Kon_Theo Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Καλησπερα σας Τελευταια εκανα αλλαγη στο κλαδο μου και θελω να ασχοληθω με το data analysis.Εχω κανει κατι σεμιναρια και projects και τωρα θελω να κανω ενα μεταπτυχιακο πανω σε αυτο θα εχω θεμα εαν επιλεξω το MSc in Data Science του Deree απο την στιγμη που θελω να κατσω Ελλαδα?Επειδη δεν αναγνωριζεται το πτυχιο στο δημοσιο τομεα θεωρητικα δεν ειναι Ελληνικο πτυχιο.Θα μπορω να δουλεψω αντιστοιχα σε ιδιωτικες επιχειρησεις? Επισης θα ηθελα να μου πειτε μηπως προτιμησω κανα computer science μεταπτυχιακο στα Ελληνικα πανεπιστημια αντι για Data science να μου ανοιξει πιο πολλες πορτες.Καποια computer science πτυχια εχουν κατευθυνσεις σχετικα με Data μαθηματα οποτε μηπως συμφερει απο την αποψη οτι οι HR βλεπουν τον τιτλο του πτυχιου/μεταπτυχιακου οποτε θα μπορω να ασχοληθω με τοσους αλλους κλαδους στην πληροφορικη.
Dark_panel Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Aν σ ενδιαφερει και το Δημοσιο, θα σου προτεινα να κοιταξεις τα μαστερ Data Science και Business Analytics της ΑΣΟΕΕ. Ειναι και τα 2 πολυ καλα μεταπτυχιακά κι ενδιαφεροντα! Δες τους οδηγους σπουδων τους κι αποφασισε τι σε τραβαει περισσοτερο. Απ το να δωσεις 10.000€ στο Deree, και να μην εχει ανταποκριση στο δημοσιο, είναι καλυτερα νομιζω. Για τον ιδιωτικο τομεα, δε θα έχεις προβλημα ουτε με το πτυχιο του Deree.
Kon_Theo Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Ειναι ομως ενας τομεας το data analysis/science που εχει θεση στο δημοσιο στην Ελλαδα?Απ΄οσο εχω ψαξει βλεπω αγγελιες σε ιδιωτικες επιχειρησεις αμα ριξετε μια ματια στο Linkedin https://www.linkedin.com/jobs/search/?keywords=data analysis Ειναι πολλες οι δημοσιες εταιρειες? Η εστω καποιοι τομεις παρεμφερες δημοσιου που θα μπορουσα να δουλεψω στην Ελλαδα.Εαν οχι τοτε ισως να μην ειναι μεγαλο προβλημα να μην εχω ελληνικο πτυχιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα