Προς το περιεχόμενο

Falken Sincera SN110 Ecorun γνώμες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sokos1 είπε

1. Απορώ εσείς που λέτε οτι τα Φάλκεν ειναι κορυφαία, με τι μέτρο σύγκρισης τα γράφετε αυτά? 

(ειδικά ο άλλος γράφει μετα απο 6 χρόνια άλλαξε λάστιχα....)

2. και σε όσους αγοράζουν Τούρκικα προϊοντα... τι να πώ,

όταν θα πάει και η δική τους εταιρεία εκεί λόγω φτηνών εργατικών μετά μην κλαίγονται....

εγώ αμαξι πήγα να πάρω και όταν έμαθα οτι φτιάχνεται στην Τουρκία (Toyota CHR) το ακύρωσα και αγόρασα Made in Europe.

1. τουλαχιστον τα 2 χρονια που τα εχω ειναι πολύ καλά μηδέν παράπονο (πέρα απο την κατανάλωση)
2. άσχετο τέλειος (αν παει η εταιρεια μου αλλου και δεν θα βρω δουλεια θα παω σε αλλη χωρα και τελος)

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, sokos1 είπε

1. Απορώ εσείς που λέτε οτι τα Φάλκεν ειναι κορυφαία, με τι μέτρο σύγκρισης τα γράφετε αυτά? 

(ειδικά ο άλλος γράφει μετα απο 6 χρόνια άλλαξε λάστιχα....)

2. και σε όσους αγοράζουν Τούρκικα προϊοντα... τι να πώ,

όταν θα πάει και η δική τους εταιρεία εκεί λόγω φτηνών εργατικών μετά μην κλαίγονται....

εγώ αμαξι πήγα να πάρω και όταν έμαθα οτι φτιάχνεται στην Τουρκία (Toyota CHR) το ακύρωσα και αγόρασα Made in Europe.

Το   MADE  IN  EUROPE  ειναι  παπαντζα  ολκης  και  το  γραφουν   πολλα  προιοντα  που  περνανε  απο  την  κοσκο  στο

λιμανι   του  πειραια  γιατι   υπαγονται   σε   ειδικη   νομοθεσια. Ηταν  και  ενας  απο  τους  δυο  βασικους  λογους

που  θελαν  οι  κινεζοι  τον  πειραια.

Παντως  τα  φαλκεν   που  εχω   αγορασει   ηταν   made  in  thailand.

Επεξ/σία από tigergreg
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Black Demis είπε

το πρώτο που σκέφτηκα κάτι δεν πάει καλά με την ευθυγράμμιση , τσεκάραμε όλα τέλεια.... μετά λέω να ανεβάσω λίγο την πίεση (Τα πήγα από μέγιστο 2,4 στα 2,5  είχε διαφορα μικρή μεν αλλα ειχε  0,2 )  τα παιρνω στο κρανίο βάζω παλιά (τα ειχα κρατήσει γιατι ήθελα να τα κάνω γλάστρες χαχα).. παλιά όλα καλά, ε μετά απλά τα έβαλα και συμβιβαστικα

προφανώς από αυτοκίνητο σε αυτοκίνητο απο διάσταση σε διάσταση υπάρχει διαφορα (για αυτό και ανέφερα άλογα και διάσταση)

αυτοκίνητο πάντως ειναι 1 τόνος δεν το λες βαρύ ουτε πεθαμενο 105 άλογα ατμόσφαιρα απλά μάλλον δεν του κάθονται τόσο καλά από θέμα βενζίνης........ δεν πειράζει τουλαχιστον εχω κρατημα

αυτοκίνητο ειναι άψογο σε ολα του (ειμαι ψείρας) και εχω κανει και την τράμπα ξανα πίσω για να δω τι γινεται μονο και μονο επειδή με έτρωγαν τα φίδια οτι κατι χάλασε στο αυτοκίνητο τα (παλιά που τα είχα κρατήσει για να κανω γλάστρες ) (πριν ειχα τα EcoContact  )

ιδια διασταση φόραγες και πριν ή την άλλαξες;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, tigergreg είπε

Οποια   και  να  βαλεις  φροντισε  να  εχει  χαμηλο  δεικτη  ταχυτητας  Η  και  οχι  V .

Υπ  οψιν  αν  ο  πωλητης  FALKEN   ειναι  και  επισημος  πωλητης  της  αντιπροσωπειας  τοτε  παιρνεις  και  δωρεαν

εγγραφη   ασφαλεια   για  ενα  χρονο   για  ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ  παθουν  τα  ελαστικα  σου.

Εκτος  απο  την  διετη   εγγυηση  καλης  λειτουργιας  φυσικα.

Εννοείται H δείκτης και ναι είναι επίσημος πωλητής και μου ανέφερε ακριβώς αυτά που λες για την ασφάλεια αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν τα πιστεύω και πολύ αυτά με τις ασφάλειες - εγγυήσεις καθώς θα υπάρχουν και ψιλά γράμματα (δεν είμαι απόλυτος όμως απλά σκεπτικός). 

15 λεπτά πριν, Black Demis είπε

Πριν ειχα τα EcoContact 

Μέτριο ελαστικό σε όλους τους τομείς και ακριβό για αυτά που προσφέρει όμως με τον καλύτερο δείκτη rolling resistance (κατανάλωση) στα περισσότερα test. Το έχω ακόμα στην Carina. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakinen είπε

Εννοείται H δείκτης και ναι είναι επίσημος πωλητής και μου ανέφερε ακριβώς αυτά που λες για την ασφάλεια αν και για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν τα πιστεύω και πολύ αυτά με τις ασφάλειες - εγγυήσεις καθώς θα υπάρχουν και ψιλά γράμματα (δεν είμαι απόλυτος όμως απλά σκεπτικός). 

Ειναι  κανονικο  ασφαλιστικο  συμβολαιο  απο  συμβαση  που  εχει  κανει  ο   αντιπροσωπος

με  την  ασφαλιστικη   εταιρεια.

Τουλαχιστον  απ  οσο  εψαξα. Τωρα  αν  καταστραφει  το  ελαστικο  και  το  παιξουν

κινεζοι  ειναι   αλλο  θεμα.

Η  εγγυηση   ισχυει  και  ειναι   συμφωνη  με  τις  νορμες  της  εε  οπως  για  ολα  τα

αγαθα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα Sn110 μου είπε ο άνθρωπος είναι made in Turkey όλα (η σειρά). Δεν έχω κανένα πρόβλημα άλλωστε πέρσι το γνήσιο ρουλεμάν αμπραγιάζ για το άλλο αυτοκίνητο ήταν made in Turkey. Δηλαδή τι να μην αγόραζα το γνήσιο γιατί ήταν Τούρκικο; 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, liakinen είπε

Δηλαδή τι να μην αγόραζα το γνήσιο γιατί ήταν Τούρκικο;

Ε  ναι!!!🤩🤣😂

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Fordakias7 είπε

Ρώτα τον αν αξίζει να βάλεις καλύτερα τα ze310 και τα 2 είναι εξαιρετικά πάντως!

Θα ρωτήσω φίλε αν και μου κάνει εντύπωση ότι δεν μου τα πρότεινε ούτε ξέρω και τιμή (τα κόβω βέβαια για 300+). Πάντως για τον δεινόσαυρο που έχω και την ήρεμη οδήγηση που κάνω θεωρώ ότι τα Sn110 θα είναι μια χαρά. 

Τώρα φοράει Continental premium contact 5 του 2014. Ξέρω είναι παλιά αλλά αν σβήσω την χρονολογία και σας βάλω να τα δείτε θα πείτε λέει ψέματα αυτός ούτε 3 ετών δεν είναι. Τα πίσω τακούνι φουλ τα μπροστά αρκετά πάνω από τον δείκτη φθοράς. Στο πλευρικό τοίχωμα ούτε ίχνος από ραγάδες. Στο δρόμο συμπεριφορά 5 μέρες τώρα που τα φόρεσα (είχα χειμερινά) μια χαρά στα φρένα, στον θόρυβο, στο τιμόνι κανένα τρίξιμο. Δεν σπινιάρει καν με ευκολία το αμάξι. Να τονίσω ότι το αμάξι μπαίνει στο γκαράζ ακόμα και αν μετά από δύο ώρες πρόκειται να ξανά βγει. 

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, liakinen είπε

Μέτριο ελαστικό σε όλους τους τομείς και ακριβό για αυτά που προσφέρει όμως με τον καλύτερο δείκτη rolling resistance (κατανάλωση) στα περισσότερα test. Το έχω ακόμα στην Carina. 

λες να μην ξερω?το ειχα 😅 ειχε ενα καλο μονο δεν ειχε πολυ μαμ η βενζίνη σε ολα τα αλλα απλα ηταν οκ 50 ευρω παραπάνω απο τα falken τα ειχα δωσει (για τετραδα)

49 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

ιδια διασταση φόραγες και πριν ή την άλλαξες;

ιδια ναι το αυτοκίνητο μου παιρνεις
195/50/15 και 185/55/15 αν δεν κανω λάθος για το τελευταίο (το δεύτερο δεν εχω δωκιμασει ποτέ λόγο τιμής)

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Black Demis είπε

λες να μην ξερω?το ειχα 😅 ειχε ενα καλο μονο δεν ειχε πολυ μαμ η βενζίνη σε ολα τα αλλα απλα ηταν οκ 50 ευρω παραπάνω απο τα falken τα ειχα δωσει (για τετραδα)

335€ τα έχει τα Conti. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, liakinen είπε

335€ τα έχει τα Conti. 

330 ειχα δωσει για conti και καπου στα 290 για falk
σκεφτομαι για τα Turanza T005 τωρα αν μεινει κανα χρημα χαχα

Επεξ/σία από Black Demis
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Black Demis είπε

330 ειχα δωσει για conti και καπου στα 290 για falk
σκεφτομαι για τα Turanza T005 τωρα αν μεινει κανα χρημα χαχα

Για Turanza ήμουν και εγώ με κλειστά μάτια. Αρχές Μαρτίου πέρασα για ερώτηση μου λέει 300€ και τώρα 350€ (από 1η Απριλίου) και από 1η Μαΐου νέα αύξηση και μεγάλες ελλείψεις σε κάποιες μάρκες (Michelin στα σίγουρα). 

Διαβάζω σε αρκετά Reviews για τα Falken ziex ze310 καλά λόγια αλλά πολύ υψηλό rolling resistance (κάτω του μέσου όρου και σε ορισμένα το βγάζει από τα τελευταία). Οι διαφορές μπορεί σε πραγματικά νούμερα να μην είναι τόσο τραγικές αλλά με φοβίζει λίγο μιας και η Ascona με το καρμπυρατέρ της είναι ρουφήχτρα από την μάνα της. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, liakinen είπε

Για Turanza ήμουν και εγώ με κλειστά μάτια. Αρχές Μαρτίου πέρασα για ερώτηση μου λέει 300€ και τώρα 350€ (από 1η Απριλίου) και από 1η Μαΐου νέα αύξηση και μεγάλες ελλείψεις σε κάποιες μάρκες (Michelin στα σίγουρα). 

Διαβάζω σε αρκετά Reviews για τα Falken ziex ze310 καλά λόγια αλλά πολύ υψηλό rolling resistance (κάτω του μέσου όρου και σε ορισμένα το βγάζει από τα τελευταία). Οι διαφορές μπορεί σε πραγματικά νούμερα να μην είναι τόσο τραγικές αλλά με φοβίζει λίγο μιας και η Ascona με το καρμπυρατέρ της είναι ρουφήχτρα από την μάνα της. 

τωρα τωρα δεν ειναι για αλλαγη σισγουρα τημες ειναι στο θεω... υπομονη και αν θα υπαρχει ακομη ο κοσμος αλλαζουμε σε κανα χρονο χαχα
εχει καλη αντίσταση το falken οταν δεν εχεις και πολλα αλογα οπως εγω (105) καθε τι το βλεπεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...