mphxths Δημοσ. 2 Απριλίου Share Δημοσ. 2 Απριλίου Fedora 40 (Beta προς το παρον) ή αλλιως Fedora "ο μπαμπας σας" Spoiler Aκομα το στηνω , δεν ειναι ετοιμο , απλα ολη μερα επαιζα με το virt manager και τα windows 11 Bαρεθηκα να βγαλω δευτερο σκρινσοτ με κατι αλλο να φαινεται ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsofras Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου (επεξεργασμένο) Όχι κάτι ιδιαίτερο έστεισα σήμερα manjaro στο laptop της δουλειάς μετά απο Ubuntu να το δοκιμάσω και αυτό για κάποιο διάστημα Επεξ/σία 20 Απριλίου από tsofras 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2 hours ago, tsofras said: στο laptop της δουλειάς Ωραιο εργαλειο το λαπτοπ της δουλειας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 8 ώρες πριν, tsofras είπε Όχι κάτι ιδιαίτερο έστεισα σήμερα manjaro στο laptop της δουλειάς μετά απο Ubuntu να το δοκιμάσω και αυτό για κάποιο διάστημα ωραιο το Icon set, το εχω και εγω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0l4s Δημοσ. 11 Μαϊου Share Δημοσ. 11 Μαϊου keep it simple and clean 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
n1tra Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Gentoo, qutebrowser & vim {sway-borders} 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου Το μονο που εχει αλλαξει εδω και 11 χρονια ειναι το wallpaper. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 4 hours ago, tritonas00 said: Το μονο που εχει αλλαξει εδω και 11 χρονια ειναι το wallpaper. Ωρα για αλλαγες.. σε hardware , εμφανιση , και τα σχετικα ! Αντε να βαλω και εγω το arch που εχω στο 2ο φορητο μου. Προσφατη εγκατασταση , απο fedora πηγα σε arch γιατι το πληθος των πακετων του AUR κατ'εμε καθιστα το arch(-based) μονοδρομο στις διανομες. Spoiler Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 5 Αυγούστου Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 1 ώρα πριν, mphxths είπε Ωρα για αλλαγες.. σε hardware , εμφανιση , και τα σχετικα Ναι ναι, τρεχοντας... Μονο αν καει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavros33 Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Kde Neon με διαμόρφωση desktop gnome style 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cvb~ Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Γεια σας παιδιά! Είπα να δοκιμάσω λίγο το Ubuntu 24.04 LTS και το Linux Mint 22. Η δοκιμή έγινε σε VMware Player σε gaming laptop ASUS με Windows 11. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου από cvb~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Ας βαλω και εγω κανα σκρινσοτ. Τιποτα το ιδιαιτερο. Αφου βγηκα εκτος προυπολογισμου και αγορασα ακομα ενα refurbished λαπτοπ , και αφου εσκασα και αλλα λεφτα για καποιες αναβαθμισεις καποιες απο τις οποιες αποτυχημενες , εστησα Archlinux/Gnome και φυσικα με βαρια χρηση extensions , μπας και γινει ανθρωπινο. Spoiler To πορτοκαλι εικονιδιο στην μπαρα ειναι παραφωνια , αλλα δεν ειναι μονιμο , ειναι του remote desktop. Oπως και το πορτοκαλι μικροφωνο. Ψαχνω να βρω κανα καλο icon set και θα ναι ψιλο-ολοκληρωμενο το προτζεκτ. Λειτουργικα ειναι στο 100% , εμφανισιακα ειναι στο 90%. Περα απο το icon set , με ξενιζει η μορφη της ημερομηνιας στο taskbar (extension). Θα ηθελα να ηταν σε δυο γραμμες , πανω-κατω , οπως στα windows αλλα δεν βρηκα τροπο. Ισως αν αυξησω το πλατος της μπαρας , αλλα δεν θελω να το κανω , γιατι μιλαμε για 14αρι φορητο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dosas_linux Δημοσ. Κυριακή στις 09:06 μμ Share Δημοσ. Κυριακή στις 09:06 μμ Χαιρετώ την παρέα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jemadux Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ Μέλος Share Δημοσ. Τρίτη στις 09:57 μμ κλασσικά πραγματα ...emacs brave σε mate-desktop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα