kalmik Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 19 ώρες πριν, telis είπε 8 χρόνια ελαστικά. Δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν τα έχεις αλλάξει Aν το αυτοκίνητο παρκάρει αποκλειστικά σε κλειστό parking και δεν πολυκυκλοφορεί, παίζει τα ελαστικά οκτώ ετών να είναι σε καλύτερη κατάσταση από αντίστοιχα τριών τεσσάρων ετών για αυτοκίνητα που παρκάρουν μονίμως στον ήλιο, χωρίς ποτέ σκιά. Με ίδια χλμ. εννοείται. 2
mp123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, phanispal είπε Να με συγχωράς αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Eu tyre labelling . Δεν τα λεω εγω. Τωρα αν θεωρεις πως τα falken ειναι καλυτερα απο τα bridgestone ενταξη τα λεμε εδω μεταξυ μας. Οχι παραεξω. 1
Fordakias7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, mp123 είπε Eu tyre labelling . Δεν τα λεω εγω. Δεν νομίζω ότι το Eu labelling είναι κριτής για αγορά ελαστικού δηλαδή το pilot sport 3 που έχει οικονομία καυσίμου F είναι για πέταμα; Απλά έχει λίγο αυξημένο rolling resistance το οποίο σχετίζεται άμεσα με το grip. Γενικά αν διαβάσεις reviews και συγκρίσεις ελαστικών τα φαλκεν είναι στις 5 πρώτες θέσεις παντού. 1
mp123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Δεν νομίζω ότι το Eu labelling είναι κριτής για αγορά ελαστικού δηλαδή το pilot sport 3 που έχει οικονομία καυσίμου F είναι για πέταμα; Απλά έχει λίγο αυξημένο rolling resistance το οποίο σχετίζεται άμεσα με το grip. Γενικά αν διαβάσεις reviews και συγκρίσεις ελαστικών τα φαλκεν είναι στις 5 πρώτες θέσεις παντού. Για πέταμα είναι γιατί είναι μισλεν και ας έχουν wet a .κακή εμπειρία από μισλεν primacy 3 Εγω Φάλκεν δεν θα έβαζα. Απεναντίας αν τα φορούσε το αμάξι που θα αγόραζα οκ θα θα τα δοκίμαζα. Αλλά για 80 ευρώ θα πήγαινα σε επώνυμο . Βασικα τωρα φοράω τα Χάνκοκ. Ακουστά τα είχα όταν πηρα το αμάξι αυτά φόραγε και είχα πολλές αμφιβολίες. Τα άφησα τα δοκίμασα με βροχές κλπ δεν το περιμενα να βγουν καλά. Θα τα ξανά βάλω όταν έρθει η ώρα. Αλλά το να πάω σε φαλκεν κλπ τέτοιου είδους λάστιχα , όχι δεν πηγαίνω ότι και να ακούω.ετσι την πάτησα με τα μισλεν. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από mp123 1
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, mp123 είπε Για πέταμα είναι γιατί είναι μισλεν και ας έχουν wet a .κακή εμπειρία από μισλεν primacy 3 Εγω Φάλκεν δεν θα έβαζα. Απεναντίας αν τα φορούσε το αμάξι που θα αγόραζα οκ θα θα τα δοκίμαζα. Αλλά για 80 ευρώ θα πήγαινα σε επώνυμο . Βασικα τωρα φοράω τα Χάνκοκ. Ακουστά τα είχα όταν πηρα το αμάξι αυτά φόραγε και είχα πολλές αμφιβολίες. Τα άφησα τα δοκίμασα με βροχές κλπ δεν το περιμενα να βγουν καλά. Θα τα ξανά βάλω όταν έρθει η ώρα. Αλλά το να πάω σε φαλκεν κλπ τέτοιου είδους λάστιχα , όχι δεν πηγαίνω ότι και να ακούω.ετσι την πάτησα με τα μισλεν. Επώνυμα είναι και τα Continental ecocontact σειρά που κοστίζουν ~340€ και είναι μέτρια στην καλύτερη. Το δεν πηγαίνω στα τάδε ελαστικά ή γενικότερα προϊόντα ότι και να μου πουν δεν έχει λογική. Δηλαδή αγνοούμε τις απόψεις χρηστών που έχουν δοκιμάσει προϊόντα και αποφασίζουμε με γνώμονα την μάρκα; μου θυμίζει κάτι ηλικιωμένους που θεωρούσαν αυτοκίνητο μόνο το μερσεντέ όπως το έλεγαν και αν τους πει κάποιος σήμερα αγόρασα Hyundai ή Kia του λένε σε 2 χρόνια θα θες καινούργιο, θα σαπίσει και άλλα τέτοια. Φιλικά πάντα αλλά δεν είναι λογική σύγχρονου ανθρώπου αυτή. 2
Nabuko Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, liakinen είπε Δηλαδή αγνοούμε τις απόψεις χρηστών που έχουν δοκιμάσει προϊόντα και αποφασίζουμε με γνώμονα την μάρκα Αν αλλάζεις κάθε 4 χρόνια λάστιχα πόσες μάρκες ελαστικών νομίζεις ότι έχει δοκιμάσει ένας μέσος χρήστης και πόση βαρύτητα έχει η άποψή του? Και τι γίνεται με τις αντικρουόμενες απόψεις? Πως αποφασίζεις ποιανού μέρος θα πάρεις? Άσε που αν είχε δοκιμάσει πριν 10 χρόνια κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο της Μισελέν ή της γκουντγίαρ και βγήκε μάπα, η ελαφρότητα της κρίσης του νεοέλληνα θα σου βγάλει μάπα γενικώς όλα τα λάστιχα της εταιρίας και την εταιρία μαζί από τότε και στο εξής και στον αιώνα τον άπαντα. 1
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 53 λεπτά πριν, Nabuko είπε Αν αλλάζεις κάθε 4 χρόνια λάστιχα πόσες μάρκες ελαστικών νομίζεις ότι έχει δοκιμάσει ένας μέσος χρήστης και πόση βαρύτητα έχει η άποψή του? Και τι γίνεται με τις αντικρουόμενες απόψεις? Πως αποφασίζεις ποιανού μέρος θα πάρεις? Άσε που αν είχε δοκιμάσει πριν 10 χρόνια κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο της Μισελέν ή της γκουντγίαρ και βγήκε μάπα, η ελαφρότητα της κρίσης του νεοέλληνα θα σου βγάλει μάπα γενικώς όλα τα λάστιχα της εταιρίας και την εταιρία μαζί από τότε και στο εξής και στον αιώνα τον άπαντα. Παράδειγμα: Bridgestone Turanza T005, υπάρχει κάποια χρόνια στην αγορά. Η πλειοψηφία των κατόχων Ελλάδα, εξωτερικό, αλλά και μία πλειάδα test λένε ότι είναι ένα πολύ καλό ελαστικό. Συμπέρασμα μπορώ να βγάλω λοιπόν. Τώρα το αν κάποιος γράφει ότι είναι χάλια γιατί όταν πιάσει 120 τρέμει το τιμόνι είναι μία άποψη που μπορώ να την κρίνω (πιθανότητα υπάρχει να έχει θέμα το αυτοκίνητο του και όχι το λάστιχο). Πάντα για κάποια προϊόντα (ελαστικά) κρίνουμε συγκεκριμένο μοντέλο και όχι εταιρεία, προϊστορία κλπ. Στην περίπτωση του Falken ο μόνος λόγος που άνοιξα το thread είναι ότι είναι σχετικά νέο, όχι δημοφιλές και δεν υπάρχουν πολλές απόψεις από κατόχους. Τέλος για μένα σημαντικότερο ρόλο παίζει η άποψη κατόχων παρά των λαδτιχάδων που έχουν τα συμφέροντα τους και αν πάει κάποιος που γνωρίζει πέντε πράγματα και το παίξει αδαής θα ακούσει πράγματα από αυτούς (την πλειοψηφία τους) που το πρώτο συμπέρασμα που θα βγάλει είναι ότι είναι ψεύτες και σε κάποιο βαθμό απατεώνες. Γύρισα πριν από λίγο από έναν τέτοιο τύπο της πόλης μου που προσπάθησε να με πείσει ότι κάτι λινκλογκ πως σκατά τα λένε στα 300€ είναι ευκαιρία. Πείρα βαθιές ανάσες και δεν αντέδρασα. Ήταν και γνωστός συγγενή και πήγα και συστημένος. 1
mp123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, liakinen είπε Επώνυμα είναι και τα Continental ecocontact σειρά που κοστίζουν ~340€ και είναι μέτρια στην καλύτερη. Το δεν πηγαίνω στα τάδε ελαστικά ή γενικότερα προϊόντα ότι και να μου πουν δεν έχει λογική. Δηλαδή αγνοούμε τις απόψεις χρηστών που έχουν δοκιμάσει προϊόντα και αποφασίζουμε με γνώμονα την μάρκα; μου θυμίζει κάτι ηλικιωμένους που θεωρούσαν αυτοκίνητο μόνο το μερσεντέ όπως το έλεγαν και αν τους πει κάποιος σήμερα αγόρασα Hyundai ή Kia του λένε σε 2 χρόνια θα θες καινούργιο, θα σαπίσει και άλλα τέτοια. Φιλικά πάντα αλλά δεν είναι λογική σύγχρονου ανθρώπου αυτή. Φιλοσ με μερσεντεσ c class κουπε μου ελεγε λαστιχαρα το μισλεν να το βαλεις κρατηματα κλπ πολυ καλο λαστιχο. Κσπου στα 160 αλογα το μερσεντες διπορτο οκ λεω καλο ειναι ασ δοκιμασω το μισλεν . Το βαζω στο rx8 και οποτε εβρεχε πηγσινα με 80 γιατι γλυστραγε. Ειχα δωσει καπου στα 650 τοτε αν θυμαμε καλα για καλο σπορ λαστιχο. Απο τοτε τελοσ. Οποτε αλλαζω λαστιχα μονο bridgestone κσι τις τελευταιες δυο αλλαγες continental . Αν εδινες και εσυ τοσα λεφτα και στην βροχη φοβοσουν βα βγαλεις το αμαξι στην βροχη θα σκεφτοσουν διαφορετικα. Οκ πεστο οπωσ θες εγω θελω κσι στο βγεγμενο να εχω ασφαλεια. 140 150 τρενο τα χανκοκ στις στροφες και στο φρεναρισμα. Εκει φαινετε το λαστιχο . Δεν λεω πωσ ειβαι καλο το χανκοκ. Ακομα ειναι νωρισ 10 μηνες μονο. Αλλα αν κρατησουν 2 χρονια ετσι θα πω πωσ ειβαι καλα. Ακομα ειμαι στην αξιολογιση.Το να πηγαινω με 100 στισ ευθειες και να μου κρατάνε για 5 χρονια χωρισ φθορα δεν μου λεει τιποτα. Προτοιμω να τα αλλαζω καθε 2 χρονια αλλα θα ξερω πωσ εχω ενα καλο λαστιχο που θα στριψει και θα φρεναρει στα δυσκολα.Ετσι κρινετε το λαστιχο και οχι ποσο χρονο θα με βγσλει.πιεσε λιγο τα φαλκεν και καθε τυπου τετοιο λαστιχο να δουμε αν ανταποκρινοντε. Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από mp123
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, mp123 είπε Φιλοσ με μερσεντεσ c class κουπε μου ελεγε λαστιχαρα το μισλεν να το βαλεις κρατηματα κλπ πολυ καλο λαστιχο. Κσπου στα 160 αλογα το μερσεντες διπορτο οκ λεω καλο ειναι ασ δοκιμασω το μισλεν . Το βαζω στο rx8 και οποτε εβρεχε πηγσινα με 80 γιατι γλυστραγε. Ειχα δωσει καπου στα 650 τοτε αν θυμαμε καλα για καλο σπορ λαστιχο. Απο τοτε τελοσ. Οποτε αλλαζω λαστιχα μονο bridgestone κσι τις τελευταιες δυο αλλαγες continental . Αν εδινες και εσυ τοσα λεφτα και στην βροχη φοβοσουν βα βγαλεις το αμαξι στην βροχη θα σκεφτοσουν διαφορετικα. Οκ πεστο οπωσ θες εγω θελω κσι στο βγεγμενο να εχω ασφαλεια. 140 150 τρενο τα χανκοκ στις στροφες και στο φρεναρισμα. Εκει φαινετε το λαστιχο . Δεν λεω πωσ ειβαι καλο το χανκοκ. Ακομα ειναι νωρισ 10 μηνες μονο. Αλλα αν κρατησουν 2 χρονια ετσι θα πω πωσ ειβαι καλα. Ακομα ειμαι στην αξιολογιση.Το να πηγαινω με 100 στισ ευθειες και να μου κρατάνε για 5 χρονια χωρισ φθορα δεν μου λεει τιποτα. Προτοιμω να τα αλλαζω καθε 2 χρονια αλλα θα ξερω πωσ εχω ενα καλο λαστιχο που θα στριψει και θα φρεναρει στα δυσκολα.Ετσι κρινετε το λαστιχο και οχι ποσο χρονο θα με βγσλει.πιεσε λιγο τα φαλκεν και καθε τυπου τετοιο λαστιχο να δουμε αν ανταποκρινοντε. Δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να μιλάω με γενικότητες. Άλλες οι ανάγκες οι δικές σου και του αυτοκινήτου σου και άλλες κάποιου άλλου. Εγώ οδηγώ ήρεμα, το αμάξι είναι παλιό με λίγα άλογα και θέλω να μου βγάλει χλμ και 5 χρόνια. Δεν σκοπεύω να μπαίνω σε στροφές κλπ και να αλλάζω κάθε 2 χρόνια. Θα το ξαναπώ άλλη μία φορά, δεν κρίνουμε εταιρεία αλλά μοντέλα ελαστικών. Το ότι Super & power cars βάζουν Michelin από το εργοστάσιο αλλά τα επιλέγουν και οι κάτοχοι τους λέει πολλά. Το ότι σε εσένα δεν ταίριαξε ένα μοντέλο της εταιρείας και την αποφεύγεις πλέον είναι καθαρά επιλογή σου. Το ότι σε εμένα μετά από 8 χρόνια το Continental premium contact 5 ακόμα έχει πέλμα δεν λέει πολλά. Η πλειοψηφία που το έχει φορέσει αναφέρει απότομη πτώση απόδοσης μετά από ~25000χλμ. 2
mp123 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 44 λεπτά πριν, liakinen είπε Δεν μου αρέσει σαν άνθρωπος να μιλάω με γενικότητες. Άλλες οι ανάγκες οι δικές σου και του αυτοκινήτου σου και άλλες κάποιου άλλου. Εγώ οδηγώ ήρεμα, το αμάξι είναι παλιό με λίγα άλογα και θέλω να μου βγάλει χλμ και 5 χρόνια. Δεν σκοπεύω να μπαίνω σε στροφές κλπ και να αλλάζω κάθε 2 χρόνια. Θα το ξαναπώ άλλη μία φορά, δεν κρίνουμε εταιρεία αλλά μοντέλα ελαστικών. Το ότι Super & power cars βάζουν Michelin από το εργοστάσιο αλλά τα επιλέγουν και οι κάτοχοι τους λέει πολλά. Το ότι σε εσένα δεν ταίριαξε ένα μοντέλο της εταιρείας και την αποφεύγεις πλέον είναι καθαρά επιλογή σου. Το ότι σε εμένα μετά από 8 χρόνια το Continental premium contact 5 ακόμα έχει πέλμα δεν λέει πολλά. Η πλειοψηφία που το έχει φορέσει αναφέρει απότομη πτώση απόδοσης μετά από ~25000χλμ. Τωρα μαλιστα. Πολυ σωστα οτι ειπες. Αλλες οι αναγκες και οι απαιτησεις του καθενος. 1
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Χάλια ο καιρός και την Τετάρτη που θα βγω στην γύρα, βλέπω να έχουν ανεβάσει και άλλο τις τιμές 😟
Fordakias7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, liakinen είπε Γύρισα πριν από λίγο από έναν τέτοιο τύπο της πόλης μου που προσπάθησε να με πείσει ότι κάτι λινκλογκ πως σκατά τα λένε στα 300€ είναι ευκαιρία. Πείρα βαθιές ανάσες και δεν αντέδρασα. Ήταν και γνωστός συγγενή και πήγα και συστημένος. Άσε είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με έναν γνωστό λαστιχα που μου πρότεινε τα sailun...
liakinen Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, Fordakias7 είπε Άσε είχα πάθει ακριβώς το ίδιο με έναν γνωστό λαστιχα που μου πρότεινε τα sailun... Εγώ απορώ με αυτούς ειδικά σε μικρές κοινωνίες όπως αυτή που μένω.
Fordakias7 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, mp123 είπε Για πέταμα είναι γιατί είναι μισλεν και ας έχουν wet a .κακή εμπειρία από μισλεν primacy 3 Καμιά σχέση η σειρά primacy με τα pilot sport όμως τα pilot sport είναι εξαιρετικά ελαστικά 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Εγώ απορώ με αυτούς ειδικά σε μικρές κοινωνίες όπως αυτή που μένω. Κουτοπόνηροι νομίζοντας ότι επειδή πηγές συστημένος τους εμπιστεύεσαι με κλειστά μάτια και κοιτάνε να σε κάνουν μεροκάματο,λες και δεν μπορείς με 2 3 κλικ να δεις ότι αυτά τα λάστιχα κοστίζουν 70 ευρώ λιγότερα. 3
bezan Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε Καμιά σχέση η σειρά primacy με τα pilot sport όμως τα pilot sport είναι εξαιρετικά ελαστικά Πολυ καλο λαστιχο, ειδικα ασφαλτο στεγνη για εμενα το καλυτερο στα νερα ειναι το UNI RAINSPORT 3, απιστευτο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα