Προς το περιεχόμενο

[2 Free EPIC Games] XCOM® 2 + Insurmountable

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μη γελάτε ρε, εγώ αγόρασα από κλειδάδικο σήμερα το Tiny Tina's Wonderlands και όταν μπήκα στον Client της Epic μου πέταξε και τα δύο δωρεάν.

BTW παιχνιδάρα το X-COM 2, είχα ασχοληθεί μόνο με το 1.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Zus είπε

Μη γελάτε ρε, εγώ αγόρασα από κλειδάδικο σήμερα το Tiny Tina's Wonderlands και όταν μπήκα στον Client της Epic μου πέταξε και τα δύο δωρεάν.

BTW παιχνιδάρα το X-COM 2, είχα ασχοληθεί μόνο με το 1.

9 ώρες πριν, Zus είπε

Free Games] 15 Δωρεάν παιχνίδια απο την Epic Games [καθημερινή ενημέρωση με  νέο σχόλιο] - Σελίδα 4 - Προσφορές - Insomnia.gr

Screenshot_2022-04-15-03-41-41-703_com.miui.gallery.jpg

Δημοσ.
Στις 16/4/2022 στις 12:32 ΠΜ, Vasilius είπε

όσοι παίξατε xcom , δείτε και το phoenix point

Το έχεις παίξει; Λέει από κάποιον από τους δημιουργούς του xcom... Σύντομες εντυπώσεις μπορείς να μας δώσεις;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimoskoutr είπε

Το έχεις παίξει; Λέει από κάποιον από τους δημιουργούς του xcom... Σύντομες εντυπώσεις μπορείς να μας δώσεις;

Ενδιαφερον παιχνιδι αλλα αρκετα επαναλαμβανομενο και κουραστικο απο ενα σημειο και μετα...

Δε συγκρινεται με xcom ειδικα σε επιπεδο παραγωγης, πολυ κακογραμενο με απιστευτα αργα load/save.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, osalonikios είπε

Ενδιαφερον παιχνιδι αλλα αρκετα επαναλαμβανομενο και κουραστικο απο ενα σημειο και μετα...

Δε συγκρινεται με xcom ειδικα σε επιπεδο παραγωγης, πολυ κακογραμενο με απιστευτα αργα load/save.

Έχει αρκετές ομοιότητες αλλά έχει μερικές διαφορές που θεωρώ ότι κερδίζει. Μια χαρά γραμμένο είναι και γρήγορα load / save times έχει (τουλάχιστον σε μένα). 

Το first person aim / shooting δίνει άλλη διάσταση τελείως στο παιχνίδι δίνοντας σου πάρα πολλές επιλογές , μπορείς π.χ να στοχεύσεις τα πόδια από έναν εχθρό για να του περιορίσεις την κίνηση. Δες youtube reviews υπάρχουν μπόλικα.

Επεξ/σία από Vasilius
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...