Levs Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Καλησπερίζω! Από τη μέρα που αγόρασα το TP-LINK UB500 v1 για να συνδέω τα ασύρματα ακουστικά μου, το mouse μου (wireless Model O) λαγκάρει στην οθόνη.. και όταν αναπαράγεται ήχος, ακόμα πιο πολύ. Όταν είχα όμως το UB400, δεν το έκανε.. μήπως επειδή είναι πιο δυνατό το σήμα στο καινούριο; γτ έτυχε να αγοράσω και καινούριες ασυρμ ψείρες και το κάνει ακόμα! Υπάρχει καμιά λύση; mouse adapter με bluetooth adapter αρχικά τα είχα μαζί κολλητά και στη συνέχεια τα δοκίμασα κ σε απόσταση1.5 μέτρου, πάλι το ίδιο κάνει.. επίσης όλα είναι updated από drivers
mp44christos Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Κακος πηρες το model 0 wireless. Αντικαταστησε το η βαλε ethernet. Ειδικα το παλιό μοντελο με τρύπες στα κλικς ειναι ολο προβληματα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από mp44christos
7nisiotis Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Δυστυχώς, το πρώτο καιρό που είχε κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο μοντέλο, επειδή έψαχνα ασύρματο είχα διαβάσει πολλά περίεργα προβλήματα κι από άλλους χρήστες στο reddit σαν το δικό σου σε συμπεριφορά. Δοκιμασε ενα firmware update αν υπάρχει ( έστω και beta ) στο ποντίκι μπας και διορθωθεί. Λογικά παρεμβαίνει στη συχνότητα και γι αυτό αντιμετωπίζεις αυτά τα lagαρίσματα. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από 7nisiotis
Levs Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Τι να βάλω ethernet? 😯 Το ποντίκι δεν επιστρέφεται, γτ το έχω καιρό. Δεν έχει κάποιο θέμα πάντως. Πολύ τζιτζι για μένα. Απλά μεταξύ τους επειδή μεταδίδουν και τα 2 δυνατές συχνότητες κάνει παρεμβολές μάλλον. Με το xbox controller και το adapter του της microsoft πάντως δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο.. Ούτε ποντίκι με controller ούτε ακουστικά με controller.
mp44christos Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 3 hours ago, Levs said: Τι να βάλω ethernet? 😯 Το ποντίκι δεν επιστρέφεται, γτ το έχω καιρό. Δεν έχει κάποιο θέμα πάντως. Πολύ τζιτζι για μένα. Απλά μεταξύ τους επειδή μεταδίδουν και τα 2 δυνατές συχνότητες κάνει παρεμβολές μάλλον. Με το xbox controller και το adapter του της microsoft πάντως δεν γίνεται κάτι αντίστοιχο.. Ούτε ποντίκι με controller ούτε ακουστικά με controller. Εγγύηση από την εταιρεία δεν έχεις? Αδύνατο να μην έχεις δεν πάει καν 2 χρόνια από τότε που βγήκε.
7nisiotis Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Ρίξε ματιά στο επίσημο reddit thread της Glorious αλλά και στο mousereview. Μεγάλες πιθανότητες να βρεθεί άτομο με το ίδιο πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. - https://www.reddit.com/r/gloriouspcgamingrace/ - https://www.reddit.com/r/mousereview 1
Levs Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, mp44christos είπε Εγγύηση από την εταιρεία δεν έχεις? Αδύνατο να μην έχεις δεν πάει καν 2 χρόνια από τότε που βγήκε. Θεωρείς δλδ οτι έχει θέμα το adapter του mouse και τα κάνει αυτά; ή να πατήσω πάνω στην εγγύηση ώστε να το δώσω πίσω;
vagelis2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Από τι αποτελείται το σύστημα σου? Εγω είχα ένα adapter tp-link για wifi και είχα πρόβλημα με το σύστημα δεν ήταν σταθερό και freezare χωρίς να κάνει κάποια spike στο task manager..
Levs Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Το έχω στην υπογραφή το σύστημα μου. Έβαλα το adapter της Glorious σε ένα καλώδιο επέκτασης USB και το έφερα στην αριστερή μεριά του γραφείου σε απόσταση 2+m από το pc που έχω συνδεδεμένο πάνω το tp-link ub500.. μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποιο stutter το ποντίκι.. Ούτε delay στα κλικ του ποντικιού βλέπω.. Ελπίζω να είναι μια προσωρινή λύση...ή να ελαττωθεί τλχ Έβγαλα το tp-link και το ξαναεβαλα και ξεκινησε τα ιδια.. Το προβλημα παρουσιαστηκε απο τοτε που αγορασα το tp link, οποτε ειναι οι παρεμβολες που δημιουργουνται μεταξυ τους καθαρα..δεν ειναι οτι φταίει ειτε το ενα ειτε το αλλο
vagelis2019 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Εγώ σε 5800x και asus b550 - xe ram balistix 16gb cl16 3600mhz Άλλαξα κάτι στο power manager από το bios και έστρωσε.. (κάπου στο reddit το διάβασα είχε θέμα με τα usb μάλλον) Δεν κατάλαβα τι ακριβώς όμως το προκάλεσε όμως οι θύρες usb, το adapter, driver, bios..
Levs Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Αλλο το να φριζρει το πισι ομως..εμενα ειναι καθαρα οτι κανει παρεμβολες ασυρματο vs ασυρματο.. πχ οταν δουλευει η συχνοτητα του bluetooth , χαλάει αυτή του mouse ....σαν τα wifi και τις κεραιες wifi..πχ ειχα εξωτερικη που επιανα σημα internet παλαιοτερα..και οταν ειχα το κντ διπλα επεφτε το σημα .καααατι τετοιο
mp44christos Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 5 minutes ago, Levs said: Αλλο το να φριζρει το πισι ομως..εμενα ειναι καθαρα οτι κανει παρεμβολες ασυρματο vs ασυρματο.. πχ οταν δουλευει η συχνοτητα του bluetooth , χαλάει αυτή του mouse ....σαν τα wifi και τις κεραιες wifi..πχ ειχα εξωτερικη που επιανα σημα internet παλαιοτερα..και οταν ειχα το κντ διπλα επεφτε το σημα .καααατι τετοιο Γενικα τα οτι ποντικι βγαζει η glorious ειναι ολο προβληματα στην αρχη μεχρι να τα φτιαξουν. Θα σου πρότεινα να το γυρισεις για να παρεις ενα απο τις καινούριες παρτιδες (χωρις τρυπες στα κλικς). Δες βεβαια πρωτα οτι εισαι στο τελευταίο firmware. Εναλλακτικά βαλε επέκτασή στο bluetooth και πηγαινε το μακρια. Και το ποντικι παντα σε usb2.0 θυρα.
Levs Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Γιατί σε 2.0; Παίζει κάποιο ρολο; Και τι εννοείς χωρίς τρύπες στα κλικς..το ποντίκι έχει ήδη πάει για εγγύηση και μου έχουν στείλει καινούριο..ετριζε το δεξί κλικ..
Τέρης Α. Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 48 λεπτά πριν, Levs είπε Γιατί σε 2.0; Το βύσμα του είναι USB 3.0;
Levs Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε Το βύσμα του είναι USB 3.0; μααλλον 2.0 οπως λεει και στο site για το usb connector.. τωρα αυτο ερχεται με ενα καλωδιο usb σε type-c και συνδεεται με το dongle και πανω του συνδεεται ο ανταπτορας.. εγω παλαιοτερα το δουλευα ετσι αλλα πλεον κουμπωνω τον adaptορα κατευθειαν πανω στο pc σε 3.0 και κραταω το καλωδιο για τη φορτιση μονο.. για να μη βαζω-βγαζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα