panosmx Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!! ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ CANON MX 925 (4) ΧΡΟΝΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ .ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ ΒΛΑΒΗΣ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΕΧΡΩΜΑ. ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΩ ΚΕΦΑΛΗ ,ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΑΝΙΑ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΕΧΡΩΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΥΚΑ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΩΝ (μεγαλο λαθος τι να λεμε τωρα ..αλλα κανει για την δουλεια που θελω) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΕΧΡΩΜΑ? ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΛΛΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΛΑ!!
slr Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Η κεφαλή που αγόρασες ήταν καινούργια ή ανακατασκευή; Αν ήταν ανακατασκευή δεν μου κάνει εντύπωση που δουλεύει μόνο το μαύρο (Είναι σύνηθες φαινόμενο)...
highpriest Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Το πιο πιθανό είναι πως πήρες κάποια μεταχειρισμενη κεφαλή, που στην βάφτισαν ανακατασκευασμένη και την πλήρωσες για καινούρια. Γνήσια μπορεί να είναι, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Σου ήρθε σφραγισμένη σε επίσημο κουτί με ταινίες ασφαλείας ή χύμα; Από εκεί καταλαβαίνεις και πόσο καινούρια ή πόσο γνήσια είναι. Αν είναι απλά βουλωμένα τα ακροφύσια, με μερικούς καθαρισμούς θα έρθει στα ίσια της. Αν είναι καμένη δεν σώνεται. Αν έχει εγγύηση επιστροφής, την γυρνάς πίσω. Αν δεν έχει, λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να κάνεις και πολλά. Η μόνη συμβουλή που μπορώ να δώσω είναι να αγοράζετε κεφαλές μόνο απο την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπεία και μόνο αν έχει κάποια αξία ο εκτυπωτής που να αξίζει η αγορά κεφαλής. Ο ΜΧ925 είναι όντως καλός εκτυπωτής πολλών λειτουργιών και με φτηνά αναλώσιμα συμβατά μελάνια, αλλά προσωπικά δεν θα έμπαινα σε διαδικασία αλλαγής κεφαλών (και μάλιστα τόσες φορές).
NiKoSmile Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Οι canon έχουν πολύ καλή ποιότητα εκτύπωσης αλλά η μέση διάρκεια ζωής τους είναι 3-4 χρόνια το πολύ, μετά πετάνε διάφορα παραπλανητικά errors για δήθεν κεφαλές κτλ που οδηγούν σε επιπλέον ταλαιπωρία, ενώ στην πραγματικότητα καταστρέφεται το board. Με απλά λόγια είναι σχεδιασμένοι να χαλάνε ή να αχρηστεύονται τελείως ακόμα και με ελάχιστη χρήση.
panosmx Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Παιδιά Ευχαριστώ για την απάντηση σας. Η κεφαλή ήταν σε γνήσιο κουτί και σφραγισμένη .ήταν δύσκολο να την βρω.παρ όλα αυτά να είναι ανακατασκευή και να μην φαίνεται καθόλου τόσο καλή δουλειά κάνουν; Από όλα μάλλον αν είναι τελικά γνήσια να φταίει η motherboard.αλλα συνηθως οι Canon βγάζουν κωδικό Βλαβης....η ποιος ξέρει. Η αντιπροσωπεία λέει φέρε από δω να τον δούμε!! αλλά λεφτά πάλι; Μπα την πάτησα γερά φίλοι μου. Ευχαριστώ και πάλι!
NiKoSmile Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Αν σου κάνουν δωρεάν διάγνωση δε χάνεις τίποτα να το πας στην αντιπροσωπεία. Μετά αποφασίζεις τι να κάνεις.
angelsmokee Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 14/4/2022 στις 9:40 ΠΜ, panosmx είπε ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΣΚΑΣΕΙ!!! ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΕΚΤΥΠΩΤΗ CANON MX 925 (4) ΧΡΟΝΩΝ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ .ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ. ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΚΩΔΙΚΟ ΒΛΑΒΗΣ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΕΧΡΩΜΑ. ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΕΚΤΥΠΩΤΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΑΛΛΑΞΩ ΚΕΦΑΛΗ ,ΑΡΓΗΣΑ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ,ΚΑΙ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΜΕΛΑΝΙΑ. ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΕΧΡΩΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ! ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΥΚΑ. ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΚΕΦΑΛΩΝ (μεγαλο λαθος τι να λεμε τωρα ..αλλα κανει για την δουλεια που θελω) ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΕΧΡΩΜΑ? ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΩΔΙΚΟ ΒΛΑΒΗΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!ΑΛΛΑ ΕΚΤΥΠΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΛΕΥΚΑ ΟΛΑ!! Εγώ θα ξεκίναγα με ένα print nozzle check ,το οποίο θα σου βγάλει ένα σχεδιάγραμμα με ένα ένα τα χρώματα ώστε να δεις εάν δουλεύουν σωστά τα ακροφυσια (nozzle) . Να έχουν βουλώσει όλα εκτός από το μαύρο χλωμό το κόβω.. Μετά θα έκανα ένα clean printhead ,δηλαδή καθαρισμό της κεφαλής. Κάποιο κωδικό σφάλματος σου βγάζει τώρα?
CyanBlue Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Εάν η κεφαλή έχει "φορτώσει" μελάνι (μετά την αλλαγή κεφαλής θα χρειαστείς μερικά heavy cleanings - ίσως όχι μόνο ένα) και εξακολουθεί να μην δίνει τίποτα στο test print, μάλλον υπάρχει θέμα στη σύνδεση των επαφών που σύνδέονται στην κεφαλή. Προβληματική συσκευή, δε νομίζω πως άξιζε η αλλαγή κεφαλής, εύχομαι να δουλέψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα