Runner25 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 μια γρηγορη ερωτηση αν ξερετε πρωτου απευθυνθω αμεσα σε δικηγορο ο νομιμος κληρονομος δυναται να προσβαλει τη δωρεα ενας προσωπου ?
sphinxgr Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δεν γράφεις κατανοητά τι θες να πεις. Πως να σου απαντήσει κανείς? 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μάλλον εννοεί να κανει ένσταση για την δωρεά που εκανε ο αποθανών Να φανταστώ μέσω διαθήκης; 1
Runner25 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 54 minutes ago, NikosKallithea said: Μάλλον εννοεί να κανει ένσταση για την δωρεά που εκανε ο αποθανών Να φανταστώ μέσω διαθήκης; αυτο ακριβως φιλε μου
GREGORYMO Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, Runner25 είπε αυτο ακριβως φιλε μου Ότι θες ζητάς στο δικαστήριο. Αρκεί, να υπάρχουν επιχειρήματα. 3
Joshua21 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 10 ώρες πριν, Runner25 είπε αυτο ακριβως φιλε μου Τότε θα ήταν πιο κατανοητό αν δεν χρησιμοποιούσες τον όρο δωρεά μια και στην καθομιλουμένη η δωρεά αιτία θανάτου είναι γνωστή ως κληρονομιά. Όσο για αυτό που ρωτάς, ότι έγραψε παραπάνω ο @GREGORYMO, είναι από τις φορές που ότι γράφει ισχύει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα