DisasterMaster Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σας. Έχω ρούτερ 100αρι δίπλα στο pc συνδεδεμένο με καλώδιο ethernet (δεν ξέρω cat5 ή 6, μη με ρωτήσετε ήρθε με το ρούτερ από την εταιρεία). Επειδή κάτι το οποίο κατέβαζα έπαιρνε 80 αιώνες μπήκα να δω ταχύτητες. Το speedtest δίνει 98-99mbps, ο task manager όριο 100kbps, το control panel 1gbps. και όσο κατεβάζω με το ζόρι να ανέβει το όριο και τα spikes να πιάσουν 8-9mbps. 🤔 Έχω δοκιμάσει διάφορα optimazations που μου είπαν (να κλείσω τα power saving options κλπ.) αλλά και πάλι. Επίσης έχω δοκιμάσει και διαφορετικά ports στο ρούτερ, έχω αλλάξει 2-3 καλώδια, έχω κάνει επανεγκατάσταση τα divers, reset το ρούτερ, και πολλά restarts. Τι να κάνω? Κι επίσης γιατί κάνει διαρκώς spikes στο task manager και δεν έχω μια πιο ομαλή σύνδεση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Απο που το κατεβαζεις; Μηπως ειναι θεμα του σερβερ που το παίρνεις; Δοκίμασε να κατεβασεις κατι αλλο απο αλλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DisasterMaster Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 4 λεπτά πριν, gorge18 είπε Απο που το κατεβαζεις; Μηπως ειναι θεμα του σερβερ που το παίρνεις; Δοκίμασε να κατεβασεις κατι αλλο απο αλλου. Το παρατήρησα γενικότερα όταν κατεβάζω κάτι. Οτιδήποτε από οπουδήποτε. Από Steam, Google, όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, DisasterMaster είπε Το παρατήρησα γενικότερα όταν κατεβάζω κάτι. Οτιδήποτε από οπουδήποτε. Από Steam, Google, όλα. Κανε ενα Speed Test και αν βλεπεις αποκλιση μεγαλη δήλωσε βλαβη στον παροχο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DisasterMaster Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 18 ώρες πριν, gorge18 είπε Κανε ενα Speed Test και αν βλεπεις αποκλιση μεγαλη δήλωσε βλαβη στον παροχο σου. Αυτό είναι το περίεργο. Στα speedtest μια χαρά ταχύτητα φαίνεται. 98mbps. Αλλά όταν κατεβάζω η ταχύτητα στο task manager είναι στα 8 το max🤷🏽♀️ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagelis2019 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 https://www.netlimiter.com/ Κατέβασε το και δες από το πρόγραμμα πόσο ταχύτητα πιάνεις όταν κατεβάζεις... Ισως να έχουν θέμα οι τιμές στο task manager και να είναι εσφαλμένες για κάποιο λόγο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Στις 15/4/2022 στις 10:22 ΜΜ, DisasterMaster είπε Αυτό είναι το περίεργο. Στα speedtest μια χαρά ταχύτητα φαίνεται. 98mbps. Αλλά όταν κατεβάζω η ταχύτητα στο task manager είναι στα 8 το max🤷🏽♀️ δώσε ένα λινκ να κατεβάσει κάποιος άλλος ......έχεις αντιβιωτικο η vpn που τρεχει ταυτοχρονα?? και οπως ειπε ο Βαγγελης οι τιμες στο τασκ μπορει να ειναι αλλου για αλλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DisasterMaster Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Έκανα backup τα αρχεία κι έκανα το pc reset και συνήλθε. Δεν ξέρω τι φάση πέρναγε αλλά του πέρασε τώρα. 🤷🏽♀️ Όπως και να χει να στε καλά σας ευχαριστώ😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, DisasterMaster είπε Έκανα backup τα αρχεία κι έκανα το pc reset και συνήλθε. Δεν ξέρω τι φάση πέρναγε αλλά του πέρασε τώρα. 🤷🏽♀️ Όπως και να χει να στε καλά σας ευχαριστώ😊 θέλει και αυτό καμμία φορά εντριβές και κάνα παυσίπονο.......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markon Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Τι μπορεί να φταίει και το fritzbox 7590, από τη lan2 προς το πρωτο powerline δίνει μόνο 100 mbps, ενώ εγώ κάνει αυτήν την ρύθμιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2022 Μπορει το καλώδιο να μην υποτρίζει gbps μπορει η συσκευή πoυ εχεις συνδέσει να μην υποτρίζει gbps Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 26 Απριλίου 2022 On 25/04/2022 at 13:01, markon said: Τι μπορεί να φταίει και το fritzbox 7590, από τη lan2 προς το πρωτο powerline δίνει μόνο 100 mbps, ενώ εγώ κάνει αυτήν την ρύθμιση a.to powerline σου να μην ειναι 1000. β.το καλωδιο να μην εχει φτιαχτει σωστα ή να μην ειναι 1000αρι. γ.προβλημα στο Negotation. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα