Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 8 ώρες πριν, NickTG είπε Φαίνεται ο αντικειμενικός ο χρήστης απευθείας. Αντικειμενικότατος. Σε σχέση με κάθε σαβούρα λογισμικού που κυκλοφορεί είναι μακράν το καλύτερο. Αν μελλοντικά βγει κάτι άλλο βλέπουμε. Ούτε ποσοστά έχω στην εταιρεία, ούτε τσάμπα τα παίρνω. Τώρα ο κάθε πικραμένος που δεν φτάνει τίποτα θα πει ότι ηλιθιότητα θέλει.
NickTG Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 hour ago, mariosraptor1984 said: Αντικειμενικότατος. Σε σχέση με κάθε σαβούρα λογισμικού που κυκλοφορεί είναι μακράν το καλύτερο. Αν μελλοντικά βγει κάτι άλλο βλέπουμε. Ούτε ποσοστά έχω στην εταιρεία, ούτε τσάμπα τα παίρνω. Τώρα ο κάθε πικραμένος που δεν φτάνει τίποτα θα πει ότι ηλιθιότητα θέλει. Γενικά όχι, δεν είναι. Όμως δεν δείχνεις ικανός για κουβέντα οπότε εγώ θα σταματήσω εδώ. 1 1
pst3110 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο τσακωμος οταν ολα συλλεγουν data απο OS μεχρι τα διαφορα μπλομπς και μοντεμς τον τσιπς . Απλα καποια συλλεγουν περισσοτερο απο αλλα πχ στα κινητα ειναι : Google Android >> iOS > Windows > LineageOS > AOSP Android > Graphene OS > Linux . Μεχρι και τα dumb phone απο τις κεραιες τηλεπικοινωνιων μπορουν να συλλεξουν τοποθεσια . Το θεμα ειναι ποσα μπορεις να θυσιασεις για την ιδιωτικοτητα σου . Αλλα σε θεματα ασφαλειας κατα τη γνωμη μου, το Android ειδικα τα Pixel με το Titan security chip ειναι πιο ασφαλη και ο μονος λογος ειναι γιατι η πλειονοτητα των χακερ ψαχνουν πιο πολυ για τα backdoors των iPhones. 1
AtiX Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, NotAliki177 είπε 😄 οκ. απόδειξε εσύ ότι δεν το κάνει. Όπως έχουν πει κι άλλοι, όποιος πιστεύει ότι η τάδε εταιρία είναι καλή και δεν συλλέγει δεδομένα... είναι ρομαντικός (το είπα όμορφα). 😊 Η Apple έκανε αυτό… αν εσύ και ο κάθε ένας εδώ μέσα δεν το πιστεύει, αυτός πρέπει να αποδείξει ότι λέει ψέματα και δεν κάνει αυτό που υποστηρίζει… Πραγματικά το έχετε τερματίσει ορισμένοι με τα παράλογα που λέτε… όχι τίποτα άλλο μιλάμε και για μια εταιρία που την κυνηγάνε για το παραμικρό με μηνύσεις κλπ κλπ κλπ Αντε και εσύ απέδειξε ότι δεν προσφέρει αυτό που διαφημίζει… 1
NotAliki177 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 38 minutes ago, AtiX said: Η Apple έκανε αυτό… αν εσύ και ο κάθε ένας εδώ μέσα δεν το πιστεύει, αυτός πρέπει να αποδείξει ότι λέει ψέματα και δεν κάνει αυτό που υποστηρίζει… Πραγματικά το έχετε τερματίσει ορισμένοι με τα παράλογα που λέτε… όχι τίποτα άλλο μιλάμε και για μια εταιρία που την κυνηγάνε για το παραμικρό με μηνύσεις κλπ κλπ κλπ Αντε και εσύ απέδειξε ότι δεν προσφέρει αυτό που διαφημίζει… τι σχεση εχει αυτο; αυτο ειναι για τον καθε ασχετο στο αππ στορε. εγω σου λεω για την ιδια την εταιρια. υγ: χαιρω πολυ. και το sideloading disabled ειναι bydefault. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από NotAliki177
AtiX Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, NotAliki177 είπε τι σχεση εχει αυτο; αυτο ειναι για τον καθε ασχετο στο αππ στορε. εγω σου λεω για την ιδια την εταιρια. Δεν περίμενα από εσένα και λόγο έλλειψης επιχειρημάτων να κανείς το είπα-ξείπα… κρίμα… πολύ κρίμα… 1 1
NotAliki177 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 minutes ago, AtiX said: Δεν περίμενα από εσένα και λόγο έλλειψης επιχειρημάτων να κανείς το είπα-ξείπα… κρίμα… πολύ κρίμα… Πάλι δεν απαντάς όμως Αυτό που μου έδειξες αφορά τα Apps όχι το λειτουργικό και την εταιρία που έχει βγάλει το λειτουργικό. 1
AtiX Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NotAliki177 είπε Πάλι δεν απαντάς όμως Αυτό που μου έδειξες αφορά τα Apps όχι το λειτουργικό και την εταιρία που έχει βγάλει το λειτουργικό. Την κολοκυθιά βλέπω θα παίξουμε μιας και εσύ απαντάς με ερώτηση… οκ, για εξήγησε μου πως σε ένα λειτουργικό δεν επηρεάζεται η αστάθεια ή η ασφάλεια του από ένα σύστημα εγκαταστάσεις μη ελεγχόμενων εφαρμογών… μην μου πετάξεις το μπαλάκι να αποδείξω εγώ πως επηρεάζεται, δεν είμαστε παιδάκια… στο λέω γιατί εγώ μπορώ να σου πω και πέντε λειτουργικά με αυτά τα προβλήματα, εσύ μπορείς να πεις αντίστοιχα αλλά πέντε? είναι η δέκατη φορά που ρωτάω τέσσερα διαφορετικά άτομα το ίδιο ουσιαστικά πράγμα και κανένας δεν έχει τα κότσια να απαντήσει σταράτα… αν γουστάρετε παιχνιδάκια να πάτε σε παιδική χαρά ή να πιάσετε γαλαρία στο μπλα μπλα… μου αρέσει που κάποιοι τολμούσαν να κατηγορήσουν εμένα ενώ αυτοί τα κάνουν… λίγο τσίπα ρε παιδιά λίγο τσίπα… Επεξ/σία 15 Απριλίου 2022 από AtiX
NadaGR Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, AtiX είπε Η Apple έκανε αυτό… αν εσύ και ο κάθε ένας εδώ μέσα δεν το πιστεύει, αυτός πρέπει να αποδείξει ότι λέει ψέματα και δεν κάνει αυτό που υποστηρίζει… Πραγματικά το έχετε τερματίσει ορισμένοι με τα παράλογα που λέτε… όχι τίποτα άλλο μιλάμε και για μια εταιρία που την κυνηγάνε για το παραμικρό με μηνύσεις κλπ κλπ κλπ Αντε και εσύ απέδειξε ότι δεν προσφέρει αυτό που διαφημίζει… Μιας και γυρισα απ τη δουλεια ειπα να ριξω μια ματια στα λεγομενα σου για το ios 14.5 που περηφανευεσαι, μιας και ηθελες πιο καινουργιο αρθρο : https://www.washingtonpost.com/technology/2021/09/23/iphone-tracking/ . Με ενα προχειρο google search παλι.
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, NadaGR είπε Μιας και γυρισα απ τη δουλεια ειπα να ριξω μια ματια στα λεγομενα σου για το ios 14.5 που περηφανευεσαι, μιας και ηθελες πιο καινουργιο αρθρο : https://www.washingtonpost.com/technology/2021/09/23/iphone-tracking/ . Με ενα προχειρο google search παλι. Και μόνο που δεν έχουν ξεκινήσει οι γνωστές μηνύσεις για παραπλάνηση από την Apple και το ξεμπρόστιασμα της από άλλες εταιρίες για ένα τόσο σημαντικό θέμα, αυτό εμένα μου λέει, ότι ή κάτι δεν γράφει σωστά το άρθρο ή εσύ δεν το έχεις διαβάσει και αλλά λέει και αλλά καταλαβαίνεις… 😉 Πάντως με την πρώτη ευκαιρία θα το διαβάσω… ευχαριστώ…
elpenor Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 11 ώρες πριν, AtiX είπε Ρε φίλε μου, αφού έχεις τις γνώσεις, βγες και ξεβράκωσε την Apple για τα φούμαρα που πουλάει… μην μου κρύβεσαι πίσω από μισόλογα και ιστορίες με φίλους… Στις 14/4/2022 στις 9:16 ΜΜ, elpenor είπε Πολύ καλές συσκευές δεν λέω και σε μερικούς τομείς μπροστά από τον ανταγωνισμό Αυτό είναι που λέμε το άσπρο μαύρο;
AtiX Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 6 ώρες πριν, elpenor είπε Αυτό είναι που λέμε το άσπρο μαύρο; Μια φορά να καταφέρεις να μείνεις εντός θέματος γίνεται? Μάλλον όχι, ξέρεις ότι δεν το έχεις οπότε πας στα ανώδυνα… 1
elpenor Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 Δημοσ. 16 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, AtiX είπε Μια φορά να καταφέρεις να μείνεις εντός θέματος γίνεται? Μάλλον όχι, ξέρεις ότι δεν το έχεις οπότε πας στα ανώδυνα… Θα έγραφα ότι μετά από τόσες σελίδες κανένας δεν έχει αναφέρει ότι χωρίς sideloading δεν μπορείς να τρέξεις δικό σου κώδικα. Επίσης ότι κανένας δεν τρέχει VPN + WebGL/Audio/Font/Canvas obsufication με τον browser sandboxed σε private mode + privacy.resistFingerprinting + anonymous email accounts, αντιθέτως όλοι κάνουνε log με το κανονικό τους email και πατάνε i accept στα terms χωρίς να τα διαβάζουν οπότε δεν υπάρχει πουθενά privacy. Όμως η ειρωνία σου, η επιθετικότητα σου και η έλλειψη γνώσεων πρωταγωνιστούν σε όλα αυτά τα threads που υπάρχει το μήλο οπότε πάντα χάνεται η ουσία. Από το πρώτο μου post που δεν απευθυνόταν καν σε εσένα έχεις ξεκινήσει να λες ένα ψέμα σε κάθε σχόλιο που απευθύνεται σε εμένα... Μπορείς να διαβάσεις σε όλα τα τεχνικά subforums τα εκατοντάδες comments που έχω με τεχνικές πληροφορίες/μετρήσεις και συμβουλές, φυσικά όμως αρκεί ένα troll/fanboy για να εκτροχιαστεί κάθε συζήτηση. Εσύ τι γνώσεις έχεις προσφέρει στην κοινότητα; Επεξ/σία 16 Απριλίου 2022 από elpenor
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα