Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έλαβα πριν απο λίγο την επισυναπτόμενη επικοινωνία στο Viber , έχει 4-5 Blaupunkt TV με 50€ έκπτωση με την 32άρα ειδικά να πέφτει σε ιστορικό χαμηλό στο skroutz στα 149€ με πολύ δυνατά specs ( https://www.skroutz.gr/s/23620987/Blaupunkt-Smart-Τηλεόραση-LED-HD-Ready-32-138Q-GB-11B4-FEGBQUX-HDR-32.html , https://you2.blob.core.windows.net/cms/you_gr/files/9e/9e21d027-9a67-48f3-8738-26ddf1ad03a3.pdf ) 

Εδώ μπορείτε να δείτε όλες τις προσφορές στο banner αναφέρει και τον κωδικό του κουπονιού, ίσως να πρέπει να γίνετε μέλη για να το δεχτεί.

https://www.you.gr/offers/current-promos/blaupunkt-tv-offers  ( κουπόνι blaupunkt50 )

blaupunkt -50.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

με πολύ δυνατά specs ;;;;;

ποια είναι αυτά ;;  

μήπως ότι είναι 720 η μήπως ότι είναι μάρκα ( με έκαψες )

• Like 3
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mples είπε

με πολύ δυνατά specs ;;;;;

ποια είναι αυτά ;;  

μήπως ότι είναι 720 η μήπως ότι είναι μάρκα ( με έκαψες )

όλα είναι σχετικά... :-) ... Δες τι άλλες επιλογές έχεις στα 149€ 😛 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μιλάω για την τιμή αλλά για τα δυνατά χαρακτηριστικά φίλε μου μια τουρκική  τηλεόραση της οκάς είναι εγώ προσωπικά ούτε σε αυτήν την τιμή θα την έπαιρνα π

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mples είπε

Δεν μιλάω για την τιμή αλλά για τα δυνατά χαρακτηριστικά φίλε μου μια τουρκική  τηλεόραση της οκάς είναι εγώ προσωπικά ούτε σε αυτήν την τιμή θα την έπαιρνα π

ούτε κι εγώ, δεν είμαστε εμείς το κοινό της, κι εγώ ψάχνω TVs με full specs , ωστόσο για κάποιους που κοιτάνε την τιμή και το value for money είναι ιδανική περίπτωση και για αυτούς το έβαλα... Εδώ όλες οι smart 32άρες στο skroutz με αύξουσα τιμή... : https://www.skroutz.gr/c/12/television/f/236412_342155/Smart-TV-32.html?order_by=pricevat&order_dir=asc 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα δεν παμε σε ποιοτητα, καλυτερα F&U να ενισχυουμε παοκαρα ή Τεσλα που χορηγει την Παναθα!

Αυτη ειναι τουρκικια. 😆

Σε αυτα τα λεφτα θα πηγαινα στην TCL που ειναι πρωτοτυπο προιον και οχι πατρον με καμμια δεκαρια μαρκες

Επεξ/σία από eko13
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω πάρει τελευταία 3 TV 40αρες FULL HD για το πατρικό και το δικό μου σπίτι από 180-200€ μια F&U μια Kydos και μια Strong και είμαι εντάξει.

Σε εμένα μονο που βλέπω Netflix αγόρασα ένα  Roku tv stick με 30€ που δεν κολλάει σαν τις smart tv, ή να βάλεις ένα tv box σε αυτά τα χρήματα για περισσότερες λειτουργίες.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
2 ώρες πριν, iosif1980 είπε

με 50€ έκπτωση με την 32άρα ειδικά να πέφτει σε ιστορικό χαμηλό στο skroutz στα 149€ με πολύ δυνατά specs

"Ιστορικο χαμηλο" ουτε 5 ευρω κατω απο το προηγουμενο πριν 2 χρονια που ηταν και φρεσκο τοτε μοντελο! Για τωρα 149 σε σχεση με τα 154.89 τοτε, για μενα ειναι πολλα και δεν μου λεει κατι το τρικ "ιστορικο χαμηλο".

Οσο για τα δυνατα specs, τι να πω; :)Ενας που την δοκιμασε, γραφει οσα πιστευει στην χρησιμη κριτικη του στο σκρουτζ, καταληγοντας οτι θα προτιμουσε να εχει παρει με 179 μια 1080p F&U.

Οσο για το ποσο εχουν οι 32αρες, υπαρχει συνηθως λυση. Ας κανει καποιος λιγο χωρο. Εχω παρει (για παραδειγμα) 50αρα 4Κ smart android  με 270€.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

169 είχα πάρει την 40αρα 4 χρόνια πριν....και full hd αξιοπρεπέστατο καμία σχέση με 720p

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.

Προσθεσα στον τιτλο και οτι αφορα 32αρα (720p) - πληροφοριες που δεν υπηρχαν.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mples είπε

είναι μάρκα ( με έκαψες )

Το brand name blaupunkt έχει ιστορία ένδοξη, όχι στις τηλεοράσεις βέβαια.

Θυμάμαι πριν χρόνια μια 55(νομίζω) που είχε προσφορά ο Κωτσόβολος, είχε πάρει πολύς κόσμος από ινσόμνια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ θυμάμαι αυτή από το ίδιο μαγαζί πριν κάτι χρόνια.

Και δεν ήταν τούρκικη-vestel αλλά ευρωπαϊκή (που δεν σημαίνει και τίποτα βέβαια).

Ιωσήφ πες εκεί στα αφεντικά να προσπαθήσουν ξανά με κάτι καλύτερο.

Επεξ/σία από turbat0s

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...