MariaLog Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) εχω καποια χρηματα στο paypal και θελω να τα παρω στα χερια μου. ειδα οτι το paypal σου δινει την δυνατοτητα να συνδεσεις την τραπεζικη σου καρτα , την συνδεσα κανονικα, μου εκανε και μια εικονικη πληρωμη 0 ευρω, το εκανα accept απο το ebank και ολα καλα. καρτα συνδεθηκε. οταν παω να κανω την μεταφορα χρηματων, με βγαζει στη σελιδα να διαλεξω πως θα κανω την μεταφορα. εκει δε μου εχει την καρτα να την επιλεξω.. πατωντας το λινκ που εχει "Δεν βλέπετε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς ή κάρτες;" , με παει σε μια σελιδα που μου λεει : " Τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθούν για μεταφορές" και εχει την καρτα που μολις συνδεσα... για πιο λογο εγινε αυτο? μηπως πρεπει να συνδεσω και τον τραπεζικο λογαριασμο? αλλα στα FAQ του paypal δεν ελεγε κατι τετοιο οτι χρειαζεται.. μποορει να βοηθησει καποιος? (να πω οτι ο λογαριασμος μου στο paypal ειναι Type: Personal ) Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από MariaLog 1
Hapatingo Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Η μεταφορά χρημάτων από το balance σε κάρτα είναι για περιορισμένες χώρες. Για την Ελλάδα τα χρήματα τα μεταφέρεις στον τραπεζικό λογαριασμό. Προσθέτεις στο PayPal το IBAN της τράπεζας και τα μεταφέρεις ως έμβασμα, αυτό σημαίνει ότι η ελληνική τράπεζα θα σε χρεώσει με προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος. 2
MariaLog Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Hapatingo είπε Η μεταφορά χρημάτων από το balance σε κάρτα είναι για περιορισμένες χώρες. Για την Ελλάδα τα χρήματα τα μεταφέρεις στον τραπεζικό λογαριασμό. Προσθέτεις στο PayPal το IBAN της τράπεζας και τα μεταφέρεις ως έμβασμα, αυτό σημαίνει ότι η ελληνική τράπεζα θα σε χρεώσει με προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος. ευχαριστω για την απαντηση σου δλδ δε με αφηνει να χρησιμοποιησω την καρτα που εχω κανει link λογω περιορισμων στην Ελλαδα? η θα με αφησει αφου εχω συνδεσει τον τραπεζικο λογαριασμο? Αρα πρεπει να κανω συνδεση τραπεζικου λογαριασμου ε? που σημαινει οτι θα παρει καποιες μερες για να επιβεβαιωθει.. και ετσι θα τα μεταφερω στον τραπεζικο μου λογαριασμο και θα τα βγαλω μετα με την καρτα μου σε καποιο ατμ? καλα το καταλαβα? τοτε την "συνδεση καρτας" για πιο λογο την κανουμε? που χρησιμευει σε εμας τους Ελληνες χρηστες? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από MariaLog
Hapatingo Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Περνάς την κάρτα στο PayPal για να κάνεις αγορές μέσω PayPal, χωρίς να στέλνεις χρήματα στο balance. Εάν θες να βγάλεις χρήματα του balance τότε μόνο μέσω σύνδεσης τραπεζικού λογαριασμού. Δεν ξέρω τι ποσό θες να μεταφέρεις αλλά συμβουλέψου τις χρεώσεις της τράπεζας σου μήπως και γλυτώσεις την προμήθεια. Για παράδειγμα τα μικρά εμβάσματα δεν χρεώνονται πχ μέχρι 15€. Οπότε εάν θες να στείλεις 150€ θα τα στείλεις σε 10 δόσεις των 15€. Την ίδια μέρα εννοείτε. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από Hapatingo 2
MariaLog Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 καταλαβα. αρα τις καρτες τις εχω εκει μονο και μονο σαν "Προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής στο Internet" εγω θελω να τα βγαλω τα λεφτα, αρα πρεπει να συνδεσω τον τραπεζικο λογαριασμο.. και μετα θα μπορω να τα τραβηξω απο ατμ με την καρτα του λογαριασμου μου.. ερωτησεις: ποσες μερες περιπου θελει για να γινει η συνδεση του τραπεζικου λογαριασμου? ποσο ειναι το fee για οταν θα στελνω τα χρηματα απο το paypal στην τραπεζα? ευχαριστω!
Hapatingo Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Θα στείλει το PayPal 2 εμβάσματα του 0.10 λεπτου για επιβεβαίωση αυτό συνήθως κάνει 2-3 εργάσιμες το πολύ. Σχετικά με τις χρεώσεις της τράπεζας, αυτό θα το δεις από την τράπεζα σου. Οι κάθε μία έχει διαφορετικές χρεώσεις. Γενικά παίζει από 2.50 μέχρι 4 ευρώ η προμήθεια εισερχομένου εμβάσματος, όπως επίσης έχουν άλλο όριο στα μικρά εισερχόμενα δωρεάν εμβάσματα από 15€ μέχρι 25€.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, MariaLog είπε καταλαβα. αρα τις καρτες τις εχω εκει μονο και μονο σαν "Προτιμώμενη μέθοδο πληρωμής στο Internet" εγω θελω να τα βγαλω τα λεφτα, αρα πρεπει να συνδεσω τον τραπεζικο λογαριασμο.. και μετα θα μπορω να τα τραβηξω απο ατμ με την καρτα του λογαριασμου μου.. ερωτησεις: ποσες μερες περιπου θελει για να γινει η συνδεση του τραπεζικου λογαριασμου? ποσο ειναι το fee για οταν θα στελνω τα χρηματα απο το paypal στην τραπεζα? ευχαριστω! Όπως είπε ο Hapatingo, η τράπεζα θα σου κάνει δύο εμβάσματα, ώστε να επιβεβαιωθεί ο λογαριασμός. Όταν το είχα κάνει, τα είχα την επομένη ημέρα. Άντε να είναι δύο ημέρες, βαριά βαριά. Από 0-15 ευρώ είναι δωρεάν. Οπότε σπας το ποσό που θέλεις, για να μην πληρώσεις την προμήθεια. Το πολύ σε 2-3 ημέρες, τα χρήματα θα φανούν στον λογαριασμό σου, κι έπειτα μπορείς να τα κάνεις ανάληψη μέσω ΑΤΜ.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nikoleo είπε Καλησπέρα, όντως για τη προμήθεια πρέπει να ελέγξεις τις χρεώσεις της τράπεζας σου όπως είπαν παραπάνω. Μια ερώτηση, έχω 10 δολλάρια στο paypal και θέλω να τα μεταφέρω στη τράπεζα (Εθνική). Να αφήσω να κάνει τη μετατροπή σε ευρώ η PayPal ή η τράπεζα; Δε μπορώ να βρω κάπου πόσο χρεώνει η τράπεζα και ποιο είναι το ποσοστό συναλλάγματος. Για 10$ ;Βάλε κάρτα στο κινητό,σε ένα κινητό.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Nikoleo είπε Δε φτάνουν πλέον φίλε μου,12€ ελάχιστο το πήγαν. 😂 Αλλά σοβαρά το έχω απορία, έψαξα πληροφορίες και δε βρήκα τίποτα. εχεις συνδέσει και κάρτα,σωστά; Θα βάλεις να χρησιμοποιησει το balance πρωτα και ότι επιπλέον χρειαστεί να το πάρει απο την κάρτα.
asdfnikos Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Στις 16/4/2022 στις 1:51 ΜΜ, Nikoleo είπε Καλησπέρα, όντως για τη προμήθεια πρέπει να ελέγξεις τις χρεώσεις της τράπεζας σου όπως είπαν παραπάνω. Μια ερώτηση, έχω 10 δολλάρια στο paypal και θέλω να τα μεταφέρω στη τράπεζα (Εθνική). Να αφήσω να κάνει τη μετατροπή σε ευρώ η PayPal ή η τράπεζα; Δε μπορώ να βρω κάπου πόσο χρεώνει η τράπεζα και ποιο είναι το ποσοστό συναλλάγματος. Paypal ανοιγμένο στον ΕΟΧ στέλνει μόνο Ευρώ σε τραπεζικό λογαριασμό. Δολάρια μόνο σε paypal ανοιγμένο με στοιχεία Αμερικής. Οπότε αναγκαστικά χρεώνεσαι την μετατροπή συναλλάγματος της paypal αν θέλεις να τα τραβήξεις. 1
MariaLog Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 σας ευχαριστω για τις απαντησεις. καταλαβα μολις μου ηρθε και απαντηση απο το ιδιο το PayPal Αναφορά σε κείμενο Hi The option to withdraw to a card is not available in Greece. To withdraw the funds, you will need to link a local or U.S. bank account. Hopefully this answers your question. Craig
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα