Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόνο ειδικός φρουρούς. Όταν βγει προκήρυξη κ έχεις τα απαιτούμενα (απολυτήριο λυκείου ή κάτι ανώτερο, έως 28 ετών κ κάποια άλλα που ζητάνε) συν μόρια που θα χρειαστείς. Μόνο έτσι. 

Επεξ/σία από chaosmaster
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, chaosmaster είπε

Μόνο ειδικός φρουρούς. Όταν βγει προκήρυξη κ έχεις τα απαιτούμενα (απολυτήριο λυκείου ή κάτι ανώτερο, έως 28 ετών κ κάποια άλλα που ζητάνε) συν μόρια που θα χρειαστείς. Μόνο έτσι. 

σ ευχαριστώ φιλε μ 

Μόλις τώρα, lector είπε

Εξαρταται απο το ποσο γερο ειναι το βυσμα σου. 

χαχα εσυ εισαι αλεπουδιαρης χαχα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chaosmaster είπε

Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων  δεν παίζει ?

2 λεπτά πριν, lector είπε

Εγω; Αυτοι! 😁

δεν εχω ακουσει ομως ρε συ αστυνομικος να γινει με βυσμα εχει εσυ καποιο γνωστο ? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chrismilo91 είπε

Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων  δεν παίζει ?

Από εδώ το βρήκες αυτό; 

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3795&Itemid=50&lang=

Προφανώς και παίζει, δηλαδή να μην έχεις περασει σε αστυνομική σχολη, αλλά οι ειδικότητες που ζητάνε και προφανώς θα μοριοδοτουνται είναι τέτοιες που και πάλι δεν γλιτώνεις κατά πάσα πιθανότητα το πτυχίο κάποιας σχολής και την κατοχή προσόντων για να καλύψεις τα κριτήρια και τα μόρια. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε

Από εδώ το βρήκες αυτό; 

http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3795&Itemid=50&lang=

Προφανώς και παίζει, δηλαδή να μην έχεις περασει σε αστυνομική σχολη, αλλά οι ειδικότητες που ζητάνε και προφανώς θα μοριοδοτουνται είναι τέτοιες που και πάλι δεν γλιτώνεις κατά πάσα πιθανότητα το πτυχίο κάποιας σχολής και την κατοχή προσόντων για να καλύψεις τα κριτήρια και τα μόρια. 

ναι φιλε το ανέφερα γιατι ειμαι κάτοχος βιοιατρικης και εχω μεταπτυχιακο δλδ τωρα το τελειώνω στην εγκληματολογία (εχω και 3 σεμινάρια πανω στην εγκληματολογια μοριοδοτουμενα)  και ελεγα αν μπορουσα κάπως να χωθώ αστυνομία .  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, chrismilo91 είπε

ναι φιλε το ανέφερα γιατι ειμαι κάτοχος βιοιατρικης και εχω μεταπτυχιακο δλδ τωρα το τελειώνω στην εγκληματολογία (εχω και 3 σεμινάρια πανω στην εγκληματολογια μοριοδοτουμενα)  και ελεγα αν μπορουσα κάπως να χωθώ αστυνομία .  

Αν απαιτούν τέτοια ειδικότητα σε αυτές τις θέσεις, αν και όταν βγει προκυρηξη, θα μπορείς. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε

Μπορει καποιος να γινει αστυνομικος  χωρις πανελλήνιες ? 

Χωρίς να έχεις υπηρετήσεις σε ειδικές δυνάμεις ή προεδρική φρουρά ή Δόκιμος Αξιωματικός και απολυτήριο τουλάχιστον 15 μην ελπίζεις , αυτά είναι τα βασικά , διπλώματα οδήγησης και ξένες γλωσσες με χρήμα και όρεξη τα βγάζουν όλοι. Υ.Γ τώρα είδα πως ενδιαφέρεσαι για κάτι άλλο , μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι για ειδικών καθηκόντων, μπες στην σελίδα της αστυνομίας για να δεις περαιτέρω πληροφορίες.

Επεξ/σία από dionisis1925
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε

δεν εχω ακουσει ομως ρε συ αστυνομικος να γινει με βυσμα εχει εσυ καποιο γνωστο ?

Ξερεις συνηθως δεν το φωναζουν αριστερα δεξια αυτο...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Χωρίς να έχεις υπηρετήσεις σε ειδικές δυνάμεις ή προεδρική φρουρά ή Δόκιμος Αξιωματικός και απολυτήριο τουλάχιστον 15 μην ελπίζεις , αυτά είναι τα βασικά , διπλώματα οδήγησης και ξένες γλωσσες με χρήμα και όρεξη τα βγάζουν όλοι. Υ.Γ τώρα είδα πως ενδιαφέρεσαι για κάτι άλλο , μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι για ειδικών καθηκόντων, μπες στην σελίδα της αστυνομίας για να δεις περαιτέρω πληροφορίες.

s euxaristw file mou !

4 λεπτά πριν, lector είπε

Ξερεις συνηθως δεν το φωναζουν αριστερα δεξια αυτο...

καλα ναι αυτονόητο απλα θελω να σε πω αν γνωριζεις καποιον γτ κι εγω απο κλειστή κοινωνία ειμαι και δεν εχω ακουσει ακομα κατι χαχα κανενα αλεπουδιαρη 

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις για άλλες ειδικότητες. Εσύ να έχεις τον νου σου μήπως βγάλει για τον τομέα σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου. Από κει και πέρα με ότι μόρια έχεις θα προσληφθείς ή όχι. 

Η μοριοδότηση είναι δημόσια και μπορούν να την δουν όλοι για τυχόν προσφυγές κλπ

Ένα παράδειγμα μοριοδότησης από τους τελευταίους που προσλήφθηκαν εδώ

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις για άλλες ειδικότητες. Εσύ να έχεις τον νου σου μήπως βγάλει για τον τομέα σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου. Από κει και πέρα με ότι μόρια έχεις θα προσληφθείς ή όχι. 

Η μοριοδότηση είναι δημόσια και μπορούν να την δουν όλοι για τυχόν προσφυγές κλπ

Ένα παράδειγμα μοριοδότησης από τους τελευταίους που προσλήφθηκαν εδώ

σας ευχαριστώ ολους πραγματικά  για την ενημέρωση 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...