Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Εκανα σημερα φορητοτητα απο Vodafone σε Cosmote και ενεργοποιηθηκε σε 3 αριθμους Αλαξα τις sim Δεχτηκα απο Vodafone πολυ καλυτερη προσφορα Με βαση αυτο τον πινακα που μου ειχαν στειλει απο Cosmote με τις συμβασεις ποσο ...πεναλτυ θα πληρωσω αν κανω διακοπη .Καπου εχω μπερδευτει Ο πινακς ειναι για την κυρια γραμμη .Για τις αλλες δυο τα ποσα ειναι πιο μικρα Συμβολαιο 24 μηνων Το τελος αποσυνδεσης απο Vodafone που ημουν στον 12ο απο τους 18 μηνες το ξερω ποσο ειναι Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από Γιάννης Platano
dsi44 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 εγω 7,35 βλεπω ,προφανως δεν ειναι αυτο ,αλλα δε βγαζω ακρη απο το πινακακι. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, dsi44 είπε εγω 7,35 βλεπω ,προφανως δεν ειναι αυτο ,αλλα δε βγαζω ακρη απο το πινακακι. Ουτε κι εγω βγαζω αλλα και 88,2 να ειναι θα μου το καλυψει η Vodafone σε 3 διαδοχικους λογαρισμους αλλα δεν ξερω πoσο να τους πω οτι ειναι Για 3 αριθμους με απεριοριστα προς ολους , 9GB δεδομενα για καθε γραμμη και 130 ευρω δωροεπιταγη για Πλαισιο , Κωτσοβολο ή καταστημα Vodafone μου τα δινει 18,54 τελικη για το καθενα η Vodafone Η Cosmote μου τα εδινε συνολικα τελικη 57,30 και να πληρωσω το πεναλτυ 135 euρω σε Vodafone Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από Γιάννης Platano
bill2015 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Καλημέρα Στον 1ο μήνα είσαι ; Βλέπεις σε πιο μήνα δέσμευσης είσαι και βλέπεις απο κάτω το ποσό εκει που λέει τελος διακοπής πρόωρης διακοπής σύνδεσης Αλλά κάλεσε στη cosmote και θα σου πουνε το ποσό 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Πηρα την cosmote και μου ειπαν οτι εντος 14 ημερων δεν υπαρχει ποινη αποχωρησης .Μια χαρα .
Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Αλλα μου ειπε σε facebook η cosmote . Πως μπορω να ζητησω απομαγνητοφωνηση της σημερινης επικοινωνιας με το 13888 ? Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από Γιάννης Platano
jkoukos Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Ισχύει το 14ήμερο της υπαναχώρησης, εφόσον δεν έχει γίνει ενεργοποίηση της υπηρεσίες, ειδάλλως καταβάλεις το τέλος σύμφωνα με τον πίνακα του συμβολαίου σου. 2 1
kallonos Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Και με τους 2 τρόπους που μπορείς να κάνεις φορητότητα αν ενεργοποιηθείς έχεις κόστος αποδέσμευσης. 1ος τρόπος είναι με το 14ημερο. έχεις δικαίωμα να ακυρώσεις για 14 μέρες από την ημερομηνία υπογραφής αλλά ο πάροχος που έκανες την αίτηση θα στείλει το αίτημα στον παλιό πάροχο την 15η ημέρα.(στην ουσία όταν πάρεις αντιπροσφορα δεν έχεις δικαίωμα ακύρωσης) 2ος τρόπος με την άμεση ενεργοποίηση, στέλνει απευθείας ο πάροχος το αίτημα και μπορείς να ακυρώσεις μέχρι να ενεργοποιηθείς. (Δεν ισχύει το 14ημερο εδώ). Ο μόνος τρόπος που μπορείς να λάβεις αντιπροσφορα και να ακυρώσεις χωρίς κόστος αλλά και πάλι όχι safe. Στο συμβόλαιο που έστειλες το κόστος αν φύγεις εντός 2 μηνών είναι 58,80. Και κάποια χρέωση αναλογικά για τις ημέρες που ήσουν στον πάροχο. Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από kallonos 1 1
eidikos33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Αν δεν πληρώσεις την ρήτρα τι σου κάνουν δηλαδή?
Sudowoodo Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Αν δεν πληρώσεις την ρήτρα τι σου κάνουν δηλαδή? Σίγουρα δεν θα μπορέσεις να κάνεις σύνδεση στο δίκτυο τους μέχρι να το πληρώσεις, μπορεί να σε "περάσουν" στο σύστημα σαν κακοπληρωτή, και ίσως το πιο σημαντικό, μπορούν να τοκιζουν το ποσό και να σε κυνηγήσουν νομικά. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα έχει πλάκα να τους προκαλέσεις, από εκεί και εκεί ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από Sudowoodo
Γιάννης Platano Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε Σίγουρα δεν θα μπορέσεις να κάνεις σύνδεση στο δίκτυο τους μέχρι να το πληρώσεις, μπορεί να σε "περάσουν" στο σύστημα σαν κακοπληρωτή, και ίσως το πιο σημαντικό, μπορούν να τοκιζουν το ποσό και να σε κυνηγήσουν νομικά. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα έχει πλάκα να τους προκαλέσεις, από εκεί και εκεί ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του. Μια χαρα εκανα φορητοτητα σημερα χωρις ακομα να πληρωσω Θα επικαλεστω μαγνητοφωνημενη συνομιλια με το 13888 στις 15 του μηνα που μου ειπαν οτι απο τη στιγμη της φορητοτητας που εγινε 14/4 και μετα μετρανε οι 14 μερες Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από Γιάννης Platano
eidikos33 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 46 λεπτά πριν, Sudowoodo είπε Σίγουρα δεν θα μπορέσεις να κάνεις σύνδεση στο δίκτυο τους μέχρι να το πληρώσεις, μπορεί να σε "περάσουν" στο σύστημα σαν κακοπληρωτή, και ίσως το πιο σημαντικό, μπορούν να τοκιζουν το ποσό και να σε κυνηγήσουν νομικά. Προσωπικά δεν θεωρώ ότι θα έχει πλάκα να τους προκαλέσεις, από εκεί και εκεί ο κάθε ένας κάνει τις επιλογές του. Για 100 200 ευρώ τι να κάνουν ακριβώς? Εργαζομουν σε πωλήσεις και έκαναν κρα να σε πάρουν πίσω για πελάτη αλλά ζητούσαν να γίνει η πώληση σε αλλο αφμ
Sudowoodo Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 Δημοσ. 19 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μια χαρα εκανα φορητοτητα σημερα χωρις ακομα να πληρωσω Θα επικαλεστω μαγνητοφωνημενη συνομιλια με το 13888 στις 15 του μηνα που μου ειπαν οτι απο τη στιγμη της φορητοτητας που εγινε 14/4 και μετα μετρανε οι 14 μερες Αν το ΑΦΜ σου χρωστάει στην cosmote πχ 200 ευρό δεν θα το δεχθούν για νέο συμβόλαιο αυτό λέω, τωρα ότι πήγες πίσω στην Vodafone και αν θα σε χρεώσουν στην περίπτωση σου είναι άλλη ιστορία. (εκτός και αν κατάλαβα κάτι λάθος) 9 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Για 100 200 ευρώ τι να κάνουν ακριβώς? Εργαζομουν σε πωλήσεις και έκαναν κρα να σε πάρουν πίσω για πελάτη αλλά ζητούσαν να γίνει η πώληση σε αλλο αφμ Το πιστεύω, γιατί μπορούν να κάνουν τα πάντα προκειμένου να κάνουν πώληση οι εταιρείες. Αλλά το ότι η κάθε εταιρεία έχει δικαίωμα να σε κυνηγήσει και για 100 ευρό δεν αλλάζει. Επίσης έχουν και δικηγόρους που τους πληρώνουν έτσι και αλλιώς για τέτοιες δουλειές. Τώρα το αν τύχει να μην σε κυνηγήσουν ή αργήσουν να το κάνουν δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν ή ότι δεν θα το κάνουν. Αυτό λέω απλά. Επεξ/σία 19 Απριλίου 2022 από Sudowoodo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα