therock Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Αλλαξα τον λογαριασμο μου email στο γραφειο, στον οποιο πληρωνω συνδρομο, και τωρα θελω να την μεταφερω στον καινουριο λογαριασμο. Η διαδικασια ποια ειναι? Μπορω να δηλωσω καπως την μεταβαση, η ακυρωνω την υπαρχουσα και αγοραζω νεα στο νεο account. Επισης με τα παραπανισια δεδομενα που εχουν δημιουργηθει τι γινεται, χανονται? Επειδη εχω λαβει αρκετα email με συνειμενα και δε θελω να μου τα σβησει απο τα email οταν ακυρωσω
micos000 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι να κάνεις νέο λογαριασμό, να μεταφέρεις όλα τα email και τα αρχεία σου στον νέο λογαριασμό και μετά ακυρώνεις την συνδρομή στον παλιό και ότι γίνει. Αν κρατήσει τα δεδομένα έχει καλώς. Αν τα διαγράψει δε σε νοιάζει γιατί θα τα έχεις στον νέο. Μια άλλη λύση είναι να στήσεις έναν email client ή να χρησιμοποιήσεις του office ή των windows, να περάσεις τον λογαριασμό gmail σου σαν pop3 και να κατεβάσεις όλα τα email στο pc σου. Μετά κάνεις ότι θέλεις. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από micos000
therock Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Αναφορά σε κείμενο What happens when you cancel Google One You'll stop future Google One payments. You and your family members will lose access to extra member benefits and Google experts via the Google One app and website. You and your family members will lose access to your additional storage. Each person will keep their default 15 GB of storage at no charge. If you cancel while you're using more than 15GB of storage, you'll notice some restrictions. For example: Gmail You can’t send or receive messages. Messages sent to you are returned to the sender. Important: As of June 1, 2021, if you remain inactive or go over your storage quota for 2 years or longer, all of your emails may be deleted. Απλα λεει οτι δε θα μπορεις να δεχτεις νεα μειλ. Με χαλαει κιολας γιατι λαμβανω ακομα καποια παραστατικα στο μειλ και θα χασω κανα τιμολογιο
kormos Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, therock είπε Αλλαξα τον λογαριασμο μου email στο γραφειο, στον οποιο πληρωνω συνδρομο, και τωρα θελω να την μεταφερω στον καινουριο λογαριασμο. Η διαδικασια ποια ειναι? Μπορω να δηλωσω καπως την μεταβαση, η ακυρωνω την υπαρχουσα και αγοραζω νεα στο νεο account. Επισης με τα παραπανισια δεδομενα που εχουν δημιουργηθει τι γινεται, χανονται? Επειδη εχω λαβει αρκετα email με συνειμενα και δε θελω να μου τα σβησει απο τα email οταν ακυρωσω Οι συνδρομές δεν μεταφέρονται. Στη θέση σου θα όριζα απλά ότι εισερχόμενα έρχονται στον παλιό λογαριασμό να προωθούνται στο νέο και τίποτα παραπάνω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα