Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Doubt είπε

Το brand name blaupunkt έχει ιστορία ένδοξη, όχι στις τηλεοράσεις βέβαια.

Φυσικα και ειχε ενδοξη ιστορια ΚΑΙ στις τηλεορασεις το ονομα. Πριν 30-40 χρονια. Αλλα δεν εχει εδω και πολυ καιρο καμια σχεση με αυτο που ηταν. Ηταν μεγαλη γερμανικη φιρμα στις tv. Οπως και οι Grundig και Telefunken.

• Like 6
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Φυσικα και ειχε ενδοξη ιστορια ΚΑΙ στις τηλεορασεις το ονομα. Πριν 30-40 χρονια. Αλλα δεν εχει εδω και πολυ καιρο καμια σχεση με αυτο που ηταν. Ηταν μεγαλη γερμανικη φιρμα στις tv. Οπως και η Grundig.

Εγώ θυμάμαι ήταν κορυφή στο car stereo.

Τηλεοράσεις Grundig, Telefunken, Nordmende, Loewe (made in Germany)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mples είπε

Δεν μιλάω για την τιμή αλλά για τα δυνατά χαρακτηριστικά φίλε μου μια τουρκική  τηλεόραση της οκάς είναι εγώ προσωπικά ούτε σε αυτήν την τιμή θα την έπαιρνα π

Σλοβενία.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, matrixxx είπε

Προσθεσα στον τιτλο και οτι αφορα 32αρα (720p) - πληροφοριες που δεν υπηρχαν.

768p ειναι, την εριξες :P

Δημοσ.
8 ώρες πριν, snips είπε

Και η FU τουρκική. Παοκάρα λέει ο άλλος. Κριτήριο καταναλωτή...

Δεν είπα να πας κατευθείαν εκεί, είπα αν ειναι να πάρεις κάτι από το πανερι, επειδή την δουλειά στο εξοχικό την κάνουν όλες, και σε παρόμοια τιμη,  γιατί να μην πάρεις FU που σου φέρει και γουρλντ κλας κορεατακια στο βόλεϊ γυναικών? 😂😂 Απο ότι έχω ακούσει, έχει και καλή εγγύηση. Εδώ υπάρχουν άλλοι που μπαίνουν μέσα σε κατάστημα και λέει δως μου οποία θέλεις εσύ 😂😂

Δημοσ.
13 ώρες πριν, eko13 είπε

Αμα δεν παμε σε ποιοτητα, καλυτερα F&U να ενισχυουμε παοκαρα ή Τεσλα που χορηγει την Παναθα!

Αυτη ειναι τουρκικια. 😆

Σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα στην TCL που ειναι πρωτοτυπο προιον και οχι πατρον με καμμια δεκαρια μαρκες

Οι Tesla έχουν και 3 χρόνια εγγύηση. 

Δημοσ.

Μια χαρά ειναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά η BA43F4142LEB τουλάχιστον στα χαρτιά....

Σε αυτα τα λεφτά  219.01  με το κουπόνι -50€  δεν βλέπω να υπάρχει αλλη φθηνότερη

https://www.you.gr/tileorasi-ichos/tileoraseis-ana-brand/oles-oi-tileoraseis/tileorasi-blaupunkt-android-smart-tv-full-hd-43-dv

43 ίντσες

FullHD

Android TV με Google Play για να περάσεις εφαρμογες

DVB-T/T2

Δορυφορικό δέκτη

Bluetooth

• Moderators
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Ntinaras είπε

768p ειναι, την εριξες :P

Εχεις ενα δικιο. Αλλα δεν νομιζω να την λειτουργησει κανεις ως μονιτορ οπου θα μπορουσε να εχει αναλυση 1366χ768. Το πανελ ειναι 1366χ768 βεβαιως. Αλλα σημα 768p δεν υπαρχει. ;)   Ως τιβι 1080p, 720p και 576p ειναι τα σηματα που θα λαβει και θα απεικονισει οχι native, αλλα  προσαρμοσμενα στην αναλυση του πανελ.

Δημοσ.

διάβασα όλες τις απαντήσεις και ειλικρινά ρε αδέρφια, δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ να βάζετε εδώ προσφορά μια TV που δεν είναι ΚΑΝ Full HD το 2022 ? 

ΝΤΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ !!!!!

Σοβαρά το λέω, θα έπρεπε να ντέπεστε. Πως κοιμάστε ; πως αντικρύζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη ;

Μην ξαναποστάρετε τέτοιο πράγμα.... Παρακαλώ τον admin να το περάσει στους κανόνες του forum.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Vasilius είπε

διάβασα όλες τις απαντήσεις και ειλικρινά ρε αδέρφια, δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ να βάζετε εδώ προσφορά μια TV που δεν είναι ΚΑΝ Full HD το 2022 ? 

Λες να ενδιαφέρει αυτόν που θα πάει σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής αν η τηλεόραση είναι full HD?

Ή αυτόν στο ξενοδοχείο για τις διακοπές του? 

Ή αυτόν που θέλει μια για το σπίτι στο χωριό?

Κλπ κλπ κλπ

Δημοσ.

Εγώ πάντως θα συμφωνήσω με τον προηγούμενο. Αν θες κάτι απλό, πας σε μεταχειρισμενη, με τα μισά λεφτά και με καλύτερα χαρακτηριστικά. Είναι σαν τα κινητά πχ, αν δεν μπορείς να πας πάνω από 100 ευρώ, μεταχειρισμένο θα βρεις πολύ καλύτερο από τα καινούργια. 

Στα ξενοδοχεία κτλ αλλάζει το πράμα, γιατί θες και ποσότητα, οπότε πας σε ότι πιο φθηνό καινούργιο. Οπότε πάλι δεν θα κοιτάξεις αυτή... 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...