chrismilo91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μπορει καποιος να γινει αστυνομικος χωρις πανελλήνιες ?
chaosmaster Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μόνο ειδικός φρουρούς. Όταν βγει προκήρυξη κ έχεις τα απαιτούμενα (απολυτήριο λυκείου ή κάτι ανώτερο, έως 28 ετών κ κάποια άλλα που ζητάνε) συν μόρια που θα χρειαστείς. Μόνο έτσι. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από chaosmaster 1
lector Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Εξαρταται απο το ποσο γερο ειναι το βυσμα σου.
chrismilo91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Μόνο ειδικός φρουρούς. Όταν βγει προκήρυξη κ έχεις τα απαιτούμενα (απολυτήριο λυκείου ή κάτι ανώτερο, έως 28 ετών κ κάποια άλλα που ζητάνε) συν μόρια που θα χρειαστείς. Μόνο έτσι. σ ευχαριστώ φιλε μ Μόλις τώρα, lector είπε Εξαρταται απο το ποσο γερο ειναι το βυσμα σου. χαχα εσυ εισαι αλεπουδιαρης χαχα
lector Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, chrismilo91 είπε χαχα εσυ εισαι αλεπουδιαρης χαχα Εγω; Αυτοι! 😁
chrismilo91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 6 λεπτά πριν, chaosmaster είπε Μόνο ειδικός φρουρούς. Όταν βγει προκήρυξη κ έχεις τα απαιτούμενα (απολυτήριο λυκείου ή κάτι ανώτερο, έως 28 ετών κ κάποια άλλα που ζητάνε) συν μόρια που θα χρειαστείς. Μόνο έτσι. Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων δεν παίζει ? 2 λεπτά πριν, lector είπε Εγω; Αυτοι! 😁 δεν εχω ακουσει ομως ρε συ αστυνομικος να γινει με βυσμα εχει εσυ καποιο γνωστο ?
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, chrismilo91 είπε Αξιωματικών Ειδικών Καθηκόντων δεν παίζει ? Από εδώ το βρήκες αυτό; http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3795&Itemid=50&lang= Προφανώς και παίζει, δηλαδή να μην έχεις περασει σε αστυνομική σχολη, αλλά οι ειδικότητες που ζητάνε και προφανώς θα μοριοδοτουνται είναι τέτοιες που και πάλι δεν γλιτώνεις κατά πάσα πιθανότητα το πτυχίο κάποιας σχολής και την κατοχή προσόντων για να καλύψεις τα κριτήρια και τα μόρια.
chrismilo91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Basilhs23___ είπε Από εδώ το βρήκες αυτό; http://www.astynomia.gr/index.php?option=ozo_content&perform=view&id=3795&Itemid=50&lang= Προφανώς και παίζει, δηλαδή να μην έχεις περασει σε αστυνομική σχολη, αλλά οι ειδικότητες που ζητάνε και προφανώς θα μοριοδοτουνται είναι τέτοιες που και πάλι δεν γλιτώνεις κατά πάσα πιθανότητα το πτυχίο κάποιας σχολής και την κατοχή προσόντων για να καλύψεις τα κριτήρια και τα μόρια. ναι φιλε το ανέφερα γιατι ειμαι κάτοχος βιοιατρικης και εχω μεταπτυχιακο δλδ τωρα το τελειώνω στην εγκληματολογία (εχω και 3 σεμινάρια πανω στην εγκληματολογια μοριοδοτουμενα) και ελεγα αν μπορουσα κάπως να χωθώ αστυνομία .
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μόλις τώρα, chrismilo91 είπε ναι φιλε το ανέφερα γιατι ειμαι κάτοχος βιοιατρικης και εχω μεταπτυχιακο δλδ τωρα το τελειώνω στην εγκληματολογία (εχω και 3 σεμινάρια πανω στην εγκληματολογια μοριοδοτουμενα) και ελεγα αν μπορουσα κάπως να χωθώ αστυνομία . Αν απαιτούν τέτοια ειδικότητα σε αυτές τις θέσεις, αν και όταν βγει προκυρηξη, θα μπορείς.
dionisis1925 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε Μπορει καποιος να γινει αστυνομικος χωρις πανελλήνιες ? Χωρίς να έχεις υπηρετήσεις σε ειδικές δυνάμεις ή προεδρική φρουρά ή Δόκιμος Αξιωματικός και απολυτήριο τουλάχιστον 15 μην ελπίζεις , αυτά είναι τα βασικά , διπλώματα οδήγησης και ξένες γλωσσες με χρήμα και όρεξη τα βγάζουν όλοι. Υ.Γ τώρα είδα πως ενδιαφέρεσαι για κάτι άλλο , μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι για ειδικών καθηκόντων, μπες στην σελίδα της αστυνομίας για να δεις περαιτέρω πληροφορίες. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από dionisis1925
lector Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 22 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε δεν εχω ακουσει ομως ρε συ αστυνομικος να γινει με βυσμα εχει εσυ καποιο γνωστο ? Ξερεις συνηθως δεν το φωναζουν αριστερα δεξια αυτο...
chrismilo91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 12 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε Χωρίς να έχεις υπηρετήσεις σε ειδικές δυνάμεις ή προεδρική φρουρά ή Δόκιμος Αξιωματικός και απολυτήριο τουλάχιστον 15 μην ελπίζεις , αυτά είναι τα βασικά , διπλώματα οδήγησης και ξένες γλωσσες με χρήμα και όρεξη τα βγάζουν όλοι. Υ.Γ τώρα είδα πως ενδιαφέρεσαι για κάτι άλλο , μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάτι για ειδικών καθηκόντων, μπες στην σελίδα της αστυνομίας για να δεις περαιτέρω πληροφορίες. s euxaristw file mou ! 4 λεπτά πριν, lector είπε Ξερεις συνηθως δεν το φωναζουν αριστερα δεξια αυτο... καλα ναι αυτονόητο απλα θελω να σε πω αν γνωριζεις καποιον γτ κι εγω απο κλειστή κοινωνία ειμαι και δεν εχω ακουσει ακομα κατι χαχα κανενα αλεπουδιαρη
Nabuko Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, chrismilo91 είπε ναι φιλε το ανέφερα γιατι ειμαι κάτοχος βιοιατρικης και εχω μεταπτυχιακο δλδ τωρα το τελειώνω στην εγκληματολογία (εχω και 3 σεμινάρια πανω στην εγκληματολογια μοριοδοτουμενα) και ελεγα αν μπορουσα κάπως να χωθώ αστυνομία . Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις για άλλες ειδικότητες. Εσύ να έχεις τον νου σου μήπως βγάλει για τον τομέα σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου. Από κει και πέρα με ότι μόρια έχεις θα προσληφθείς ή όχι. Η μοριοδότηση είναι δημόσια και μπορούν να την δουν όλοι για τυχόν προσφυγές κλπ Ένα παράδειγμα μοριοδότησης από τους τελευταίους που προσλήφθηκαν εδώ
chrismilo91 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκαν οι προσλήψεις για άλλες ειδικότητες. Εσύ να έχεις τον νου σου μήπως βγάλει για τον τομέα σου για να καταθέσεις τα χαρτιά σου. Από κει και πέρα με ότι μόρια έχεις θα προσληφθείς ή όχι. Η μοριοδότηση είναι δημόσια και μπορούν να την δουν όλοι για τυχόν προσφυγές κλπ Ένα παράδειγμα μοριοδότησης από τους τελευταίους που προσλήφθηκαν εδώ σας ευχαριστώ ολους πραγματικά για την ενημέρωση
randomcat Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Βγαίνουν κάποια ειδικά προγράμματα που και που, περνάς μια εκπαίδευση και σε παίρνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις