tarantules Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Πήρα έναν δίσκο nvme και τον έβαλα σε έναν PCIe adaptor αλλά δεν μου τον εμφανίζει.(SSD PATRIOT P300P128GM28) Στο device manager μου έβγαλε το κίτρινο θαυμαστικό στο PCI device και υπέθεσα οτι χρειάζεται κάποιο driver για τον adaptor.Ο adaptor είναι ο Akasa AK-PCCM2P-05 αλλά λέει οτι παίζει χωρίς να εγκαταστήσεις κάποιον driver.Τον έβαλα στη μόνη ελεύθερη θύρα PCIe x16 (οι άλλες είναι κατειλημένες).Υπάρχει καμιά ρύθμιση στο BIOS που πρέπει να πειράξω; Η μητρική μου είναι η Asus Rampage II Extreme (λειτουργικό Win7 Ultimate x64).Παίζει να έκανα πατάτα και να μην μου δουλέψει ποτέ; (Σημείωση : Δεν τον θέλω για boot,σαν 2ο συμπληρωματικό δίσκο τον θέλω - τύπου cache).
Τέρης Α. Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 2 λεπτά πριν, tarantules είπε λειτουργικό Win7 Ultimate x64 Ούτε σε εμένα παίζει ο δικός μου που έχω στον οδηγό. Νομίζω τα 7άρια δεν υποστηρίζουν λίγο που κοίταξα (δεν το έψαξα παραπάνω). Στα 10άρια παίζει κανονικά. 1
tarantules Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε Ούτε σε εμένα παίζει ο δικός μου που έχω στον οδηγό. Νομίζω τα 7άρια δεν υποστηρίζουν λίγο που κοίταξα (δεν το έψαξα παραπάνω). Στα 10άρια παίζει κανονικά. Άμα είναι θέμα λειτουργικού την κάτσαμε τη βάρκα. Εαν αντί για nvme δίσκο του βάλω έναν απλό sata m.2 θα παίξει λες; Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από tarantules
stratos979 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 μάλλον θέλει NVME driver (τα win7 δεν έχουν) μπορείς να το βρεις εδώ post #3 https://www.sevenforums.com/drivers/417318-nvme-driver.html είχα το ίδιο πρόβλημα, z170 μητρική και nvme adapter με crucial P1 1tb, έβαλα το NVME driver και το είδε αμέσως 2 2
tarantules Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, stratos979 είπε μάλλον θέλει NVME driver (τα win7 δεν έχουν) μπορείς να το βρεις εδώ post #3 https://www.sevenforums.com/drivers/417318-nvme-driver.html είχα το ίδιο πρόβλημα, z170 μητρική και nvme adapter με crucial P1 1tb, έβαλα το NVME driver και το είδε αμέσως Ωραίος! Κατέβασα τους driver και τον είδε! Να σαι καλά!!!! 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα