Basilhs23___ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Από ότι φαίνεται σου έχουν κλείσει τον λογαριασμό. Ψάξε να δεις ποιο βίντεο είναι το επίμαχο. Αν δεν μπορείς να το δεις καθόλου τότε δύσκολα τα πράγματα. Έχω account αρκετά χρόνια με πάρα πολλά βίντεο που στην πλειοψηφία τους παραβιάζουν διαφορα copyrights, το μονο που μου έχει συμβεί είναι να μου κατεβάσουντα μερικά από τα βίντεο.
korakios Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Sotorious είπε τοτε δεν διαβασες ολα τα μυνηματα ανεφερα οτι εποικηνωνησα ,και μου απαντησαν με λιγα λογια το καναμε τελος και υπηρχε ενα λινκ για να δω τα rules αυτα δε βλεπω να έγραψες κάτι τέτοιο πάντως ...... 1 ώρα πριν, Predatorkill είπε Αμα δε σε αφηνει να κανεις login τοτε ειναι scam και μολις τους χαρισες απλοχερα τα credentials σου…. δε νομίζω απο τη στιγμή που κλείσανε το κανάλι Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από korakios
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, korakios είπε δε βλεπω να έγραψες κάτι τέτοιο πάντως ...... δε νομίζω απο τη στιγμή που κλείσανε το κανάλι Μπορεί να νομίζει ότι του έκλεισαν το κανάλι πηγαίνοντας σε πχ YouTubee.com ή κάτι τέτοιο...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 14 λεπτά πριν, korakios είπε δε βλεπω να έγραψες κάτι τέτοιο πάντως ...... δε νομίζω απο τη στιγμή που κλείσανε το κανάλι https://prnt.sc/S9jMcOvkg0uU το λεω σου εχει διαφυγει
korakios Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Sotorious είπε https://prnt.sc/S9jMcOvkg0uU το λεω σου εχει διαφυγει χρειάστηκα να το διαβάσω 5-6 φορές για να καταλάβω το νόημα ( δικό μου θέμα , δεν υπονοώ κάτι ) μέσω της google φαντάζομαι επικοινώνησες και δε χρειάστηκε ποτέ να δώσεις κωδικούς σε φόρμα απο κάποιο λινκ σε email https://support.google.com/youtube/answer/2802168 ίσως και να χρειάζεται κάποιος μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί , καλή επιτυχια
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, korakios είπε χρειάστηκα να το διαβάσω 5-6 φορές για να καταλάβω το νόημα ( δικό μου θέμα , δεν υπονοώ κάτι ) μέσω της google φαντάζομαι επικοινώνησες και δε χρειάστηκε ποτέ να δώσεις κωδικούς σε φόρμα απο κάποιο λινκ σε email https://support.google.com/youtube/answer/2802168 ίσως και να χρειάζεται κάποιος μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί , καλή επιτυχια μεσα απο τα μαιλ ειχε σημειο που παταγες και σε πηγενε για εποικηνωνια και επανανεξεταση στο λινκ δηλαδη που εχεις βαλει , και εγραψα το και το και ελαβα μυνημα με λιγα λογια οτι ετσι αποφασισαμε και διαταξαμε και να παω να ενημερωθω για τα rules και ολα αυτα (ίσως και να χρειάζεται κάποιος μέρες μέχρι να ενεργοποιηθεί , καλή επιτυχια) εγω εχω καταλαβει οτι διαφραφηκε για παντα Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Sotorious
xxatziva Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 bale eikona το mail που πηρες ωστε να φαινεται ο αποστολεας κανονικα και μαλλον την εφαγες με scam.
rus Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Τον τελευταιο καιρο το utube αυνανιζεται αγρια και εχει υποβαθμιστει η λειτουργια του οσο αφορα τα ποστς που ανεβαζουν τα μελη. Ποστς εξαφανιζονται αμεσως ή μετα απο λιγο. Καποιες φορες ο ποστερ μπορει να βλεπει ο ιδιος το ποστ του, αλλα δε το βλεπουν οι αλλοι(και το αντιστροφο). Στην αρχη γινοταν σε υβριστικες λεξεις, αλλα τωρα πλεον μπορει να γινει με οποιεσδηποτε λεξεις. Καποιες συγκεκριμενες λεξεις ενος συγκεκριμενου ποστερ μπορουν να σβησουν ολο το ποστ. Αλλα οχι κατω απο ολα τα βιντεο, σε καποια μονο. Καποια αλλα ποστς φαινονται μόνο εναν επιλεξεις "ταξινομηση κατα το νεωτερο". Καλα κρασια δηλαδη 😁 Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από rus
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, xxatziva είπε bale eikona το mail που πηρες ωστε να φαινεται ο αποστολεας κανονικα και μαλλον την εφαγες με scam. https://prnt.sc/iwoFVSAL-Unw εντο μεταξυ σε μαιλ αναφερετε για αναστολη , αλλου αναφερει οτι διαγραφηκε και παπαλα για παντα, ,δεν ξερω εχω μπερδευτει πολυ ,εντωμεταξυ αυτο το μαιλ στην φωτο μου το εχουν στειλει 11 φορες .περιεργο Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Sotorious
liakjim Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 18 λεπτά πριν, Sotorious είπε https://prnt.sc/iwoFVSAL-Unw εντο μεταξυ σε μαιλ αναφερετε για αναστολη σε αλλου αναφερει οτι διαγραφηκε και παπαλα για παντα, ,δεν ξερω εχω μπερδευτει πολυ Πάτα στις λεπτομέρειες για να φανεί όλη η διαδρομή του email του αποστολέα (κρύψε το δικό σου). Δεν μου αρέσει που έχει παύλα. Σε εμένα δεν έχει :
Predatorkill Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, korakios είπε δε νομίζω απο τη στιγμή που κλείσανε το κανάλι Το καναλι δεν εχει σχεση με τα credentials, πρεπει να αλλαξει κωδικους αμεσα (και ας εχει 2FA) και αν ειναι ο ιδιος σε αλλα sites τοτε πρεπει να αλλαχτει και εκει. οπως ειπωθηκε ηδη, ειναι noreply@ και οχι no-reply@ οπως βλεπουμε στις φωτο. Επισης, αν αφορα λογαριασμο στο yt τοτε ειναι account-noreply@. Κλασσσικη περιπτωση ψαρεματος. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από Predatorkill
korakios Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, Predatorkill είπε Κλασσσικη περιπτωση ψαρεματος. για να τον ψαρέψουν πρέπει να πάτησε λινκ και να έδωσε κωδικούς κάπου . Δε νομίζω να το έκανε
Jts Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχει και [email protected] πάντως αν όντως αυτό το email που στάλθηκε, για ενημέρωση αλλαγών όρων μου είχαν στείλει το 2021. Και σοβαρευτείτε δεν θα είχε πρόσβαση ο scammer σε email με την διεύθυνση του YouTube(@youtube.com) θα ήταν πολύ μεγάλο κενό ασφαλείας και θα είχε γίνει θέμα. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από Jts
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, liakjim είπε Πάτα στις λεπτομέρειες για να φανεί όλη η διαδρομή του email του αποστολέα (κρύψε το δικό σου). Δεν μου αρέσει που έχει παύλα. Σε εμένα δεν έχει : αλλαξα τους κωδικους sto google μιας και ειχα να το κανω απο το 2020 για καλο και για κακο 10 ώρες πριν, korakios είπε για να τον ψαρέψουν πρέπει να πάτησε λινκ και να έδωσε κωδικούς κάπου . Δε νομίζω να το έκανε κωδικους δεν εδωσα πουθενα .ειδα το μαιλ και αμεσως πηγα sto youtube για να δω αν οντως το αναστειλανε η το διαγραψανε το καναλι αυτο ενοεις λεπτομερειεσ? https://prnt.sc/wL8aNEAbmbd- Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από Sotorious
Basilhs23___ Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 3 ώρες πριν, rus είπε Τον τελευταιο καιρο το utube αυνανιζεται αγρια και εχει υποβαθμιστει η λειτουργια του οσο αφορα τα ποστς που ανεβαζουν τα μελη. Ποστς εξαφανιζονται αμεσως ή μετα απο λιγο. Καποιες φορες ο ποστερ μπορει να βλεπει ο ιδιος το ποστ του, αλλα δε το βλεπουν οι αλλοι(και το αντιστροφο). Στην αρχη γινοταν σε υβριστικες λεξεις, αλλα τωρα πλεον μπορει να γινει με οποιεσδηποτε λεξεις. Καποιες συγκεκριμενες λεξεις ενος συγκεκριμενου ποστερ μπορουν να σβησουν ολο το ποστ. Αλλα οχι κατω απο ολα τα βιντεο, σε καποια μονο. Καποια αλλα ποστς φαινονται μόνο εναν επιλεξεις "ταξινομηση κατα το νεωτερο". Καλα κρασια δηλαδη 😁 Αυτά οφείλονται σε παραπάνω φράσεις και λέξεις που έχουνε προστεθεί στον αλγόριθμο προστασίας για τα βρισίδια, σε τετοιο βαθμό πλέον που σου σβήνει posts. Νοσταλγώ τις παλιές εποχές που έπεφταν βρισίδια άμεσα και έστελνες και προσωπικό μήνυμα σε κάποιον αν είχες θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα