intruder99 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Παρήγγειλα ένα μπουφάν από το συγκεκριμένο κατάστημα στις 25 Μαρτίου και έχουν περάσει 3 εβδομάδες. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έστειλα δυο emails μέχρι τώρα, στις 8/4 και 11/4. Προφανώς δεν πήρα καμία απάντηση. Αύριο θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία μαζί τους. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από intruder99
macodin Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, intruder99 είπε Καλησπέρα. Παρήγγειλα ένα μπουφάν από το συγκεκριμένο κατάστημα στις 25 Μαρτίου και έχουν περάσει 3 εβδομάδες. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έστειλα δυο emails μέχρι τώρα, στις 8/4 και 11/4. Προφανώς δεν πήρα καμία απάντηση. Αύριο θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία μαζί τους. Το ίδιο και σε 'μένα, κάνε λίγο υπομονή, μάλλον "τα βρήκαν" με την γενική ταχυδρομική αυτόν τον καιρό και έχουν μπουκώσει οι αποστολές. Μόλις με ειδοποίησαν ότι στάλθηκε μία παραγγελία μου, 2 μήνες μετά, από την speedex. Μην τους στέλνεις μέιλ, είναι περιττό.
intruder99 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, macodin είπε Το ίδιο και σε 'μένα, κάνε λίγο υπομονή, μάλλον "τα βρήκαν" με την γενική ταχυδρομική αυτόν τον καιρό και έχουν μπουκώσει οι αποστολές. Μόλις με ειδοποίησαν ότι στάλθηκε μία παραγγελία μου, 2 μήνες μετά, από την speedex. Μην τους στέλνεις μέιλ, είναι περιττό. Μα το μπουφάν το χρειαζόμουν τώρα την άνοιξη. Τι να το κάνω μετά από 2 μήνες. 😂 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η παραγγελία είναι ακόμη σε στάδιο επεξεργασίας και δεν γνωρίζουν πότε θα σταλεί. Υπάρχει κάποιο θέμα με τους προμηθευτές τους. Εν τέλη επίζω τουλάχιστον μην ακυρωθεί και τρέχω με επιστροφές χρημάτων. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από intruder99
macodin Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, intruder99 είπε Μα το μπουφάν το χρειαζόμουν τώρα την άνοιξη. Τι να το κάνω μετά από 2 μήνες. 😂 Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι η παραγγελία είναι ακόμη σε στάδιο επεξεργασίας και δεν γνωρίζουν πότε θα σταλεί. Υπάρχει κάποιο θέμα με τους προμηθευτές τους. Εν τέλη επίζω τουλάχιστον μην ακυρωθεί και τρέχω με επιστροφές χρημάτων. Το έχεις πληρώσει ήδη; κακώς. (βέβαια τα χρήματα θα στα επιστρέψουν εάν δεν το λάβεις, δεν είναι μεγάλη διαδικασία, σ' αυτά είναι κύριοι). Όσο γι' αυτό που σου απάντησαν μάλλον θα έχουν πρόβλημα με όλους τους προμηθευτές!😊 (και είναι πολλοί). Οι δικές μου παραγγελίες είναι τρεις, από διαφορετικούς προμηθευτές, και πάνω από δίμηνο, και όπως σου έγραψα μόλις με ειδοποίησαν για την μία. Υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί (από τον προμηθευτή) εάν όντως δεν το έχει παραλάβει ακόμα η γκάλαξυ και αυτό υπάρχει στο φυσικό κατάστημα και πωληθεί σε πελάτη που θα τα σκάσει μετρητά εκείνη τη στιγμή. Υ γ: Τώρα βέβαια εάν με το "προμηθευτές" εννοούν τους κούριερ, τότε συμβαίνει αυτό που σου έγραψα στην 1η μου απάντηση Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από macodin
intruder99 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Τελικά ακύρωσαν την παραγγελία μετά από 2 μήνες επειδή δεν έλαβαν το προϊόν από τον προμηθευτή.
kormos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2022 Στις 15/4/2022 στις 12:23 ΜΜ, intruder99 είπε Καλησπέρα. Παρήγγειλα ένα μπουφάν από το συγκεκριμένο κατάστημα στις 25 Μαρτίου και έχουν περάσει 3 εβδομάδες. Ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Έστειλα δυο emails μέχρι τώρα, στις 8/4 και 11/4. Προφανώς δεν πήρα καμία απάντηση. Αύριο θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί τους τηλεφωνικά. Ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία μαζί τους. Ως φορές έχω κάνει παραγγελία έχω παραλάβει εγκαίρως. Στις 1/6/2022 στις 7:16 ΜΜ, intruder99 είπε Τελικά ακύρωσαν την παραγγελία μετά από 2 μήνες επειδή δεν έλαβαν το προϊόν από τον προμηθευτή. Πάλι καλά που ενημερώθηκες κιόλας, να υποθέσω έχεις λάβει και τα χρήματα πίσω 🙂
intruder99 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Στις 3/6/2022 στις 11:53 ΠΜ, kormos είπε Πάλι καλά που ενημερώθηκες κιόλας, να υποθέσω έχεις λάβει και τα χρήματα πίσω 🙂 Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας και τότε μου είπαν ότι ακυρώθηκε. Μάλιστα είχα ρωτήσει πότε έγινε η ακύρωση και αν θυμάμαι καλά η απάντηση ήταν πριν από 4 ημέρες. Λογικά θα λάβω τα χρήματα εντός της εβδομάδας.
kormos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2022 7 λεπτά πριν, intruder99 είπε Πήρα τηλέφωνο να ρωτήσω για την εξέλιξη της παραγγελίας και τότε μου είπαν ότι ακυρώθηκε. Μάλιστα είχα ρωτήσει πότε έγινε η ακύρωση και αν θυμάμαι καλά η απάντηση ήταν πριν από 4 ημέρες. Λογικά θα λάβω τα χρήματα εντός της εβδομάδας. Πάλι καλά... Συνήθως χρειάζονται εργάσιμες ημέρες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα