Basilhs23___ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επιλογή η τρόπος να μην εμφανίζεται το fb προφιλ μου σε αναζητήσεις μέσα από το fb. Πχ άμα γράψει κάποιος το όνομα και επώνυμο μου μέσα στο fb στην αναζήτηση ατόμων να μην με βρει.
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επιλογή η τρόπος να μην εμφανίζεται το fb προφιλ μου σε αναζητήσεις μέσα από το fb. Πχ άμα γράψει κάποιος το όνομα και επώνυμο μου μέσα στο fb στην αναζήτηση ατόμων να μην με βρει. Ποιό το νόημα τότε να υπάρχει λογαριασμός σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης?
_Theo_ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 59 λεπτά πριν, Basilhs23___ είπε Θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει επιλογή η τρόπος να μην εμφανίζεται το fb προφιλ μου σε αναζητήσεις μέσα από το fb. Πχ άμα γράψει κάποιος το όνομα και επώνυμο μου μέσα στο fb στην αναζήτηση ατόμων να μην με βρει. Δεν γίνεται αυτό. Μπορείς όμως να αποτρέψεις η αναζήτηση εκτός FB να οδηγεί στο προφίλ σου.
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, _Theo_ είπε Δεν γίνεται αυτό. Μπορείς όμως να αποτρέψεις η αναζήτηση εκτός FB να οδηγεί στο προφίλ σου. Πως γίνεται αυτό; Φαντάζομαι όχι με αλλαγή ονόματος διότι αυτό δεν με αφήνει να το κάνω. 2 ώρες πριν, kormos είπε Ποιό το νόημα τότε να υπάρχει λογαριασμός σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης? Πάρα πολλοί πλέον έχουνε τα account τους για να μιλάνε με όσους έχουν κάνει add και γνωρίζονται από παλιά. Τώρα το θέμα μου ποιο είναι, με ρώτησαν κάποια άτομα αν έχω fscebook, τους είπα ότι έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ, οι συγκεκριμένοι δεν θέλω να με βρούνε για διάφορους λόγους, και να με βρουν βασικά δεν θα τους κάνω add, αλλά δεν θέλω να ξέρουν ότι βρήκαν το δικό μου προφίλ από το όνομα. Το όνομα δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω.
kormos Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Πως γίνεται αυτό; Φαντάζομαι όχι με αλλαγή ονόματος διότι αυτό δεν με αφήνει να το κάνω. Πάρα πολλοί πλέον έχουνε τα account τους για να μιλάνε με όσους έχουν κάνει add και γνωρίζονται από παλιά. Τώρα το θέμα μου ποιο είναι, με ρώτησαν κάποια άτομα αν έχω fscebook, τους είπα ότι έχω αλλά δεν το χρησιμοποιώ, οι συγκεκριμένοι δεν θέλω να με βρούνε για διάφορους λόγους, και να με βρουν βασικά δεν θα τους κάνω add, αλλά δεν θέλω να ξέρουν ότι βρήκαν το δικό μου προφίλ από το όνομα. Το όνομα δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω. Άλλαξε τη φωτογράφια τότε. Εκτός αν έχεις μοναδικό όνομα στον πλανήτη...
Basilhs23___ Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 30 λεπτά πριν, kormos είπε Άλλαξε τη φωτογράφια τότε. Εκτός αν έχεις μοναδικό όνομα στον πλανήτη... Φωτο μου δεν έχω καθόλου. Το επίθετο μου είναι αρκετά σπάνιο, εκτιμώ οχι πάνω από 20-30 άτομα στην Ελλάδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 12 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε Πως γίνεται αυτό; Φαντάζομαι όχι με αλλαγή ονόματος διότι αυτό δεν με αφήνει να το κάνω. Ρυθμίσεις και απόρρητο > Ρυθμίσεις > Απόρρητο > Πώς μπορούν να σας βρίσκουν και να επικοινωνούν μαζί σας οι άλλοι Και από εκεί κάνεις τις ανάλογες επιλογές.
Dream_Killer Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά όταν προσπαθώ να μπω στον λογαριασμό μου στο facebook μου λέει ότι πρέπει να προσθέσω το κινητό τηλέφωνο μου υποχρεωτικά αλλιώς θα μου τον απενεργοποιήσει οριστικά (ύστερα από κάποιες μέρες). Ξέρει κανένας τι πρέπει να κάνω ώστε να έχω πρόσβαση στον λογαριασμό μου χωρίς να βάλω το κινητό μου; Επεξ/σία 18 Απριλίου 2022 από Dream_Killer
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα