Addendi Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 9 ώρες πριν, rus είπε Δεν ηταν δικο μου παραδειγμα, αλλος το εγραψε. Δεν είπα οτι ηταν δικό σου. Είμαι σίγουρος πάντως είναι πραγματικό σχόλιο που έχει γίνει. Αν είναι να παραθέτεις σκεπτικό άλλου καλύτερα να είναι ολόκληρο, ειδικότερα οταν είναι να ασκεις κριτική. 9 ώρες πριν, rus είπε Με τα περισσοτερα που εχεις πει δε συμφωνω, To ότι βρίσκουμε το ίδιο απεχθές το σχετικό κείμενο νομίζω είναι αρκετό για να συμφωνούμε. Τα περι αποφάσεων Youtube τα θεωρώ διαπιστωτικής φύσεως και ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του.
rus Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, Addendi είπε Δεν είπα οτι ηταν δικό σου............ Αν είναι να παραθέτεις σκεπτικό άλλου καλύτερα να είναι ολόκληρο.............. Eιπες "Το παράδειγμα του rus δεν θα το....". Ξαναλεω λοιπον, δεν ηταν δικο μου παραδειγμα, δεν το ειπα εγω. Ουτε και παρεθεσα καποιο σκεπτικο αλλου.
Addendi Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, rus είπε Eιπες "Το παράδειγμα του rus δεν θα το....". Κατά συμπέρασμα οδηγήθηκα και το εγραψα ετσι. Γλώσσα λανθανουσα ... πάντως αν οχι δικό σου ηταν παράδειγμα που το χρησιμοποίησες εξ αναφοράς (τρίτου)
gtok34 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Δημοσ. 4 Μαΐου 2024 Παιδιά δεν είναι scam Σήμερα και μένα μου έκαναν το ίδιο. Προσπάθησα να μπω στο youtube και δεν μπορούσα να έχω πρόσβαση στο κανάλι μου. Πηγαίνοντας στο mail μετά βρήκα το ίδιο mail με τον φίλο. Προφανως κάτι γίνεται. Και εγώ δεν είχα τίποτα παράνομο. Είχα μέσα προσωπικά video με mtb από την gopro μου. Και τα έχασα όλα. Έστειλα φόρμα επικοινωνίας να δω τι θα μου πουν . Ζητάω να μου πουν ποιο video είναι το επίμαχο. Μεγάλη χαζομάρα αυτό που συμβαίνει. Σου λένε διαγράφουμε τον λογαριασμό χωρίς να σου πούνε γιατί και ποιο video παραβιάζει τους κανόνες. Μετά αν ξανανοίξει άλλον λογαριασμό πως θα προσέξεις για να ξέρεις? Στις 11/8/2022 στις 10:29 ΠΜ, comfuzio είπε Τελικά τι έγινε; Και εμένα μου τερματίσαν το κανάλι χωρίς δυνατότητα appeal στο youtube χωρίς να έχω τέτοιο περιεχόμενο αλλά αν θες να βρεις άκρη μπες twitter https://twitter.com/TeamYouTube και μίλα τους εδώ, εγώ μόνο έτσι έβγαλα άκρη και πήρα το κανάλι μου πίσω, προφανός εκνευρισμένος και έχωντας χάσει κάθε πίστη και ιδέα για το youtube. Άμεσο μήνυμα δεν δέχονται. Που τους μίλησες σε κάποιο post με σχόλιο? Τουλάχιστον να σου πούνε ρε συ. Σου δίνουμε διορία κατέβασε το περιεχόμενο. Εγώ τα είχα ανεβάσει εκεί όλα τα video που έκανα και για να μην πιάνουν χώρο στο σκληρό τα έσβησα. Δηλαδή τι χαζομάρα είναι αυτή? Ούτε στον φασισμό....τέτοιο αποφασίζουμε και διατάζουμε......κλείσιμο. Μια προειδοποίηση κάτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα