Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καθως χαζευα κινητα για μελλοντικη αναβαθμιση επεσε το ματι μου πανω στο S21FE.

Ειδα τα specs και σκεφτηκα καλο για τα λεφτα του και αμεσως το μυαλο μου πηγε στο S22 το απλο και αν αξιζει.  Βλεποντας λοιπον τα specs του ενος και του αλλου μου γεννηθηκε το ερωτημα: Γιατι καποιος να διαλεξει το S22 εναντι του S21FE? Βγηκαν με 1 μηνα διαφορα για οτι συνεπαγεται για software updats, το S21FE εχει τον Snapdragon, μεγαλυτερη μπαταρια και οθονη και κοστιζει 200 ευρο φθηνοτερα... 

Χανω κατι στην παραπανω συγκριση?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα είναι και η αυτονομία του s21 fe. Από ότι διαβάζω δεν είναι και από τις καλύτερες με τον 888

Ηταν και ένας από τους λόγους που πρόσφατα πήρα το Α52s

Επεξ/σία από alan boy
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, alan boy είπε

Το θέμα είναι και η αυτονομία του s21 fe. Από ότι διαβάζω δεν είναι και από τις καλύτερες με τον 888

Ηταν και ένας από τους λόγους που πρόσφατα πήρα το Α52s

Η αυτονομία του S21 FE είναι αξιοπρεπής. Μην βλέπεις τις υπερβολές που γράφονται στο ιντερνετ. Από την άλλη ο 888 είναι σημαντικά καλύτερος του 778G και πιο future proof αν θέλεις να κρατήσεις τη συσκευή 2-3 χρόνια. Kαι αυτό φαίνεται όσο βαραίνει το OS και τα apps.

Screenshot-2022-04-16-08-26-06.png

Δημοσ.

s21 5g θα πας τώρα που έπεσε η τιμή του είναι το καλύτερο και απο το s21fe και απο το s22.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, AdolDana είπε

s21 5g θα πας τώρα που έπεσε η τιμή του είναι το καλύτερο και απο το s21fe και απο το s22.

Καλυτερο απο S22?

Καλα το που θα παω αστο...ακομα το σκεφτομαι. Γενικα διαβαζα στο ιντερνετ διαφορα και οι πιο πολλοι λεγαν να skipαρουν το S21FE και σκεφτομαι τωρα την υπερβαση για S22+ ή και Ultra. 

Δημοσ.

κάτοχος s21fe το μόνο που θα κερδίσεις παραπάνω πχ απο s22 plus είναι ελάχιστη καλύτερη μπαταρία και ελάχιστη καλύτερη κάμερα.
η εμπειρία χρήσης είναι ίδια.
Μετά εσύ βλέπει αν αξίζει την διαφορα των 400-500 ευρώ για κάτι τέτοιο.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

κάτοχος s21fe το μόνο που θα κερδίσεις παραπάνω πχ απο s22 plus είναι ελάχιστη καλύτερη μπαταρία και ελάχιστη καλύτερη κάμερα.
η εμπειρία χρήσης είναι ίδια.
Μετά εσύ βλέπει αν αξίζει την διαφορα των 400-500 ευρώ για κάτι τέτοιο.

Με χαλασε πολυ η πλαστικη του πλατη. Αλλιως θα το ειχα παρει ηδη. Γιατι οπως σωστα λες η χρηματικη διαφορα ειναι τεραστια. Λιγο η μεγαλυτερη οθονη και φωτεινοτητα, λιγο η καμερα, λιγο η μπαταρια, λιγο η ποιοτητα κατασκευης που τα S22 εινα ανωτερα και λιγο που σκεφτομαι μην κανει καμια πουστια η Samsung και δωσει 1 λιγοτερη ενημερωση στο S21 FE γιατι ειναι και καλα προηγουμενη σειρα με κανουν να ειμαι σε μεγαλο διλημμα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε

Με χαλασε πολυ η πλαστικη του πλατη. Αλλιως θα το ειχα παρει ηδη. Γιατι οπως σωστα λες η χρηματικη διαφορα ειναι τεραστια. Λιγο η μεγαλυτερη οθονη και φωτεινοτητα, λιγο η καμερα, λιγο η μπαταρια, λιγο η ποιοτητα κατασκευης που τα S22 εινα ανωτερα και λιγο που σκεφτομαι μην κανει καμια πουστια η Samsung και δωσει 1 λιγοτερη ενημερωση στο S21 FE γιατι ειναι και καλα προηγουμενη σειρα με κανουν να ειμαι σε μεγαλο διλημμα. 

Πραγματικά δεν ανέφερα την πλάτη γιατί ή μόνη στιγμή που ήρθα επαφή ηταν ένα λεπτό και μετά μπήκε σε θήκη  το οποιό έτσι κάνουν οι πιο πολλοι.
επειδή είχα Α71 για μένα οι 6,4 είναι το ανώτατο όριο που μπορώ να χειριστώ με ένα χέρι  με τις 6,7 πρακτικά δεν γινόταν αυτό.
3 σίγουρα major updates οπότε πιθανότατα σε 3 χρόνια να μην έχεις καν το κινητό και να το έχεις αλλάξει πριν τις αναβαθμίσεις.
Επίσης είναι συσκευή την οποία δεν νιώθεις ότι κουβαλάς τούβλο μαζί σου  είναι ελαφρύ.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, modechristo_13 είπε

Πραγματικά δεν ανέφερα την πλάτη γιατί ή μόνη στιγμή που ήρθα επαφή ηταν ένα λεπτό και μετά μπήκε σε θήκη  το οποιό έτσι κάνουν οι πιο πολλοι.

Καλα και εγω ετσι θα κανω. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω και να ξερω οτι το κινητο που εδωσα παραπανω απο 600 ευρο εχει πλαστικη πλατη λες και ειναι τo S5...Για τις ιντσες δεν εχω θεμα. Αλλιως ισως ειχα διαλεξει ηδη το S22. Γενικα τα κινητα τα κραταω πολυ καιρο οποτε με ενδιαφερουν πολυ τα updates. Εχω βολευτει και απειρα με το One UI λογω του οτι εχω το S9+ απο τον Ιουνιο του 18 και δεν θελω να παω σε κατι αλλο περα απο Samsung. Αν και υπηρχε μια σκεψη για το realme gt2 pro αλλα φοβαμαι τα updates. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Καλα και εγω ετσι θα κανω. Αλλα δεν μπορω να διανοηθω και να ξερω οτι το κινητο που εδωσα παραπανω απο 600 ευρο εχει πλαστικη πλατη λες και ειναι τo S5...Για τις ιντσες δεν εχω θεμα. Αλλιως ισως ειχα διαλεξει ηδη το S22. Γενικα τα κινητα τα κραταω πολυ καιρο οποτε με ενδιαφερουν πολυ τα updates. Εχω βολευτει και απειρα με το One UI λογω του οτι εχω το S9+ απο τον Ιουνιο του 18 και δεν θελω να παω σε κατι αλλο περα απο Samsung. Αν και υπηρχε μια σκεψη για το realme gt2 pro αλλα φοβαμαι τα updates. 

δεν ξέρω αν έχεις δει το κινητό απο κοντά αλλα  είναι πολύ στιβαρό πραγματικά δεν ενοχλεί καθολου και όσους να ρωτήσεις αυτό θα σου πουν.
δεν είναι σαν πλαστικό κινητών προ 5ετιας.
απλά δεν το λέω γιατί το έχω αγοράσει για να σε επηρέασω.
αν δεν το έχεις δει καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα να σχηματίσεις άποψη μόνος σου. :)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, modechristo_13 είπε

δεν ξέρω αν έχεις δει το κινητό απο κοντά αλλα  είναι πολύ στιβαρό πραγματικά δεν ενοχλεί καθολου και όσους να ρωτήσεις αυτό θα σου πουν.
δεν είναι σαν πλαστικό κινητών προ 5ετιας.
απλά δεν το λέω γιατί το έχω αγοράσει για να σε επηρέασω.
αν δεν το έχεις δει καλύτερα να πας σε ένα κατάστημα να σχηματίσεις άποψη μόνος σου. :)

Σε λιγη ωρα θα παω να τα δω ολα απο κοντα. Και μεσα στην εβδομαδα να παω να παρω καποιο εξ αυτων: S21 FE, S22+, S22Ultra. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε

Σε λιγη ωρα θα παω να τα δω ολα απο κοντα. Και μεσα στην εβδομαδα να παω να παρω καποιο εξ αυτων: S21 FE, S22+, S22Ultra

τεράστια η διαφορά τιμής τους ....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

τεράστια η διαφορά τιμής τους ....

ναι. ουσιαστικα το Ultra ειναι στα 2πλα του FE και το αλλο στην μεση. Αλλα δεν παω να παρω κινητο με βαση τα λεφτα, αλλα με βαση τι θα γουσταρω και θα μου κατσει καλα.

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, εκανα μια βολτα στο Πλαισιο και ειδα τα S21FE S22+ και S22Ultra. Έφυγα απο το μαγαζι με πιο θετικες εντυπωσεις απο τι πηγα για τα S21FE και S22+ ενω με πιο αρνητικες για το S22Ultra. Και εξηγω, το Ultra ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ (Αν και το μοβ ειναι πανεμορφο και απο μονο του θα ηταν λογος αγορας 😅 ) Δεν βολευε καθολου στο ενα χερι...Αν καποιος βλεπει μια ταινια την ημερα ισως αξιζει αλλα εγω που ΣΠΑΝΙΑ βλεπω κατι στο κινητο δεν θα με βοηθαγε η τοσο μεγαλη οθονη ενω ταυτοχρονα θα ζοριζε στην καθημερινη χρηση. Απο την αλλη ισως ειναι και θεμα συνηθειας.

Παραλληλα το S22+ μοιαζει να εχει το τελειο μεγεθος για μενα αν και με χαλασε που δεν εχει curved edges αλλα πες δεν εγινε και κατι. Για το S21FE τελικα η πλατη του δεν ειναι τοσο "πλαστικη" οσο θεωρουσα - νομιζα αλλα ειναι ενα τσακ μικροτερο απο τι θα το ηθελα. 

Νομιζω παω για το S22+.  Τρεχει και μια προσφορα -100 οποτε βγαινει ιδια τιμη με σκρουτζομαγαζα. 

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...