Προς το περιεχόμενο

Falken Sincera SN110 Ecorun γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Κουτοπόνηροι νομίζοντας ότι επειδή πηγές συστημένος τους εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια και κοιτάνε να σε κάνουν μεροκάματο,λες και δεν μπορείς με 2 3 κλικ να δεις ότι αυτά τα λάστιχα κοστίζουν 70 ευρώ λιγότερα.

Ναι ρε γαμ@το. Ο συγκεκριμένος είχε και το στυλ του εμπόρου με φωνή κοφτή με σιγουριά και βλέμμα να σε καρφώνει. Είμαι σίγουρος ότι κάποιος ηλικιωμένος σαν τους μπαμπάδες πολλών θα την πατούσε και θα έλεγε μετά στο σπίτι τι καλό παιδί ο ***** τυπική συνομιλία τέτοιου είδους: θείο μην ακούς τι λένε και πετάς λεφτά όλα τα ίδια είναι οι άλλες εταιρείες απλά δίνουν μίζες και τις βγάζουν πρώτες. Θα σου βάλω λάστιχο φοβερό και με τα υπόλοιπα αγοράζεις το αρνί.

Εγώ από την άλλη είμαι και άνθρωπος με ελάχιστη έως καθόλου διπλωματία. Αν νιώσω ότι με δουλεύουν ανεβάζω στροφές εύκολα. Στην περίπτωση αυτή έχε χάρη που στην εξίσωση μέσα ήταν και συγγενικό πρόσωπο.

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι  θυμηθηκα  τωρα....

Λαστιχας  "φιλος  φιλου"  στην   οδο  πριγκηποννησων  στου  γκυζη  το  77   ελεγε

στον  πατερα  μου  μην  τυχον   και  βαλει   ραντιαλ   λαστιχα  γιατι  το   "αμαξι'

αυτο   ειναι   μερσεντες  βαρυ  και  τα  ραντιαλ  "διπλωνουν"  στις  στροφες...

Εννοουσε  οτι  παραμορφωνονται.....

Γι  αυτο  και  στα  φορτηγα  ελεγε  βαζουν  συμβατικα....

Αμορφωτος   και  βλακας  που  ειχε  φαει   τα  λαστιχα   των   αυτοκινητων  με

το  κουταλι....

Ηθελε  να  ξεφορτωθει  μαλλον   κατι   αμερικανικα  GENERAL!!!

Μαλιστα  τον   συμβουλευε   να  βαλει  τα  καλα  με  το   λευκο  σιριτι   στα  πλαγια

γιατι  αυτα  πανε  στα  μερσεντε.....

Το  μερσεντε   λοιπον   ηταν  του   63  w111  220   και  φοραγε   6,40-13   που

σε  αναλογια  με  τα  μετεπειτα  ελαστικα   ηταν  185-13.

Με  τα  πολλα   τον  επεισα  και   εβαλε  τα  πανακριβα  αλλα  και  απιστευτα

τοτε  DUNLOP  SP  SPORT  RADIAL  που  ειχαν   τρομερο   κρατημα  στην   ασφαλτο

γυαλι   της  εποχης.

Ο  ανταγωνισμος  τοτε  ηταν....

1.ΜΙΣΕΛΕΝ  ΖΧ

2.CINTURATO  PIRELLI

3.GOOD  YEAR  G800

4.KELLY  SPRINGFIELD

Tα  ιαπωνεζικα τοτε  ηταν   ναυλον  σκοτωστρες  και  τα   αλλαζες  με  την  αγορα

του  αυτοκινητου.

Εν  τω  μεταξυ   εγω  απο  το  72  καταβροχθιζα  ολον  τον  περιοδικο  τυπο

του  αυτοκινητου....4τροχοι-αυτοεξπρες-αυτοκινητο-πιστες  και  δρομοι  κλπ

Μερικα  εχω   ακομα.

Το  τι   καφριλα   και  απατη  συναντουσες  στην   μαστοραντζα   ηταν   αλλο  πραγμα....

• Like 1
Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 8:57 ΜΜ, liakinen είπε

Εννοείται H δείκτης και ναι είναι επίσημος πωλητής και μου ανέφερε ακριβώς αυτά που λες για την ασφάλεια αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν τα πιστεύω και πολύ αυτά με τις ασφάλειες - εγγυήσεις καθώς θα υπάρχουν και ψιλά γράμματα (δεν είμαι απόλυτος όμως απλά σκεπτικός). 

Μέτριο ελαστικό σε όλους τους τομείς και ακριβό για αυτά που προσφέρει όμως με τον καλύτερο δείκτη rolling resistance (κατανάλωση) στα περισσότερα test. Το έχω ακόμα στην Carina. 

Οταν πήγα και έβαλα τα Bridgestone Turanza T005 τον Ιούλιο έτυχε να λάβει το κατάστημα τηλεφώνημα από πελάτισσα που της είχε σκάσει το λάστιχο στη Κέρκυρα (θαρρώ), αγορασμένο Θεσσαλονίκη.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σκίστηκαν να την εξυπηρετήσουν (επειδή, έλεγαν, δεν υπήρχε αντιπρόσωπος εκεί, συζητούσαν πώς θα σταλούν και ποιο αξιόπιστο βουλκανιζατέρ ξέρουν για να κάνει τη δουλειά, "να την εξυπηρετήσει σα να έκανα εγώ τη δουλειά" κ.α.)

Υποθέτω η αξιοπιστία της εγγύησης εξαρτάται από την αξιοπιστία της μάρκας και την εικόνα που θέλει να διατηρεί.

Δε ξέρω δλδ για τα Falken (που ευχαρίστως θα τα έβαζα αν τα είχε βρει όταν άλλαξα, γι αυτά πήγαινα αρχικά), αλλά οι εγγυήσεις φαίνεται να τηρούνται.

Στα ψιλά γράμματα, αυτά που εύκολα μπορεί να ξεχαστούν, είναι να παρουσιαστεί η απόδειξη αγοράς και η υπογεγραμμένη εγγύηση (οπότε τα κρατάς πάντα στο αμάξι).

Δημοσ.

Αλλο   η  εγγυηση  που  δινουν   ολες  οι  εταιρειες  βασει  νομου  και  αλλο  η  ασφαλεια

που  δινουν   εξτρα  τα  φαλκεν  για  ενα  χρονο  οτι  και  να  συμβει.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, definitio είπε

Και για Bridgestone υπάρχει, και για Falken όπως λες...

Επίσης υπάρχει και στις Goodyear, Dunlop & Sava .

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, definitio είπε

Για την αντικατάσταση εντός 1 χρόνου από την αγορά δε μιλάμε;

Και για Bridgestone υπάρχει, και για Falken όπως λες...

Δηλαδη  αμα  σκασεις  πχ  σ  ενα  πεζοδρομιο  και  γινει   φυτιλια  θα  στο  αλλαξουν?

Νομιζω  πως  οι  αντιπροσωπειες  δινουν   εγγυηση   για  την  καλη  λειτουργια  και

το  αλλαζουν  μονο   σε  εξαιρετικες  περιπτωσεις   αστοχιας.

Σε  αντιθεση  με  την  ασφαλεια  που  καλυπτει  τα  παντα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, tigergreg είπε

Δηλαδη  αμα  σκασεις  πχ  σ  ενα  πεζοδρομιο  και  γινει   φυτιλια  θα  στο  αλλαξουν?

Νομιζω  πως  οι  αντιπροσωπειες  δινουν   εγγυηση   για  την  καλη  λειτουργια  και

το  αλλαζουν  μονο   σε  εξαιρετικες  περιπτωσεις   αστοχιας.

Σε  αντιθεση  με  την  ασφαλεια  που  καλυπτει  τα  παντα.

Αλλο η γενική εγγύηση καλής λειτουργίας, άλλο η δωρεάν αντικατάσταση λόγω ζημιάς.

Στους όρους αναφέρεται ως εξαίρεση η σκόπιμη ενέργεια και η βαρύτατη αμέλεια (και να είναι μη επισκευάσιμο το ελαστικό, καθώς και η μη αντικατάσταση ήδη επισκευασμένου ελαστικού)

Επίσης πρέπει να έχεις εγγραφεί στη προσφορά/ elastrak club εντός προθεσμίας από την αγορά.

Οι πλήρεις όροι εδώ

https://drive.google.com/file/d/1xLsrQLyrWvD79-2wP5AkuD-5HvAtk236/view

https://elastrakclub.gr/

Επεξ/σία από definitio
Δημοσ.

αν πω τι λάστιχα ειχα βαλει στην αρχη στο αμαξι θα γελατε.....
παιρνω το αμαξι το 2013 (το αμαξι ειναι του ) 2012 ειχε μαμά λάστιχα προφανώς αλλα το ένα το ειχε διαλύσει......... ειχε 10 και κατή χιλιάδες χιλομετρα ετσι ειπα ν αλλάξω και τα 4 απο το να αλλάξω ενα που το είχε φτιάξει 4 φορές (μπαλοματα) και παλι απο καπου εχανε....... (

καθώς είχα σκάσει για αμαξι κλπ δεν είχε πολυ χρήμα και λέω να βαλω οτι βρω για κανα 3 μήνες και βάζω κατι με 205 ευρω που λέγονται........... linglong greenmax στην αρχή λέω θα στρίβω και θα χάνω απο κομμάτι...... αλλα στην τελική βγήκαν πάρα παρα πολυ καλά και έστριβαν και στο νερο κρατούσαν και 4 χρονια εβγαλαν....... σε φάση που τα eco contact που ειχα βαλει μετά μου βγήκαν χειρότερα 😅

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Black Demis είπε

αν πω τι λάστιχα ειχα βαλει στην αρχη στο αμαξι θα γελατε.....
παιρνω το αμαξι το 2013 (το αμαξι ειναι του ) 2012 ειχε μαμά λάστιχα προφανώς αλλα το ένα το ειχε διαλύσει......... ειχε 10 και κατή χιλιάδες χιλομετρα ετσι ειπα ν αλλάξω και τα 4 απο το να αλλάξω ενα που το είχε φτιάξει 4 φορές (μπαλοματα) και παλι απο καπου εχανε....... (

καθώς είχα σκάσει για αμαξι κλπ δεν είχε πολυ χρήμα και λέω να βαλω οτι βρω για κανα 3 μήνες και βάζω κατι με 205 ευρω που λέγονται........... linglong greenmax στην αρχή λέω θα στρίβω και θα χάνω απο κομμάτι...... αλλα στην τελική βγήκαν πάρα παρα πολυ καλά και έστριβαν και στο νερο κρατούσαν και 4 χρονια εβγαλαν....... σε φάση που τα eco contact που ειχα βαλει μετά μου βγήκαν χειρότερα 😅

Ρε Φιλε χαλάς την πιάτσα. 
Τωρα σκάσουν μύτη όλοι που φοράνε στο αμάξι κάτι σαβα , κορμοραν , Κούπερ και θα αρχίζουν να πανηγυρίζουν.😂

Δημοσ.
7 ώρες πριν, mp123 είπε

Ρε Φιλε χαλάς την πιάτσα. 
Τωρα σκάσουν μύτη όλοι που φοράνε στο αμάξι κάτι σαβα , κορμοραν , Κούπερ και θα αρχίζουν να πανηγυρίζουν.😂

🤣μια φορα τα βαλα δεν ξερω τπτ δεν ξερω κανεναν 😅 απο περιεργια σημερα τα εψαξα να δω τι φωρουσα 4 χρονια...... δεν ειναι τοσο noname (πλεον) οταν τα ειχα εγω ουτε η μαμα τους δεν τα ηξερε χαχα

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ και 200 χλμ μπήκαν τα Falken του Thread. 250€ μου τα κατέβασε σε σχέση με τα 350€ που έκαναν τα Bridgestone Turanza T005. Άλλαξε τις βαλβίδες έκανε φυσικά ζυγοστάθμιση και μετά πήγα σε ειδικό συνεργείο για ευθυγράμμιση (μόνο μηχανική γίνεται πλέον στην Ascona). Εντυπώσεις συνολικά θα δώσω σε όσους ενδιαφέρονται όταν φτάσω 800 - 1000 χλμ. Οι πρώτες είναι άριστες όμως καθώς είναι αθόρυβα και δεν κόβουν το αμάξι με νεκρά και χαμηλή ταχύτητα (πχ όταν φτάνω σε ένα φανάρι) σε σχέση με τα παλιά Continental contact premium 5. Τέλος ο δείκτης ταχύτητας είναι H σε σχέση με τα Conti που ήταν V. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 18/4/2022 στις 8:59 ΜΜ, Black Demis είπε

σε φάση που τα eco contact που ειχα βαλει μετά μου βγήκαν χειρότερα 😅

Για τα Continental λες; Ναι, δε πρέπει να υπάρχει χειρότερη σειρά απ'τα EcoContact :P 

Ξαναλέμε, μη κολλάτε σε μάρκες. Κάθε εταιρεία έχει άψογα, έχει και σκάρτα. Τώρα αν θεωρείτε ίδια τα EcoContact με τα Premium ή Sport επειδή "είναι Continental και τα 2", ε, τι να πω. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Haldol είπε

Για τα Continental λες; Ναι, δε πρέπει να υπάρχει χειρότερη σειρά απ'τα EcoContact :P 

Ξαναλέμε, μη κολλάτε σε μάρκες. Κάθε εταιρεία έχει άψογα, έχει και σκάρτα. Τώρα αν θεωρείτε ίδια τα EcoContact με τα Premium ή Sport επειδή "είναι Continental και τα 2", ε, τι να πω. 

ναι για το conti
sport και premium δεν έχει για τέτοιες διαστάσεις 195/50/15 + 185/55/15 ετσι δεν μπορω να δωκιμασω

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/4/2022 στις 1:23 ΜΜ, liakinen είπε

Εδώ και 200 χλμ μπήκαν τα Falken του Thread. 250€ μου τα κατέβασε σε σχέση με τα 350€ που έκαναν τα Bridgestone Turanza T005. Άλλαξε τις βαλβίδες έκανε φυσικά ζυγοστάθμιση και μετά πήγα σε ειδικό συνεργείο για ευθυγράμμιση (μόνο μηχανική γίνεται πλέον στην Ascona). Εντυπώσεις συνολικά θα δώσω σε όσους ενδιαφέρονται όταν φτάσω 800 - 1000 χλμ. Οι πρώτες είναι άριστες όμως καθώς είναι αθόρυβα και δεν κόβουν το αμάξι με νεκρά και χαμηλή ταχύτητα (πχ όταν φτάνω σε ένα φανάρι) σε σχέση με τα παλιά Continental contact premium 5. Τέλος ο δείκτης ταχύτητας είναι H σε σχέση με τα Conti που ήταν V. 

Καλησπέρα. Υπάρχει μήπως κάποιο update από την εμπειρία σου με τα Falken? Γιατί είμαι για να πηγαίνω για λάστιχα εντός των ημερών και ακόμα το δίλημμα Turanza (Bridgestone) vs Sincera (Falken) καλά κρατεί.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...