Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό σε HR στην Ελλάδα, και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Οι επιλογές που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι από:

- ΑΣΣΟΕ
- Epsilon College σε συνεργασία με το University of Northampton
- New York College σε συνεργασία με University of Bolton
- Aegean College σε συνεργασία με St Mary’s University, Twickenham, London.
- BCA College σε συνεργασία με University of West London
- ALBA Graduate Business School, το οποίο φαίνεται να είναι και το πιο ακριβό και δεν βλέπω να συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστήμιο

Έχεις κανείς εμπειρίες από τα συγκεκριμένα προγράμματα;

Έχω ξεκινήσει επικοινωνία με τα περισσότερα ιδρύματα και θα σας ενημερώσω μόλις μάθω περισσότερα.
Η ΑΣΣΟΕ που μίλησα τηλεφωνικά με μια γυναίκα, βαριόταν τη ζωή της, δεν μου απάντησε σε καμία απορία και με παρέπεμψε στην ιστοσελίδα τους. Μου θύμισε κλασσική περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου και αν είναι έτσι η νοοτροπία τους, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί τους.

Τέλος, πιστεύετε τα μεταπτυχιακά από κολλέγια που συνεργάζονται με βρετανικά πανεπιστήμια, έχουν καλύτερο αντίκτυπο στην αγορά εργασίας του εξωτερικού, από ότι π.χ. ένα αντίστοιχο από ΑΣΣΟΕ;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασοεε ή alba. Τίποτα άλλο. 

Όχι, δεν μετράνε στο εξωτερικό τα συγκεκριμένα γιατί είναι από τα χειρότερα του UK. Και τώρα θέλει και visa, οπότε δεν θα έλεγα να ποντάρεις στην αναγνωρισιμότητα των εν λόγω πανεπιστημίων για εύρεση εργασίας με τα κριτήρια της visa(s) (που είναι και από τα χειρότερα).

Επεξ/σία από efib
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 14/4/2022 στις 2:43 ΜΜ, fmob007 είπε

Καλησπέρα σε όλους,

ενδιαφέρομαι για μεταπτυχιακό σε HR στην Ελλάδα, και θα ήθελα τη γνώμη σας.
Οι επιλογές που βλέπω αυτή τη στιγμή είναι από:

- ΑΣΣΟΕ
- Epsilon College σε συνεργασία με το University of Northampton
- New York College σε συνεργασία με University of Bolton
- Aegean College σε συνεργασία με St Mary’s University, Twickenham, London.
- BCA College σε συνεργασία με University of West London
- ALBA Graduate Business School, το οποίο φαίνεται να είναι και το πιο ακριβό και δεν βλέπω να συνεργάζεται με κάποιο πανεπιστήμιο

Έχεις κανείς εμπειρίες από τα συγκεκριμένα προγράμματα;

Έχω ξεκινήσει επικοινωνία με τα περισσότερα ιδρύματα και θα σας ενημερώσω μόλις μάθω περισσότερα.
Η ΑΣΣΟΕ που μίλησα τηλεφωνικά με μια γυναίκα, βαριόταν τη ζωή της, δεν μου απάντησε σε καμία απορία και με παρέπεμψε στην ιστοσελίδα τους. Μου θύμισε κλασσική περίπτωση δημοσίου υπαλλήλου και αν είναι έτσι η νοοτροπία τους, δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ μαζί τους.

Τέλος, πιστεύετε τα μεταπτυχιακά από κολλέγια που συνεργάζονται με βρετανικά πανεπιστήμια, έχουν καλύτερο αντίκτυπο στην αγορά εργασίας του εξωτερικού, από ότι π.χ. ένα αντίστοιχο από ΑΣΣΟΕ;

ΟΠΑ θα πρότεινα αν μπορεις να καλύψεις το κόστος. όσο για τη γραμματεία τουλάχιστον απάντησε, για οτιδήποτε πέραν των διαδικασιών αίτησης και εγγραφής δεν είναι αρμόδια. καλύτερα μετα το πάσχα τηλεφώνησε ή στείλε μειλ με τις απορίες σου στον υπεύθυνο καθηγητή του μεταπτυχιακού

Δημοσ.
Στις 19/4/2022 στις 7:19 ΜΜ, masteripper είπε

HR... χρειάζεται και μεταπτυχιακό...???

Εδώ αμφισβητείται μέχρι και η ύπαρξη του HR σε μια εταιρεία.

οσα ατομα που γνωριζω που εργαζονται στο ΗR εταιριων ειτε εχουν ενα ασχετο πτυχιο ειτε δεν εχουν τιποτα και ειναι κυριως βυσματα/συγγενείς εργοδοτων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 19/4/2022 στις 7:19 ΜΜ, masteripper είπε

HR... χρειάζεται και μεταπτυχιακό...???

Εδώ αμφισβητείται μέχρι και η ύπαρξη του HR σε μια εταιρεία.

Πλέον αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα γιατί αντιλήφθηκαν την αξία του και την συνεισφορά του στο καλό ολόκληρης της επιχείρησης. Εξελίσσεται καθημερινά.

• Like 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, BohemianRhapsody είπε

Πλέον αποτελεί ένα πολύ σημαντικό τμήμα γιατί αντιλήφθηκαν την αξία του και την συνεισφορά του στο καλό ολόκληρης της επιχείρησης. Εξελίσσεται καθημερινά.

Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις...αλλά το δικό σου είναι πιο δυνατό.....

Δημοσ.

Πάντως, μερικά μέλη έχουν την άποψη ότι τα masters είναι glorified ΙΕΚ

«Αλλα τι ειναι και τα μαστερς? Ενα glorified ιεκ..»

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...