Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, notist είπε

Αυτή είναι προσφορά πασχαλινή. Δωρεάν. Όχι σαν τον Ποτέ που θέλει 5,90 για 15 ημέρες. Ευχαριστούμε ts

Με τον Ποτέ έχεις ταχύτητα ώστε να αξιοποιήσεις τα απεριόριστα τουλάχιστον και σήμα 4g+. Με τη Voda τρως 2 gb γτ έχεις σήμα 3g άσε μας μωρέ. Που ζητάει κ ανανέωση πριν 15 μέρες 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Giorgos20177 είπε

Με τον Ποτέ έχεις ταχύτητα ώστε να αξιοποιήσεις τα απεριόριστα τουλάχιστον και σήμα 4g+. Με τη Voda τρως 2 gb γτ έχεις σήμα 3g άσε μας μωρέ. Που ζητάει κ ανανέωση πριν 15 μέρες 

Για την ανανέωση συμφωνώ και εγώ. Δεν παύει όμως να είναι δωρεάν. Για το σήμα είναι που βρίσκεται ο καθένας μας. Στο εξοχικό που θέλουμε ίντερνετ 4 έχουμε Voda φουλ σήμα, και η αδερφή μου με ποτέ κυνηγάει το σήμα με το ντουφέκι. Κατεβαίνει από το σπίτι στη θάλασσα για να πιάσει. Πέφτει τρελό δούλεμα. 

Δημοσ.

15 ευρω το δίμηνο για καποιον που θελει να κανει ελαχιστα τηλεφωνα, τωρα ζητανε και ανανεωση τις τελευταιες 15 μερες και εχουν και το θρασος να αναφερονται στην προσφορα σε ΔΩΡΕΑΝ παροχη. 

• Like 3
Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 12:19 ΜΜ, Mikeasdf είπε

Αν κανεις την ανανεωση στις 25 π.χ θα κρατησει 10 μερες απο τοτε ή 26 ληγουν ολα?

Λογικα στο κρατάει γιατι λεει οτι ισχύει για μια ενεργοποίηση και οτι είναι για 10 μέρες από την στιγμή που κανεις την ενεργοποίηση.  Και εγώ τότε ανανεώνω και θα το βάλω. 

• Like 1
Δημοσ.

Vodafone ευχαριστώ πολύ για τα απεριόριστα δεδομένα αλλά αν δουλεύει  2g μου αρκούσε και 1mb

Γράφω από wind ..και ψάχνω τον γείτονα για WiFi,   είμαι Μεσσηνία για το Πάσχα. 

Κάθε χρόνο τα ίδια....

Screenshot_20220422-112748_Chrome.jpg

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...