Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.. Ζητάω πάλι βοήθεια. Έχω ένα vostro 3500 (end of life). Είναι όπως τον είχα πάρει, απλά με SSD και πριν μια βδομάδα έβαλα 2 καινούριες μνήμες με 8gb αντί για 4 που είχε. Ξαφνικά (και ενώ το λειτουργώ κάθε μέρα) σήμερα, κόλλησε την ώρα που χρησιμοποιούσα τον chrome. Τον έκλεισα από το κουμπί και τον ξανάνοιξα. Μετά από 5 λεπτά, κόλλησε πάλι. Ξανά το ίδιο. Άνοιξε, λειτούργησε γύρω στα δέκα λεπτά και μετά μου πέταξε bsod. την οποία και σας ανεβάζω. Καμία ιδέα τι μπορεί να πηγαίνει τόσο στραβά;

041522-11559-01.dmp

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, bananasplit είπε

αυτές! αν έφταιγαν οι ραμ, δεν έπρεπε να μου το είχε κάνει ξανά το πρόβλημα;

απο το λογισμικο ειναι δε φταινε οι μνημες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bananasplit είπε

λογισμικό, αλλά τι;

ανεβασε screenshot με τις πληροφοριες του συστηματος και το error που σ'εβγαλε , για να παρεις μπλε οθονη σ'εβγαλε και καποιο κωδικο σφαλματος

Δημοσ.

από "εξυπνάδα" δεν τράβηξα φωτογραφία με το error. ναι, ξέρω, είμαι απαράδεκτος. έχω το minidump βέβαια.. αν μπορώ να βρω και τίποτα άλλο, εννοείται πες μου!!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bananasplit είπε

από "εξυπνάδα" δεν τράβηξα φωτογραφία με το error. ναι, ξέρω, είμαι απαράδεκτος. έχω το minidump βέβαια.. αν μπορώ να βρω και τίποτα άλλο, εννοείται πες μου!!

πολυ πολυ τον μαγο δεν μπορω να κανω γι αυτο σε ρωτησα για error θα βοηθουσε την κατασταση , τι win το φορας 10 ή 11?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, bananasplit είπε

αυτό σημαίνει πως κάτι παίζει με τις ram; 

φτιαξε ενα στικ με ubuntu και δουλεψε το χωρις να κανεις εγκατασταση να δουμε αν ολα δουλευουν σωστα

• Like 2
Δημοσ.

έχεις δίκιο.. δεν το σκέφτηκα καθόλου.. έχω έτοιμο ένα με zorin.. λες θα κάνει τη δουλειά μας; θα το βάλω να το δοκιμάσω τώρα, να τον αφήσω να δουλέψει λίγη ώρα, μήπως βρεθεί κάτι. σκεφτόμουν και κανένα stress test, (πχ το mem test) αλλά δεν ξέρω..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, bananasplit είπε

έχεις δίκιο.. δεν το σκέφτηκα καθόλου.. έχω έτοιμο ένα με zorin.. λες θα κάνει τη δουλειά μας; θα το βάλω να το δοκιμάσω τώρα, να τον αφήσω να δουλέψει λίγη ώρα, μήπως βρεθεί κάτι. σκεφτόμουν και κανένα stress test, (πχ το mem test) αλλά δεν ξέρω..

μεσα απο το λινουξ κανε τεστ , θα στα βγαλει ολα τα προβληματα που εγω δεν νομιζω να υπαρχουν.

Πες μου κατι , οταν εβγαλες μνημη και εβαλες το ζευγαρι τι ακριβως εκανες , ολη την διαδικασια εννοω

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...