telis Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, liakinen είπε Θα ρωτήσω φίλε αν και μου κάνει εντύπωση ότι δεν μου τα πρότεινε ούτε ξέρω και τιμή (τα κόβω βέβαια για 300+). Πάντως για τον δεινόσαυρο που έχω και την ήρεμη οδήγηση που κάνω θεωρώ ότι τα Sn110 θα είναι μια χαρά. Τώρα φοράει Continental premium contact 5 του 2014. Ξέρω είναι παλιά αλλά αν σβήσω την χρονολογία και σας βάλω να τα δείτε θα πείτε λέει ψέματα αυτός ούτε 3 ετών δεν είναι. Τα πίσω τακούνι φουλ τα μπροστά αρκετά πάνω από τον δείκτη φθοράς. Στο πλευρικό τοίχωμα ούτε ίχνος από ραγάδες. Στο δρόμο συμπεριφορά 5 μέρες τώρα που τα φόρεσα (είχα χειμερινά) μια χαρά στα φρένα, στον θόρυβο, στο τιμόνι κανένα τρίξιμο. Δεν σπινιάρει καν με ευκολία το αμάξι. Να τονίσω ότι το αμάξι μπαίνει στο γκαράζ ακόμα και αν μετά από δύο ώρες πρόκειται να ξανά βγει. 8 χρόνια ελαστικά. Δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν τα έχεις αλλάξει
Black Demis Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, liakinen είπε Περνάμε ΚΤΕΟ τον άλλο μήνα όμως. 🤔κομμενα πολλα πολλα για να τα παρεις...... ερε που φτασαμε με της τημες 1 ώρα πριν, telis είπε 8 χρόνια ελαστικά. Δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν τα έχεις αλλάξει ο μόνος λόγος να έχει καποιος 8 χρονια ελαστικά ειναι ότι το χειμώνα κλπ έχει άλλα και καλοκαίρι άλλα και δεν κινείται πολύ το όχημα.......... ο άλλος λόγος ειναι αμέλεια 1
liakinen Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, telis είπε 8 χρόνια ελαστικά. Δεν υπάρχει δικαιολογία που δεν τα έχεις αλλάξει Ναι ισχύει είναι πολλά και ο κανόνας λέει ότι έπρεπε να έχουν αλλαχτεί. Όμως περπατούσαν 7 μήνες τον χρόνο, τα έβλεπε ο ήλιος μόνο όταν έβγαινε το αμάξι από το γκαράζ, δεν έβγαιναν από τις ζάντες για να μπουν χειμερινά (υπήρχαν άλλες) και η αποθήκευση τους γινόταν στο γκαράζ. Ακούγονται σαν δικαιολογίες τα παραπάνω και σε έναν βαθμό ίσως να θέλω να δικαιολογήσω τον εαυτό μου όμως η όψη τους (εξωτερικά) και η συμπεριφορά τους δεν συμβαδίζει με τα χρόνια τους. Οδηγώ και ήρεμα (δεν θυμάμαι να έχω απότομο φρενάρισμα ποτέ φτου φτου) και ίσως για αυτό να άντεξαν. Η απόφαση όμως πάρθηκε και θα αλλαχτούν άμεσα. Πάνω από 300€ δεν δίνω όμως και ας είναι τα καλύτερα που υπάρχουν. 99.9% θα πάω για τα Sn110.
sokos1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Το MADE IN EUROPE ειναι παπαντζα ολκης και το γραφουν πολλα προιοντα που περνανε απο την κοσκο στο λιμανι του πειραια γιατι υπαγονται σε ειδικη νομοθεσια. Ηταν και ενας απο τους δυο βασικους λογους που θελαν οι κινεζοι τον πειραια. Παντως τα φαλκεν που εχω αγορασει ηταν made in indonesia και philipines. Επειδή μιλάς με άνθρωπο που ασχολείται με εισαγωγές ελαστικών για τις επίσημες εταιρείες μην πετάς παπατζες γιατί εκτειθεσαι. Τράβα πάρε Τουρκικό, μπράβο σου. 2
tigergreg Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, sokos1 είπε Επειδή μιλάς με άνθρωπο που ασχολείται με εισαγωγές ελαστικών για τις επίσημες εταιρείες μην πετάς παπατζες γιατί εκτειθεσαι. Τράβα πάρε Τουρκικό, μπράβο σου. Παπαντζες πετας εσυ και εκτιθεσαι.... Φορτιο με 400 ελαστικα απο την αντιπροσωπεια στην πατρα δεν εγραφαν τουρκια αλλα thailand αν και δεν τα διαβασα ολα. Πολυ πιθανον να φτιαχνονται και στην τουρκια και να τα φερνει αλλος αντιπροσωπος. H εταιρεια δε ειναι ιαπωνεζικη της σουμιτομο με 300,000 εργαζομενους. Falken tires are made in many countries, including the United States, Japan, South Africa, Brazil, China, Thailand, and Turkey. Falken tires were initially manufactured only in Japan. As the company grew and merged with Sumitomo Rubber Industries, its production facilities expanded. https://roadsumo.com/where-are-falken-tires-made/ Οπως λοιπον βλεπεις δεν φτιαχνονται στην τουρκια αλλα και στην τουρκια.... Εσυ μην αγορασεις τουρκικα λοιπον. Φερε απο την βραζιλια....🤣 Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από tigergreg
Fordakias7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Στο κτεο δεν κοιτανε χρονολογια εμενα μου το περασαν το σμαρτ με σχεδον 5 χρονων λαστιχα και μου ειπανε δεν κοιταμε χρονολογια μονο το πελμα αν ειναι εντος οριον 2
Nabuko Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, liakinen είπε Τα Ventus Prime 3 που έβγαιναν στις διαστάσεις μου δεν τα βρίσκουν πλέον. Γιατί δεν τα παραγγέλνεις από σκρουτζ? Με μεταφορικά + τα περαστικά δε σε συμφέρει? 1
liakinen Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Γιατί δεν τα παραγγέλνεις από σκρουτζ? Με μεταφορικά + τα περαστικά δε σε συμφέρει? Μεταφορικά είναι 20€ στην καλύτερη περίπτωση. Βάλε και πόσο θα μου πάρουν για το πέρασμα / ζύγισμα + ότι ήμαστε μικρή κοινωνία και θέλεις να έχεις μία κάποια σχέση. Το μαγαζί που αλλάζω τα λάστιχα έχει δίπλα ο ίδιος και εξατμίσεις.
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Όντως στα ΚΤΕΟ για λάστιχα κόβουν μόνο αν φαίνονται χάλια τελείως.
mp123 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, zio10 είπε Έχεις δει διάφορα στην κατανάλωση ανάλογα την κατηγορία του ελαστικού; Πρέπει να είναι απειροελάχιστες οι διαφορές σε πραγματικές συνθήκες. Οχι. Αλλα για για να το εχουν στα specs ολα τα λαστιχα ετσι ειναι βαση των μετρησεων . Τωρα βλεπω οτι στο wet εχουν a. Πολυ καλο αυτο αλλα το fuel στο e η διαφορα των 80 ευρω σιγουρα στην 4 ετια θα βγει. Δεν υπαρχει σύγκριση falken με bridgestone. 1
zio10 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 20 λεπτά πριν, mp123 είπε Οχι. Αλλα για για να το εχουν στα specs ολα τα λαστιχα ετσι ειναι βαση των μετρησεων . Τωρα βλεπω οτι στο wet εχουν a. Πολυ καλο αυτο αλλα το fuel στο e η διαφορα των 80 ευρω σιγουρα στην 4 ετια θα βγει. Δεν υπαρχει σύγκριση falken με bridgestone. Falken δεν έχω βάλει ποτέ, bridgestone είχα και δεν ενθουσιάστηκα να σου πω την αλήθεια. Συν ότι σαν να φαγώθηκαν γρήγορα. 1
phanispal Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, mp123 είπε Για εσενα ναι για οσους ξερουν απο αυτοκινητα οχι 2 ώρες πριν, mp123 είπε Οχι. Αλλα για για να το εχουν στα specs ολα τα λαστιχα ετσι ειναι βαση των μετρησεων . Τωρα βλεπω οτι στο wet εχουν a. Πολυ καλο αυτο αλλα το fuel στο e η διαφορα των 80 ευρω σιγουρα στην 4 ετια θα βγει. Δεν υπαρχει σύγκριση falken με bridgestone. Να με συγχωράς αλλά δεν ξέρεις τι σου γίνεται. 2
liakinen Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.tyrereviews.com/Article/2022-ADAC-Summer-Tyre-Test---15-Inch.htm Το μόνο "αξιόπιστο" test που βρήκα. Έχει κορυφαίο δείκτη στο rolling resistance. Δεν ξέρω παιδιά πάντως μέχρι αύριο πρέπει να πάρω απόφαση. Δεν θα περιμένω το ΚΤΕΟ και τι θα μου πει αλλά θα προχωρήσω σε αλλαγή. 350€ για τα Bridgestone δεν μπορώ να πάω όμως. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2022 από liakinen
sokos1 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Φίλε μου ότι και να βάλεις καλό θα είναι σε σχέση με αυτά που φοράς τώρα. Πάρε ότι αντέχει η τσέπη σου καλύτερο και προσπαθείτε να υποστηρίζετε Ευρωπαϊκά προϊόντα. 3
Fordakias7 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, liakinen είπε https://www.tyrereviews.com/Article/2022-ADAC-Summer-Tyre-Test---15-Inch.htm Το μόνο "αξιόπιστο" test που βρήκα. Έχει κορυφαίο δείκτη στο rolling resistance. Δεν ξέρω παιδιά πάντως μέχρι αύριο πρέπει να πάρω απόφαση. Δεν θα περιμένω το ΚΤΕΟ και τι θα μου πει αλλά θα προχωρήσω σε αλλαγή. 350€ για τα Bridgestone δεν μπορώ να πάω όμως. Βάλε τα φαλκεν θα το ευχαριστηθεις πολύ καλό κράτημα και είναι τα πιο ήσυχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα