andreas1gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Ευτυχως εγω απο S9+ απλα τα μετεφερα ολα με smart switch και ειναι σαν να εχω το παλιο μου κινητο μεγαλυτερο Και σε εμένα θα γίνονταν αυτό αφου εγκαθιστούσα την ιδια εφαρμογή, απλά εγώ πούλησα νωρίτερα το Huawei κινητό μου... Εγώ ακόμα δεν έβαλα tempered glass και το έχω με την απλή μεμβράνη του, αλλά αγόρασα μια μαύρη samsung clear view cover... Αγόρασα και samsung θήκη σιλικόνης και spigen tempered glass αλλά δεν τα έβαλα.... ακόμα.... 1
dtk-386 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Εγώ πάντως αγόρασα 500€ τελική τιμή το 8/256... Οπότε δεν με απασχολεί καθόλου το 1 έτος λιγότερη υποστήριξη... Μιλάς για εσένα. Καλό είναι να μην γενικεύουμε όμως γιατί το S21+ δεν πωλείται τόσο καινούριο. Αυτό λέω αν δεν το κατάλαβες. 1 ώρα πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Οντως το S21+ τοσο φθηνο δεν ξερω που το βρηκες. Εγω για την ιστορια να πω οτι τελικα αγορασα S22+ λευκο 256GB. Κι εγώ το S22+ 8/256 Phantom black πήρα πριν 2 μέρες.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 9 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Κι εγώ το S22+ 8/256 Phantom black πήρα πριν 2 μέρες. Το βρηκες καπου ετοιμοπαραδοτο ή το παρηγγειλες;
dtk-386 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Μέσω του καλαθιού του Σκρουτζ το πήρα. Δες το λινκ. Στα 1050 ευρώ μου βγήκε. https://www.skroutz.gr/s/33897015/Samsung-Galaxy-S22-5G-8GB-256GB-Phantom-Black.html Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από dtk-386
andreas1gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 43 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μιλάς για εσένα. Καλό είναι να μην γενικεύουμε όμως γιατί το S21+ δεν πωλείται τόσο καινούριο. Αυτό λέω αν δεν το κατάλαβες. Αυτό που λέω είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιπτώσεις για αγορά του ίδιου προϊόντος... Αγορά από μεγάλες αλυσίδες... Από πιο μικρά καταστήματα μέσω σκρουτζ... Από καταστήματα Best price (ακόμα πιο φτηνά)... Από ευρωπαϊκά Amazon... και φυσικά από αγγελίες σφραγισμένα ή ανοιγμέναλίγων ημερών... Όρεξη για ψάξιμο να έχεις 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 33 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μέσω του καλαθιού του Σκρουτζ το πήρα. Δες το λινκ. Στα 1050 ευρώ μου βγήκε. https://www.skroutz.gr/s/33897015/Samsung-Galaxy-S22-5G-8GB-256GB-Phantom-Black.html Αρα τωρα περιμενεις να σου ερθει? Χρονος παραδοσης?
dtk-386 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Αρα τωρα περιμενεις να σου ερθει? Χρονος παραδοσης? To έχω εδώ και 2 μέρες ρε. 😄
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε To έχω εδώ και 2 μέρες ρε. 😄 αι καλα...σκαλωσα! Αντε να τα χαρουμε!
alan boy Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 29 λεπτά πριν, andreas1gr είπε Αυτό που λέω είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν πολλές διαφορετικές περιπτώσεις για αγορά του ίδιου προϊόντος... Αγορά από μεγάλες αλυσίδες... Από πιο μικρά καταστήματα μέσω σκρουτζ... Από καταστήματα Best price (ακόμα πιο φτηνά)... Από ευρωπαϊκά Amazon... και φυσικά από αγγελίες σφραγισμένα ή ανοιγμέναλίγων ημερών... Όρεξη για ψάξιμο να έχεις Απο αμαζόν το πήρες; η από αγγελία;
laserjesus Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, alan boy είπε Απο αμαζόν το πήρες; η από αγγελία; Από αγγελία ανοιγμένο το έχει πάρει . Και εγώ βρήκα ένα στο δρόμο σφραγισμένο αλλά δεν λέω ότι το πήρα τζάμπα. Ότι του κατέβει του καθένα για να πείσει τον εαυτό του ότι έχει κάνει καλή αγορά
Fulgore Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 5 ώρες πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω για την ιστορια να πω οτι τελικα αγορασα S22+ λευκο 256GB. Να πω την αλήθεια δεν περιμενα να πήγαινες στο S22+ όταν έχει τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά απο το S21FE. 3 ώρες πριν, andreas1gr είπε Όρεξη για ψάξιμο να έχεις Ισχύει αυτό αλλά είναι άσχετα όλα αυτά με το εδώ θέμα.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 26 λεπτά πριν, Fulgore είπε Να πω την αλήθεια δεν περιμενα να πήγαινες στο S22+ όταν έχει τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά απο το S21FE. Οριακα ουτε εγω το περιμενα! xD Απλα ποιοτητα κατασκευης και οτι θα σκασω ενα σεβαστο ποσο (ακομα και τα 600 του S21FE) για να μην εχω το τελευταιο μοντελο μου την εδινε λιγο...Οποτε πηγα σε do or die λογικη και πηρα το "καλυτερο" που ταιριαζε στο χερι μου κυριως, για αυτο απερριψα και το S22 Ultra.
andreas1gr Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, laserjesus είπε Από αγγελία ανοιγμένο το έχει πάρει . Και εγώ βρήκα ένα στο δρόμο σφραγισμένο αλλά δεν λέω ότι το πήρα τζάμπα. Ότι του κατέβει του καθένα για να πείσει τον εαυτό του ότι έχει κάνει καλή αγορά 1.Πότε είπα ότι το «πήρα τζάμπα»; 2.Αυτό που είπα είναι ότι αν έχεις όρεξη για αναζήτηση θα βρεις… Αν δεν έχεις πας και αγοράζεις από όπου σου κάνει κέφι και ότι σου κάνει κέφι, όσο ακριβό ή φτηνό είναι… οπότε εκεί έξω υπάρχουν πολλές διαφορετικές επιλογές για να αποκτήσεις το ίδιο προϊόν…. Από πολύ ακριβά ή φτηνότερα… στο τέλος της ημέρας θα έχεις πάντα το ίδιο προϊόν… αυτά που αλλάζουν είναι τα χρήματα στο πορτοφόλι… 3.Το δικό μου, είναι το 3ο από την σειρά S21 που αγόρασα τον τελευταίο μήνα για την οικογένεια. Το ένα με τιμολόγιο χωρίς φπα και επιστροφή (άλλη καλή επιλογή αν μπορείς να περιμένεις αντίστοιχη προσφορά) και ένα σφραγισμένο από αγγελία (είχα βρει ένα ακόμα σφραγισμένο plus στα 500 και αυτό, αλλά χωρίς απόδειξη και δεν το προτίμησα)… 4.Προσπερνώ την ειρωνεία σου, αλλά τι να κάνω ρε φίλε… προσπαθώ να κάνω την καλύτερη δυνατή αγορά για εμένα. Εσύ αν βρεις 35% φτηνότερη μια συσκευή από αγγελία, σφραγισμένη ή ανοικτή λίγων ημερών να μην την αγοράσεις… πήγαινε σε μεγάλη αλυσίδα και πλήρωσε την με καπέλο να το ευχαριστηθείς… δικαίωμα σου... 5.Το αν είναι κάποια καλή αγορά ή όχι είναι καθαρά υποκειμενικό και διαφέρει από τα κριτήρια που έχει βάλει ο κάθε ένας… οπότε πάρε την ειρωνεία σου και προσπάθησε να κανείς κάτι δημιουργικό μαζί της… 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Να πω την αλήθεια δεν περιμενα να πήγαινες στο S22+ όταν έχει τόσο μεγάλη χρηματική διαφορά απο το S21FE. Ο Αλέξανδρος έκανε μια καταπληκτική αγορά και μπράβο του. Κοιτούσα και εγώ το S21FE… αλλά πολύ «ψεύτικο» μου φάνηκε για τόσα χρήματα που έχει σε σχέση με τα S21+ & S22+ Επεξ/σία 23 Απριλίου 2022 από andreas1gr
noFEARgr Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, dtk-386 είπε Μέσω του καλαθιού του Σκρουτζ το πήρα. Δες το λινκ. Στα 1050 ευρώ μου βγήκε. https://www.skroutz.gr/s/33897015/Samsung-Galaxy-S22-5G-8GB-256GB-Phantom-Black.html Σε αυτα τα λεφτα και φθηνοτερα παιρνεις το s21ultra ομως (128gb) που σχεδον στα παντα ειναι καλυτερο.
dtk-386 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 Δημοσ. 23 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Σε αυτα τα λεφτα και φθηνοτερα παιρνεις το s21ultra ομως (128gb) που σχεδον στα παντα ειναι καλυτερο. Πιο μεγάλο, πιο βαρύ και πιο παλιό. Για μένα αυτά μετράνε πολύ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα