Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Α ρε insomniacs ειδικοί σε θέματα ασφαλείας. Και οι άλλοι που δούλευαν μάλλον είναι πικραμένοι επειδή τους απέλυσαν. 
εχω δουλέψει από Symbian μέχρι Kai OS. Μέχρι και palm OS. ΟΛΑ. Κάτι καλύτερο κανείς δεν προσφέρει. Haters χωνέψτε το. Και οι μόνοι που θέλουν να κάνουν sideloading είναι είτε 15χρονα είτε οι τσιφουτηδες που δεν θέλουν αγοράσουν μια εφαρμογή 1-2-3€ να υποστηρίξουν έναν developer. Ειτε οι ίδιες οι κυβερνήσεις να σας χώνουν εφαρμογές για να βλέπουν ότι θέλουν. Αν δεν σας αρέσει το iPhone μην το αγοράσετε. Δεν σας αναγκάζει κανείς. 

Επεξ/σία από mariosraptor1984
  • Απαντ. 111
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρωτήσω λίγο; Γιατί δε διαμαρτύρεται κανείς για τη μη δυνατότητα side loading σε κονσόλες; (Επισήμως όχι με χακάρισμα..)

Δηλαδή μπορεί ένας dev να φτιάξει ένα game και να το προσφέρει από τη σελίδα του παρακάμπτοντας τα Sony / Microsoft και Nintendo stores?

Τι διαφορετικό έχουν τα κινητά τηλέφωνα από τις κονσόλες;

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω. Δηλαδή αν συγκρίναμε το ps vita με τα (καταργημένα πλέον) ipod touch, τι διαφορά έχουν;

Επεξ/σία από solution1
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έλα νταξ, είναι ξεκάθαρο...

έρχεται sideloading σύντομα... απλά προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα στον κόσμο ότι το sideloading είναι κακό μπας και το καθυστερήσουν...

μπράβο ρε Ευρώπη που έχεις γίνει ο εφιάλτης της κάθε "Apple". Όχι αστεία, η ΕΕ έχει κάνει τρομερή δουλειά και συνεχίζει (GDPR, σπάει το μονοπώλιο του FB, Εγγύηση και άλλα πολλά).

ΥΓ: δεν κάνω sideloading γιατί δεν εμπιστεύομαι τις εφαρμογές αλλά το βρίσκω θετικό για όποιον θέλει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι είναι disabled by default οπότε όλα καλά.

Επεξ/σία από NotAliki177
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Με το περισσότερο ανοιχτό android έχουμε ένα σωρό "δωρεάν" εφαρμογές και "δωρεάν λειτουργικό" αλλά είναι δεδομένο ότι τα στοιχεία μας τα χρησιμοποιούν για διαφημιστικούς-στατιστικούς λόγους. Με το κλειστό περιβάλλον της apple τα δεδομένα σου είναι πιο ασφαλή αλλά έχεις λιγότερες επιλογές.

Οπως και να έχει το ζήτημα καλά κάνει η Ε.Ε και προσπαθεί να βάλει κανόνες στις εταιρείες κολοσσούς.

Το ζήτημα είναι όμως να μπορούμε να έχουμε στην Ε.Ε και κάποιες εναλλακτικές, ώστε να μην υπάρχει εξάρτηση παντού από ΗΠΑ-Κίνα-Ρωσία.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, kostasperv είπε

Δεν ειναι κλειστά μυαλά. Εχουν μελετήσει πάρα πολύ καλά το κοινό τους. 

Κάνουν τηλεμετρία και πουλάνε τα δεδομενα του κοινού τους με χίλιους δύο τρόπους (οπως όλες οι εταιρίες της Silicon Valey) 

και μετα απευθύνονται στους ίδιους λέγοντας τους για ιδιωτικότητα, data protection και ...για ανθρώπινα δικαιώματα

Μιλαει ο καννίβαλος για συνταγές μαγειρικής.

Πολύ σωστά φίλε μου. Φαντάσου είμαι κάτοχος mac και iphone αλλα ποτέ δεν αποθεώνω. Αντιθέτως  γελάω όταν μιλάνε για ιδιωτικότητα και όχι μόνο οι μιλαράδες αλλά και όλες οι εταιρίες κολοσσοί. Ασφάλεια προσωπικών δεδομένων σε ένα ατελείωτο διαδίκτυο. Γελάνε και οι πέτρες..

10 ώρες πριν, kostasperv είπε

Επεξ/σία από georgiosmix
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mariosraptor1984 είπε

Α ρε insomniacs ειδικοί σε θέματα ασφαλείας. Και οι άλλοι που δούλευαν μάλλον είναι πικραμένοι επειδή τους απέλυσαν. 
εχω δουλέψει από Symbian μέχρι Kai OS. Μέχρι και palm OS. ΟΛΑ. Κάτι καλύτερο κανείς δεν προσφέρει. Haters χωνέψτε το. Και οι μόνοι που θέλουν να κάνουν sideloading είναι είτε 15χρονα είτε οι τσιφουτηδες που δεν θέλουν αγοράσουν μια εφαρμογή 1-2-3€ να υποστηρίξουν έναν developer. Ειτε οι ίδιες οι κυβερνήσεις να σας χώνουν εφαρμογές για να βλέπουν ότι θέλουν. Αν δεν σας αρέσει το iPhone μην το αγοράσετε. Δεν σας αναγκάζει κανείς. 

Πάντως με καναδυό χρόνια χρήσης ακόμα, ίσως μάθεις να το γράφεις σωστά 😛 Που να ξέρουν τα γατάκια που δούλεψαν εκεί, πες εσύ που έχεις πάρει 2 ολόκληρα iphones!!

• Confused 6
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, kostasSTi είπε

Πάντως με καναδυό χρόνια χρήσης ακόμα, ίσως μάθεις να το γράφεις σωστά 😛 Που να ξέρουν τα γατάκια που δούλεψαν εκεί, πες εσύ που έχεις πάρει 2 ολόκληρα iphones!!

Το kai os είναι λειτουργικό σύστημα φίλε μου!!

• Like 6
Δημοσ.
2 hours ago, mariosraptor1984 said:

Φαίνεται ο αντικειμενικός ο χρήστης απευθείας. 

• Like 4
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ Τιμ που προστατεύεις τα δεδομένα μας,οριακά έκλαψα από την ομιλία του,μια αγκαλιά ευγνωμοσύνης την αξίζει από όλους μας.

Αλήθεια πιστεύει κανείς το 2022 ότι τα προσωπικά μας δεδομένα προστατεύονται στο ίντερνετ;Δεν έχει να κάνει με Apple,Samsung,IOS,Windows,google ή ότι άλλο.Απλά το έχουμε αποδεχτεί ότι τα μοιράζουμε όλα και τέλος.Επιλέγουμε μόνο σε ποιον θα έχουμε δώσει την μεγαλύτερη πρόσβαση και ευκολία διαχείρησης.

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NickTG είπε

Φαίνεται ο αντικειμενικός ο χρήστης απευθείας. 

Ενώ αυτοί που ξαφνικά έχουν φίλους και τους κάνουν δωράκια για να ξεστραβωθούν ή οι άλλοι που χωρίς γνώσεις πετάνε μια φανταστική ιστορία, είναι τέρας αντικειμενικότητας…

ότι βολεύει τον καθένα να πιστέψει εντέλει…

Όπως είπα και στην αρχή, στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, τώρα αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, τι να πω…

• Like 2
  • Thanks 1
  • Sad 2
Δημοσ.

Εγώ απορώ γιατί γίνεται τόσος χαμός γύρω από κάτι τέτοια θέματα... 

Από την στιγμή που δεν θέλουν να βάλουν ένα χαρακτηριστικό στο προϊόν τους δικαίωμά τους... Γιατί πρέπει να τους το επιβάλουν.

Αν σε μερικούς δεν αρέσει να μην το αγοράσουν.

• Like 1
Δημοσ.

είμαστε ενάντια στο sideloading γιατί ΜΟΝΟ εμείς πρέπει να σας κλέβουμε τα δεδομένα και να αρμέγουμε τα χρήματα σας, κανένας άλλος!

• Like 1
Δημοσ.
13 minutes ago, AtiX said:

Ενώ αυτοί που ξαφνικά έχουν φίλους και τους κάνουν δωράκια για να ξεστραβωθούν ή οι άλλοι που χωρίς γνώσεις πετάνε μια φανταστική ιστορία, είναι τέρας αντικειμενικότητας…

ότι βολεύει τον καθένα να πιστέψει εντέλει…

Όπως είπα και στην αρχή, στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, τώρα αν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι, τι να πω…

Μα εγώ τα ίδια λέω και για άλλους. 

Γενικά το έχω ξαναπεί. Δεν είναι κάποιο καλύτερο συνολικά. Πέρα φυσικά από το Maemo που θα ήθελαν τα άλλα 2 να είναι τόσο καλά. :P

Για αυτό άλλωστε όταν θα με ρωτήσει κάποιος τι να προτιμήσει πρώτα θα ρωτήσω τι θέλει να κάνει και μετά θα πω γνώμη. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...