καμία αντίρρηση. Σιγουρέψου μόνο (δεν έχω κάποια εμπειρία, απλώς επισημαίνω) ότι είναι όντως δωρεάν και ότι μπορείς να το σταματήσεις μόλις τελειώσεις το εξάμηνο χωρίς επιπλέον κόστος. 1
prefuse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Στις 16/4/2022 στις 5:19 ΜΜ, tzitzikas2 είπε τέτοια μελάνη (βασικά μαύρη μελάνη χρησιμοποιώ μόνο) που μπορώ να βρώ? Να είναι καλή όμως. Σε παλιότερο πολυμηχάνημα γέμιζα στο c@rtridgε wor/d αλλά δεν ήμουν ευχαριστημένος, πολλά είχαν προβλήματα και δεν εκτύπωναν καλά ή έχαναν μελάνη απο την κεφαλή, οπότε και σταμάτησα. Μετά έπαιρνα τα @@@γουoρk αλλά σε αρκετά είχα πρόβλημα. Επειδή έχω χάσει επαφή με αυτά, ποια εταιρεία είναι αξιόπιστη στην αναγόμωση μελανιών? Δεν είχα δυνατότητα να αγοράσω ακριβό πολυμηχάνημα. Ειχα πει θα δώσω το πολύ 70Ε γιατί θέλω οπωσδήποτε και σκάνερ μαζί, δεν εκτυπώνω πολλές σελίδες ~50-60/μήνα. Θα ενεργοποιήσω το δωρεάν για 6 μήνες instant ink και μετά αν είναι το σταματάω. Τελικά έμεινες ευχαριστημένος από την υπηρεσία instant ink/HP+? Τη χρησιμοποιήσεις για 6 μήνες δωρεάν και μετά τη σταμάτησες; Στο διάστημα αυτό εκτυπώνεις όσες σελίδες επιθυμείς ή έχει όριο; Μετά την ακύρωση της συνδρομής μπορούμε να γεμίσουμε τα μελάνια ή επειδή έχει γίνει κάνα firmware update κλειδώνουν μόνο σε γνήσια cartridges?
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, prefuse είπε Τελικά έμεινες ευχαριστημένος από την υπηρεσία instant ink/HP+? Τη χρησιμοποιήσεις για 6 μήνες δωρεάν και μετά τη σταμάτησες; Στο διάστημα αυτό εκτυπώνεις όσες σελίδες επιθυμείς ή έχει όριο; Μετά την ακύρωση της συνδρομής μπορούμε να γεμίσουμε τα μελάνια ή επειδή έχει γίνει κάνα firmware update κλειδώνουν μόνο σε γνήσια cartridges? Καλησπέρα. έχω ακόμα 20 ημέρες δωρεάν, μετά σκέφτομαι να συνεχίσω δοκιμαστικά με πλάνο 100σελίδες/μήνα (και ως 300 σελίδες αχρησιμοποίητες μεταφερόμενες σε επόμενο μήνα) για 6Ε/μήνα. Προχτές μου έστειλαν και 2ο μαύρο μελάνι γιατι το 1ο κοντεύει να τελειώσει (είναι μεγάλα μελάνια). Την δωρεάν περίοδο είχα ως 700 σελίδες ανα μήνα δωρεάν εκτύπωση. Δεν ξεπέρασα τις 160 σελίδες την μήνα που εκτύπωσα το περισσότερο. Αν δείς στην διάρκεια του μήνα οτι δεν σε φτάνουν οι σελίδες (γιατι αν ξεπεράσεις το πλάνο χρεώνεσε κάθε επόμενες 10 σελίδες με 1Ε!) μπορείς να ανέβεις για εκείνο το μήνα πλάνο σελίδων (πχ πας στις 300) με το αντίστοιχο φυσικά αντίτιμο. Σκέφτομαι να συνεχίσω δοκιμαστικά με χρέωση γιατι τα μελάνια είναι ακριβά. Για το πολυμηχάνημα HP DeskJet 2710e που έχω, τo μελάνι black 305XL έχει 23,90 € και είναι για 240 σελίδες μόνο και το έγχρωμο Tri-Colour 305XL 17,50 € για 200 σελίδες. Το καλό με την υπηρεσία είναι οτι εκτυπώνεις με όσο μελάνι θες την σελίδα (σε κανονική εκτύπωση δλδ μαύρο και έγχρωμο). Τα μελάνια δεν μπορείς να τα γεμίζεις. Στην συσκευασία που τα στέλνουν έχουν πλαστικό φάκελο με προπληρωμένο τέλος ταχυδρομείου, και όταν τελειώσει πρέπει να το βάλεις μέσα και να το στέιλεις δωρεάν πίσω ρίχνοντάς το σε ταχυδρομικό κουτί ΕΛΤΑ. Αν δεν πληρώνεις ή αν σταματήσεις την υπηρεσία (την σταματάς όποτε θες), φυσικά σου κλειδώνουν τα μελάνια αυτά. Μπορείς μετά να αγοράσεις τα συμβατικά μελάνια HP και να εκτυπώνεις άσχετα απο την υπηρεσία, αν σταματήσεις. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από tzitzikas2
prefuse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, tzitzikas2 είπε Καλησπέρα. έχω ακόμα 20 ημέρες δωρεάν, μετά σκέφτομαι να συνεχίσω δοκιμαστικά με πλάνο 100σελίδες/μήνα (και ως 300 σελίδες αχρησιμοποίητες μεταφερόμενες σε επόμενο μήνα) για 6Ε/μήνα. Προχτές μου έστειλαν και 2ο μαύρο μελάνι γιατι το 1ο κοντεύει να τελειώσει (είναι μεγάλα μελάνια). Την δωρεάν περίοδο είχα ως 700 σελίδες ανα μήνα δωρεάν εκτύπωση. Δεν ξεπέρασα τις 160 σελίδες την μήνα που εκτύπωσα το περισσότερο. Αν δείς στην διάρκεια του μήνα οτι δεν σε φτάνουν οι σελίδες (γιατι αν ξεπεράσεις το πλάνο χρεώνεσε κάθε επόμενες 10 σελίδες με 1Ε!) μπορείς να ανέβεις για εκείνο το μήνα πλάνο σελίδων (πχ πας στις 300) με το αντίστοιχο φυσικά αντίτιμο. Σκέφτομαι να συνεχίσω δοκιμαστικά με χρέωση γιατι τα μελάνια είναι ακριβά. Για το πολυμηχάνημα HP DeskJet 2710e που έχω, τo μελάνι black 305XL έχει 23,90 € και είναι για 240 σελίδες μόνο και το έγχρωμο Tri-Colour 305XL 17,50 € για 200 σελίδες. Το καλό με την υπηρεσία είναι οτι εκτυπώνεις με όσο μελάνι θες την σελίδα (σε κανονική εκτύπωση δλδ μαύρο και έγχρωμο). Τα μελάνια δεν μπορείς να τα γεμίζεις. Στην συσκευασία που τα στέλνουν έχουν πλαστικό φάκελο με προπληρωμένο τέλος ταχυδρομείου, και όταν τελειώσει πρέπει να το βάλεις μέσα και να το στέιλεις δωρεάν πίσω ρίχνοντάς το σε ταχυδρομικό κουτί ΕΛΤΑ. Αν δεν πληρώνεις ή αν σταματήσεις την υπηρεσία (την σταματάς όποτε θες), φυσικά σου κλειδώνουν τα μελάνια αυτά. Μπορείς μετά να αγοράσεις τα συμβατικά μελάνια HP και να εκτυπώνεις άσχετα απο την υπηρεσία, αν σταματήσεις. ναι το γέμισμα θα γίνεται σε νέα γνήσια που θα αγοράσω, οχι σε αυτα που εχουν για το intant ink. ειδα ενα βιντεο αλλα δεν γνωρίζω αν θα λειτουργεί ο εκτυπωτης με αυτα ή θα τα έχει κλειδώσει, επειδη είχαν τελειώσει. Spoiler αν καταλαβα καλά.. για τους 6 μήνες δωρεαν instant ink σου δίνουν 700 σελίδες το μήνα (το μέγιστο) και μετά το τέλος του μήνα επιλέγεις κάποιο πακέτο συνδρομής που σε εξυπηρετεί; ή οι 700 σελίδες/μηνα ηταν το πακέτο συνδρομής που διάλεξες απο την αρχή που έκανες εγγραφή στην υπηρεσία; Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2022 από prefuse
tzitzikas2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2022 Όχι 100 σελίδες ανά μήνα πακέτο διάλεξα από την αρχή, αλλά η δωρεάν υπηρεσία σου δίνει ως 700 σελίδες ανά μήνα. Το γράφει και επίσης όταν εκτύπωσα ένα μήνα κάπου 160 σελίδες δεν χρεωθηκα κάτι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα