liakinen Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2022 16 ώρες πριν, haris_216 είπε Καλησπέρα. Υπάρχει μήπως κάποιο update από την εμπειρία σου με τα Falken? Γιατί είμαι για να πηγαίνω για λάστιχα εντός των ημερών και ακόμα το δίλημμα Turanza (Bridgestone) vs Sincera (Falken) καλά κρατεί. Μετά από περίπου 3000 χλμ τα λάστιχα είναι μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ποτέ. Σε νορμάλ οδήγηση οικονομική και ήρεμη είναι τέλεια. Σε σύγκριση με με τα προηγούμενα που ήταν Premium κατηγορία (Continental contact premium 5) τα Falken είναι αθόρυβα και με καλύτερο Rolling Resistance το οποίο το καταλαβαίνω όταν πλησιάζω σε φανάρι και αφήνω το αυτοκίνητο χωρίς να πατάω γκάζι και δεν κόβει ταχύτητα όπως παλαιότερα. Στεγνό και βρεγμένο άψογη συμπεριφορά όπως είχαν και τα Continental μέχρι τις 20.000 χλμ. Το αυτοκίνητο μπαίνει σε γκαράζ και τον χειμώνα (Νοέμβριος - Μάρτιος) φοράει χειμερινά. Τα χλμ που κάνω έχουν μειωθεί αισθητά (βενζίνη κόστος) και με ενδιαφέρει τα λάστιχα να αντέξουν 4 χρόνια ανεξάρτητα από χλμ. Τα Bridgestone Turanza T005 είναι πολύ καλό ελαστικό (το λένε όλες σχεδόν οι δοκιμές). Όταν έβαλα όμως τα Falken είχαν 100€ διαφορά τιμής οπότε για έμενα και την οδήγηση που κάνω η επιλογή ήταν ξεκάθαρη. 5 2
jimakos234 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας κανω και εγω εδω την ερωτηση μου. Για Polo 2014 TSI φοραει Hankcook 185/60/15 84Η ακομα τα εργοστασικα (αν και καθεται ενα γκαραζ - απο το 2014 εως σημερα εχει 28.000 χλμ) εχω 2 προσφορες 1. Falken Sincera SN110 στα 320 2. Pirelli Cinturato P1 Verde στα 340 (τα οποια προσπαθουν να μου πλασαρουν ως ανωτερα αν και βλεπω κρατημα - Β) Να παω στα falken που αρχικα σχεδίαζα? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2022 από jimakos234 1
mak3don Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Στις 16/4/2022 στις 11:54 ΜΜ, Fordakias7 είπε Στο κτεο δεν κοιτανε χρονολογια εμενα μου το περασαν το σμαρτ με σχεδον 5 χρονων λαστιχα και μου ειπανε δεν κοιταμε χρονολογια μονο το πελμα αν ειναι εντος οριον Το ίδιο και στην Γερμανία που ζω δεν κοιτάνε χρονολογία μόνο την κατάσταση του ελαστικού να μην έχει ραγαδες από τον ήλιο και να είναι σε καλή κατάσταση το πέλμα με επιτρεπόμενο βάθος στα αυλάκια. Και μας το είπαν καί στην σχολή οδηγών όταν πριν δύο χρόνια όταν έκανα δίπλωμα φορτηγού. Συμπέρασμα η ηλικία δεν παίζει ρόλο αν το λάστιχο δεν είναι ηλιοκαμενο και είναι σε καλή κατάσταση 1
phanispal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Καλά, το αν σε περνάνε στο ΚΤΕΟ δεν αποτελεί κριτήριο. Απ' την άλλη, λένε ότι τα ελαστικά είναι "ζωντανός" οργανισμός, και σε κλειστό γκαράζ να τα έχεις δεν ξεραίνονται με την πάροδο του χρόνου; Και μιας και συζητάμε γι' αυτό, αυτή η σιλικόνη ή ό,τι άλλο είναι που βάζουν στα πλυντήρια, βοηθάει καθόλου ή μόνο για το εφέ το βάζουν;
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, phanispal είπε Και μιας και συζητάμε γι' αυτό, αυτή η σιλικόνη ή ό,τι άλλο είναι που βάζουν στα πλυντήρια, βοηθάει καθόλου ή μόνο για το εφέ το βάζουν; Μπορεί να κάνει και ζημιά. 2
panosno1com Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Το sn 832 με το sn110 τι διαφορα έχουν? ( διάσταση 185 70 14 , δυστυχως δεν βγαίνουν πια turanza σε αυτες τις διαστασεις , ειμαι ευχαριστημένος 4 χρονια)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα