Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kostasperv είπε

Δυστυχώς φίλε είχα δουλέψει κι εγώ για αυτούς...10 μήνες...ίσως και να είμασταν στο ίδιο κτήριο στην γνωστή γαλέρα που αρχίζει από Tel...

Και iphone και ΜacOS...

Aλλά απορώ με το κοινό τους ακόμα και σήμερα...Απορώ...

Για ποιο πράγμα ακριβώς απορείς ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, AtiX είπε

Στους στραβούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος, φίλε μου… 

Ισως να μην το ξερουν πολλοί που έχουν iphone ή Mac και πιστεύουν οτι το support της Apple ακολουθεί υψηλά standard ανάλογα με τις υψηλές τιμές των προιόντων τους

Η αλήθεια είναι τρομακτική αλλά αναμενόμενη...για όσους σκέφτονται ακόμα λογικά

Οσο πιο υψηλή τιμή έχει ενα προιόν τόσο πιο αμφιλεγόμενο, ημιμαθές και επιφανειακό ήταν το support του.

Και όπως μας λέγανε στην Tel..."αρκεί να φαίνεστε σοβαροί και θα σας πιστεψουν"....

bugs, κολλήματα και φυσικά κλειστά "πρότυπα"  (το bluetooth δεν είναι ακριβώς bluetooth κτλ κτλ) 

Φαντάζομαι όλους όσους έχουν δουλέψει στο support τους πως θα κυλιούνται στο πάτωμα όταν 

ακούν τον Tim να μιλάει για ιδιωτικότήτα και ασφάλεια και ανθρώπινα δικαιω.χαχαχαχαα..(εβαλε το πληκτρολόγειο τα γέλια πάλι) 

Επεξ/σία από kostasperv
  • Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Για ποιο πράγμα ακριβώς απορείς ; 

Υποθέτω ότι απορεί όπως και εγώ για την αξία που δίνουν πολλοί στο σηματάκι του μήλου. Παιδικός μου φίλος που συνεργαζόμαστε μία στο τόσο ταλαιπωρείται ασταμάτητα με το mouse και το keyboard του imac του (πιθανότατα είναι χαλασμένα ή θέλουν καθάρισμα ή υπάρχουν πολλές παρεμβολές)  οπότε του έκανα δώρο top mouse και keyboard, φυσικά τα πάσαρε στην κοπέλα του (350 ευρώ keyboard....) αφού δεν είχαν το σηματάκι και ακόμα ταλαιπωρείται. Πολύ καλές συσκευές δεν λέω και σε μερικούς τομείς μπροστά από τον ανταγωνισμό αλλά τίποτα τόσο σημαντικό για να δικαιολογήσει τόσο φανατισμό.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, kostasperv είπε

Ισως να μην το ξερουν πολλοί που έχουν iphone ή Mac και πιστεύουν οτι το support της Apple ακολουθεί τις υψηλές τιμές των προιόντων τους

Οσο πιο υψηλή τιμή έχει ενα προιόν τόσο πιο αμφιλεγόμενο, ημιμαθές και επιφανειακό ήταν το support του.

Και όπως μας λέγανε στην Tel..."αρκεί να φαίνεστε σοβαροί και θα σας πιστεψουν"....

bugs, κολλήματα και φυσικά κλειστά "πρότυπα"  (το bluetooth δεν είναι ακριβώς bluetooth κτλ κτλ) 

Φαντάζομαι όλους όσους έχουν δουλέψει το support τους πως θα κυλιούνται στο πάτωμα όταν 

ακούν τον Tim να μιλάει για ιδιωτικότήτα και ασφάλεια και ανθρώπινα δικαιω.χαχαχαχαα..(εβαλε το πληκτρολόγειο τα γέλια πάλι) 

Μου κάνει εντύπωση για έναν άνθρωπο με την δίκη σου γνώση και εμπειρία να μην ξεχωρίζεις βασικά πράγματα… 

Δεν θα μπω στην διαδικασία του τι προσφέρει η κάθε πλατφόρμα από άποψη ιδιωτικότητας και ασφαλείας, τα δεδομένα είναι εκεί έξω και ευτυχώς αρκετοί, μέχρι και οι ίδιες οι εταιρίες, προσπάθησαν αλλά ποτέ δεν κατάφεραν να αποδείξουν τα λεγόμενα σου… 

4 λεπτά πριν, elpenor είπε

Υποθέτω ότι απορεί όπως και εγώ για την αξία που δίνουν πολλοί στο σηματάκι του μήλου. Παιδικός μου φίλος που συνεργαζόμαστε μία στο τόσο ταλαιπωρείται ασταμάτητα με το mouse και το keyboard του imac του (πιθανότατα είναι χαλασμένα ή θέλουν καθάρισμα ή υπάρχουν πολλές παρεμβολές)  οπότε του έκανα δώρο top mouse και keyboard, φυσικά τα πάσαρε στην κοπέλα του (350 ευρώ keyboard....) αφού δεν είχαν το σηματάκι και ακόμα ταλαιπωρείται. Πολύ καλές συσκευές δεν λέω και σε μερικούς τομείς μπροστά από τον ανταγωνισμό αλλά τίποτα τόσο σημαντικό για να δικαιολογήσει τόσο φανατισμό.

Εγώ πάλι απορώ με αυτούς που το παίζουν κριτές των επιλογών των άλλων χωρίς καν να έχουν ερωτηθεί… 

εντέλει μεγαλύτερο σκάλωμα έχουν αυτοί που δεν την χωνεύουν πάρα αυτοί που την “λατρεύουν”…

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 9
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Λοιπόν ακούστε πως πάει.. έχεις λεφτά παίρνεις Mercedes με ότι αυτό και αν συνεπάγεται, δλδ ακριβό σέρβις κλπ. Δεν θέλεις; Παίρνεις Lada Samara και ψάχνεις να βρεις αν το φίλτρο λαδιού το βρεις 3 ή 2,95 ευρώ… και 5λιτρο λάδι από το Lidl 20w50 σε προσφορά με την κάρτα Lidl Plus.  

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, AtiX είπε

Εγώ πάλι απορώ με αυτούς που το παίζουν κριτές των επιλογών των άλλων χωρίς καν να έχουν ερωτηθεί… 

Μία φορά την πάτησα και σου απάντησα, δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος...

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 8
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, elpenor είπε

Μία φορά την πάτησα και σου απάντησα, δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος...

9a4e5dab86898b8106897d47bab1cb283b58557b01a9b1b8636b137c84fd2822-rimg-w1200-h675-gmir.jpg.7e53788625ea11b22961892304dabea9.jpg

Σορρυ για την αντίδραση… καλή καρδιά, με λιγότερες κατηγορίες άνευ ουσίας, επιχειρημάτων και περισσότερη αυτογνωσία… 

8 λεπτά πριν, Hiroshima79 είπε

Λοιπόν ακούστε πως πάει.. έχεις λεφτά παίρνεις Mercedes με ότι αυτό και αν συνεπάγεται, δλδ ακριβό σέρβις κλπ. Δεν θέλεις; Παίρνεις Lada Samara και ψάχνεις να βρεις αν το φίλτρο λαδιού το βρεις 3 ή 2,95 ευρώ… και 5λιτρο λάδι από το Lidl 20w50 σε προσφορά με την κάρτα Lidl Plus.  

Αν το καλοσκεφτείς πλέον τα iPhone παίζει να είναι και φτηνότερα σε σύγκριση με τις ναυαρχίδες των άλλων εταιριών…

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Πως γίνεται το """""side loading""""" να είναι ασφαλές για Mac αλλά όχι για iOS;

Η μόνη απάντηση που ταιριάζει σε αυτό το ερώτημα είναι ότι το iOS φτιάχτηκε με το σκεπτικό ότι θα είναι πάντα μαντρωμένο και όταν ανοίξει προς τρίτες εφαρμογές θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος με το πόσο τρύπιο θα είναι.

Το Mac OS από την αρχή ήταν ανοιχτό και σε τρίτες εφαρμογές και έτσι αναγκαστικά χτίστηκε με περισσότερη προσοχή στην ασφάλεια.

Για να καταλάβει κανείς πόσο μονόλιθος είναι το iOS, αρκεί να δει πως για την παραμικρή ενημέρωση συστήματος, χρειάζεται ολόκληρο OTA update και δεν υπάρχουν ξεχωριστά υποσυστήματα που μπορούν να ενημερωθούν μόνα τους μέσω App Store, όπως στο Android.

Επίσης, σαν developer, δεν μπορείς να υποστηρίξεις παλιές συσκευές που δεν παίρνουν πια ενημερώσεις. Στο Android μπορείς να τρέξεις διάσημες εφαρμογές με Android 4.4 KitKat, στο iOS, ότι είναι παλιότερο από 6 χρόνια, καπούτ.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasperv είπε

Κάνουν τηλεμετρία και πουλάνε τα δεδομενα του κοινού τους με χίλιους δύο τρόπους (οπως όλες οι εταιρίες της Silicon Valey) 

Για πες, με ενδιαφέρει.

Δημοσ.

Προς στιγμή, διάβασα

Αναφορά σε κείμενο

O CEO της Apple, Tim Cook εξηγεί γιατί η εταιρεία είναι ενάντια στο sideboobing.

lolwut;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, elpenor είπε

... οπότε του έκανα δώρο top mouse και keyboard, ... (350 ευρώ keyboard....)

Θες να γίνουμε φίλοι ;;;; 🥰

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...