Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δωρεαν data για 10 μερες απο το CU: https://www.vodafonecu.gr/paketa/inner/Easter-Offer-/

• ενεργοποίηση από 15/04/2022 έως και 26/04/2022 από το CU app & CU site
  • δεν ισχύει για χρήση στην ΕΕ
  • προτεραιότητα στην κατανάλωση έχουν τα Απεριόριστα MB της προσφοράς έναντι των άλλων πακέτων
  • απαιτείται τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου ομιλίας από τις 31/03/2022 και μετά 🥶

image.png.4513b69c26c7e1cfba77925f8b82609c.png

Επεξ/σία από alfaeffe
  • Like 9
  • Thanks 5
  • Sad 1
Δημοσ.

Αυτή είναι προσφορά πασχαλινή. Δωρεάν. Όχι σαν τον Ποτέ που θέλει 5,90 για 15 ημέρες. Ευχαριστούμε ts

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ελεγξε αν σε πιανει ο περιορισμος της προσφατης ανανεωσης...

• απαιτείται τουλάχιστον μια ανανέωση χρόνου ομιλίας από τις 31/03/2022 και μετά 🥶
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alfaeffe είπε

Ελεγξε αν σε πιανει ο περιορισμος της προσφατης ανανεωσης...

Τι λενε ρε;;!

Χαχα, απο τους χειροτερους περιορισμους που εχω δει ποτε. Πρωτοτυπος οντως. Ανανεωση στις 15 τελευταιες ημερες;!

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τι λενε ρε;;!

Χαχα, απο τους χειροτερους περιορισμους που εχω δει ποτε. Πρωτοτυπος οντως. Ανανεωση στις 15 τελευταιες ημερες;!

Πολυ κακο δυστυχως. Οσο παει μειωνεται και η χρονικη αποσταση της τελευταιας ανανεωσης στις προσφορες.

Παλιοτερα ηταν ενα μηνα, τωρα εφτασε 15 μερες (31/3), στο μελλον θα ζητανε να κανουμε ανανεωση για την προσφορα...

• Like 6
Δημοσ.

Έχω απεριόριστο έως 12/05 αλλά λέω κάτσε να το πατήσω να δω τι θα κανει(περίμενα error). Τελικά μου έδωσε 10 μέρες έως 25/04. 😂😂

Δημοσ.

5.90 η cosmote δωρεάν η Voda. Βέβαια θα τσιμπήσει πολλά 10αρικα για ανανέωση για να παρουν το πακέτο μέγα λάθος για μένα αλλά το δωρεάν τελικά μερικές φορές κρύβει παγίδες. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Τι λενε ρε;;!

Όντως τραγικό, άνθρακες ο θυσαυρος! 

Επεξ/σία από link67
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, teohokage είπε

πάντως ισχύει και για vodafone καρτοσυμβολαιο  μολις το ενεργοποίησα.

Σε καρτοσυμβολαιο πως ;;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, blueangel3 είπε

Σε καρτοσυμβολαιο πως ;;

my vodafone-πακετα-internet-επιλεγεις στο διαθέσιμο υπόλοιπο και κάτω κάτω είναι η πασχαλινή προσφορά

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teohokage είπε

my vodafone-πακετα-internet-επιλεγεις στο διαθέσιμο υπόλοιπο και κάτω κάτω είναι η πασχαλινή προσφορά

Ναι τώρα το βρήκα. Ευχαριστω !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...