Hugo Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, GrigM είπε - Δωρεάν βόλτες αναψυχής (αντιμετώπιση παχυσαρκίας, άγχους, βαρεμάρας, νεύρων ή ο,τι άλλο κάνει κάποιον να κάθεται με τις ωρες) - 10-20€ Τσιπουρα/ούζα και ψησιμο, κάθε Κυριακή (ή 2η Κυριακή) με τη παρέα. - Αποταμίευση όσα θα έδινες σε συνδρομές και φαγητά αγώνα (αγώνας χωρίς μάσα και μπύρα δεν λέει). Μισό λεπτό, αν καθε 2η Κυριακή παει με 20€ για τσίπουρα με την παρέα, και οι βόλτες αναψυχής είναι δωρεάν (χωρίς καφέ στο χέρι), και ότι του μένει τα κάνει αεροπορικά εισιτήρια για αγώνες, γκόμενα πότε θα βρεί? 1
user2163 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 53 λεπτά πριν, Hugo είπε Μισό λεπτό, αν καθε 2η Κυριακή παει με 20€ για τσίπουρα με την παρέα, και οι βόλτες αναψυχής είναι δωρεάν (χωρίς καφέ στο χέρι), και ότι του μένει τα κάνει αεροπορικά εισιτήρια για αγώνες, γκόμενα πότε θα βρεί? Θα περιμένει το Tinder+ και θα τα ρίξει εκεί όλα.
GrigM Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, Hugo είπε Μισό λεπτό, αν καθε 2η Κυριακή παει με 20€ για τσίπουρα με την παρέα, και οι βόλτες αναψυχής είναι δωρεάν (χωρίς καφέ στο χέρι), και ότι του μένει τα κάνει αεροπορικά εισιτήρια για αγώνες, γκόμενα πότε θα βρεί? Σιγουρα όχι στο fifa+ ή το netflix. Αν τρως σωστό μεζέ με τα ούζα, γίνεσαι πολύ κοινωνικός. Ή έτσι μου έχουν πει, γιατί εγώ δεν τα κάνω αυτα 😆
blacckvodka Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 4 ώρες πριν, alfaeffe είπε Περιμενουμε με αγωνια και το Insomnia+ Ξερεις αν θα δίνει και ίντερνετ και απεριόριστα προς σταθερά στο full pack?
umbrella co. Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Aλλος κανεις για να παρει τα χρηματα που δεν εχουμε? Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από umbrella co.
basilis5 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alfaeffe είπε Περιμενουμε με αγωνια και το Insomnia+ Μην τους βαζεις ιδεες μαν.. ειδικα μετα το αντ1+ η αγορα ανοιξε Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από basilis5
Pokemon640 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 Δημοσ. 15 Απριλίου 2022 13 ώρες πριν, alfaeffe είπε Περιμενουμε με αγωνια και το Insomnia+ άμα έχει reviews με οθόνες που να δείχνουν όλο το φάσμα CIE (που καλύπτει η οθόνη) με εργαστηριακά όργανα υψηλής ακρίβειας ναι τους κάνω συνδρομή 🤭
tsibosp Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Στις 14/4/2022 στις 3:21 ΜΜ, ikorolis είπε καλά είναι να βγάζει 800 ευρώ γιατί εγώ από 1.500 ευρώ έπεσα στα 671 ευρώ και από 31/12 θα ψάχνω για δουλειά (βλέπεις αυτά τα κακά έχει να εργάζεσαι σε ΜΚΟ) Καλά τελείως εκτός θέματος αλλά Στην Αθήνα με 671€ πραγματικά απορώ πως την παλεύεις. Τουλάχιστον θα έχεις βάλει κάτι στην άκρη από πριν. Σε επαρχία παίρνω 670€ (600 μισθός + επίδομα ενοικίου), 250 νοίκι σε ένα δυαρακι+100 λογαριασμοι πάγια. 320€ για να βγει ο μήνας και να μπει κάτι στην άκρη για μια δύσκολη κτλ. Αν δεν έτρωγα στη μάνα μου κάθε δεύτερη μέρα τουλάχιστον πραγματικά θα είχα απελπιστεί.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 Δημοσ. 17 Απριλίου 2022 7 ώρες πριν, tsibosp είπε Καλά τελείως εκτός θέματος αλλά Στην Αθήνα με 671€ πραγματικά απορώ πως την παλεύεις. Τουλάχιστον θα έχεις βάλει κάτι στην άκρη από πριν. Σε επαρχία παίρνω 670€ (600 μισθός + επίδομα ενοικίου), 250 νοίκι σε ένα δυαρακι+100 λογαριασμοι πάγια. 320€ για να βγει ο μήνας και να μπει κάτι στην άκρη για μια δύσκολη κτλ. Αν δεν έτρωγα στη μάνα μου κάθε δεύτερη μέρα τουλάχιστον πραγματικά θα είχα απελπιστεί. όπως είπα ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα...τα δύσκολα έρχονται στις 31/12 τότε θα γίνει ο κακός χαμός στην αγορά εργασίας καθώς θα γίνουν μαζικές απολύσεις και πάρα πολύς κόσμος θα πρέπει να μάθει να ζει με τα χρήματα του ταμείου ανεργίας τότε θα δεις πόσο καλά θα περάσουμε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα