evitsakalidou Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Σκέφτηκα να απευθυνθώ εδώ, καθώς έχω στο μυαλό μου κάτι σχετικά με τις σπουδές μου. Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ. Μου αρέσει η σχολή, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να τοποθετείται σε μια απ'τις δύο κατευθύνσεις μελλοντικά (το λάθος ήταν που διάλεξα διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που ήθελα, αλλά αυτό είναι μεγάλη ιστορία) . Θέλω απλά να την τελειώσω και να έχω το πτυχίο. Χθες, κέρδισα μια επιδότηση 1.000 ευρώ ανά έτος σε ένα ΙΕΚ στο τμήμα Φωτογραφίας. Αγαπώ την φωτογραφία, ασχολούμαι καθημερινά με λήψεις, αλλά και επεξεργασία. Σκέφτηκα λοιπόν να τις κάνω παράλληλα. Πιστεύετε ότι αξίζει να στραφώ σε ΙΕΚ με την επιδότηση που έχω; Ευχαριστώ πολύ σε όσους το διαβάσουν και απαντήσουν.
DrKo Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Selfi με duck face: Check Italic fonts: Check New member: Check ΙΕΚ vs Πανεπιστήμιο: Check Πάω να κάνω pop-corn τώρα! Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από DrKo
dionisis1925 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, evitsakalidou είπε Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ. Σκέφτηκα να απευθυνθώ εδώ, καθώς έχω στο μυαλό μου κάτι σχετικά με τις σπουδές μου. Είμαι πρωτοετής φοιτήτρια στο τμήμα Φιλοσοφίας - Παιδαγωγικής στο ΑΠΘ. Μου αρέσει η σχολή, αλλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να τοποθετείται σε μια απ'τις δύο κατευθύνσεις μελλοντικά (το λάθος ήταν που διάλεξα διαφορετική κατεύθυνση από αυτή που ήθελα, αλλά αυτό είναι μεγάλη ιστορία) . Θέλω απλά να την τελειώσω και να έχω το πτυχίο. Χθες, κέρδισα μια επιδότηση 1.000 ευρώ ανά έτος σε ένα ΙΕΚ στο τμήμα Φωτογραφίας. Αγαπώ την φωτογραφία, ασχολούμαι καθημερινά με λήψεις, αλλά και επεξεργασία. Σκέφτηκα λοιπόν να τις κάνω παράλληλα. Πιστεύετε ότι αξίζει να στραφώ σε ΙΕΚ με την επιδότηση που έχω; Ευχαριστώ πολύ σε όσους το διαβάσουν και απαντήσουν. Ξαναδίνεις πανελλήνιες και εστιάζεις την προσοχή σου στα αντίστοιχα τμήματα που ασχολούνται με το αντικείμενο που σου αρέσει. Το να έχεις ένα πτυχίο και να χαραμίσεις άλλα 4-5 χρόνια + να πετάς λεφτά στο ΙΕΚ δεν νομίζω να είναι η πιο σωστή επιλογή. Βασικά έχω κουραστεί στο Insomnia Να βλέπω μέλη που περνάνε σε καλές σχολές ξαφνικά να μετανιώνουν και να θέλουν να πετάξουν τα λεφτά τους στα ΙΕΚ. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2022 από dionisis1925
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα