Προς το περιεχόμενο

Vespa GTS 250ie Vs 300

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είμαι σε φάση αναβάθμισης απο την παλιά μου ET4 150 σε κάτι νεότερο.
Έχω δεί κάποιες αγγελίες και έχω καταλήξει σε 2.

Gts250ie, 2015, 40000km, Βαλιτσάκι, Συναγερμός, Χαμηλή ζελατίνα, Χωρίς ABS  - 3000ε

Gts300,    2018, 10000km, Χωρις αξεσουάρ, Ψηλή Ζελατίνα, ABS, 3500ε

Άριστη κατάσταση και οι δύο. Τιμές συζητήσιμες και οι δύο.

Εμφανισιακά και επειδή έχει βαλιτσάκι, συναγερμό και χαμηλή ζελατίνα (και 500ε κάτω - προ παζαριου) τείνω προς την 250ie

Στην άλλη πρέπει να βάλω βαλιτσάκι (+300), να αλλαξω ζελατίνα σε χαμηλή(+150) οπότε αμέσως αμέσως έχουν μια διαφορά περίπου 1000ε. Αλλά είναι νεώτερη και με abs.

Τι προτείνετε και τι θα διαλέγατε απο τα δύο;
Οποιαδήποτε σχόλια για κινητήρες κτλ ευπρόσδεκτα. Η μηχανή θα είναι vespa. Ξέρω για beverly, xmax κτλ αλλα δε μου αρέσουν.

Η λογική λέει την 300ρα, αλλα είναι αρκετά χρήματα παραπάνω και νομίζω οτι αντίστοιχα μεγαλώνουν και τέλη, ασφάλεια κτλ. Κάνει το ABS τόσο μεγάλη διαφορά; Η κίνηση θα είναι καθαρά σπίτι, κέντρο και τίποτα άλλο. Μικρές διαδρομές εντός πόλης.

Τελος, έχετε κάποια ιδέα για την αξία ET4150 του 98 σε καλή κατάσταση με ~45000km?

Δημοσ.

Από ότι έχω διαβάσει μιας και έχω την gts250i οι διαφορές της 250 με την 300 είναι ασήμαντες. Από την άλλη όμως άλλο τα 10.000,km  και άλλο τα 40.000km. Όσο αναφορά τα αξεσουάρ μπορείς κάποια στιγμή να τα τοποθετήσεις εσύ.

Σχετικά με το abs μπορεί τώρα να σου φαίνεται πολυτέλεια αλλά σε μια δύσκολη κατάσταση μπορεί να σε σώσει, πόσο μάλλον στη Vespa με τους  12" τροχούς

Δημοσ.

H διαφορά σε απόδοση ειναι ελαχιστη, στην πραγματικότητα μιλαμε για 35 κυβικά και λιγο παραπανω ροπή. Λόγω όμως ABS και λιγότερων χλμ πας καρφι για το 300ρι χωρις να το σκεφτεσαι. Αξεσουαρ τα βαζεις και μετα.

Δημοσ.

abs με τοσους μικρους τροχους θα σε σωσει πολλες φορες.........

απο εκει και περα 40,000 ειναι 40,000 θα ζηταει ΤΑ ΠΑΝΤΑ

διαφορες με 300 και 250 ποιο πολυ ειναι στης ροπες αν μου ελεγες ιδια χιλομετρα θα ελεγα το 300 αλλα με 40,000 δεν μπαινει καν σύγκριση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...