Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, ψάχνω ένα smartphone έως 250 ευρώ. Με ενδιαφέρει να έχει όσο καλύτερη κάμερα γίνεται και amoled οθονη. Δεν παίζω παιχνίδια οπότε δεν έχω κάποιες απαιτήσεις αλλά δεν θέλω και να μου κολλαει το κινητό στα social και όταν έχω ανοιχτές εφαρμογές. Καλή μπαταρία και γρήγορη φόρτιση στα θετικά. Θα ήθελα να μου δώσετε δύο τρεις επιλογές η ότι νομίζετε καλύτερο εσείς μέχρι τα 250 ευρώ. Ευχαριστώ πολύ. 

Παράθεση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 50€ παραπάνω και εάν μπορείς βέβαια να διαθέσεις, τότε πας καρφί στο Realme 9 pro+ 

Εδώ μπορείς να δεις και δείγματα φωτογραφιών 

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε μέχρι τα 300 προτείνεις αυτό σαν καλύτερη επιλογή; σκεφτόμουν και το redmi note 11 pro αν πέσει η τιμή λιγάκι η και πάλι είναι κατώτερο; Τώρα σε λιγότερα χρήματα αυτά που έχω δει είναι το a52s, το MI 11 lite, το poco f3, το redmi note 10 pro, και το realme gt master edition. Απο αυτά τι θα πρότεινες με κύριο κριτήριο την κάμερα και την οθόνη; 

Δημοσ.

Poco δεν προτείνω με τίποτα.

Σε Samsung A52S νομίζω.

Πάντα σε φωτογραφίες.

Αλλά επιμένω στο Realme 9 pro+

Στο ποστ που σου έστειλα νομίζω είδες σύγκριση με το A52S και δείγματα.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vaggos9595 είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε μέχρι τα 300 προτείνεις αυτό σαν καλύτερη επιλογή; σκεφτόμουν και το redmi note 11 pro αν πέσει η τιμή λιγάκι η και πάλι είναι κατώτερο; Τώρα σε λιγότερα χρήματα αυτά που έχω δει είναι το a52s, το MI 11 lite, το poco f3, το redmi note 10 pro, και το realme gt master edition. Απο αυτά τι θα πρότεινες με κύριο κριτήριο την κάμερα και την οθόνη; 

Με βαση τις προτιμησεις σου εχουμε :

amoled οθονη : το A52s εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα ιδιος κατω απο ηλιο.

φωτογραφια: καθαρα το realme 

video : το a52s

ταχεια φορτιση : το realme σχεδον μια ωρα λιγοτερο χρονο φορτισης 1:40 με 40:00'

καρτα cd : δεν περνει επεκταση καρτας sd το 9 pro plus 

Εσυ ζυγιζεις κι αποφασιζεις 

Δημοσ.

Ωραια ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας. Παντως το realme 9 pro plus  θα πεσει συντομα σε τιμη πιστευετε? γιατι στα 300 ευρώ είναι ηδη αρκετα πάνω από τα 200 που έλεγα να δώσω και τελικά εφτασα στα 250. Τυχαίνει το redmi note 4 που είχα χρόνια να μου εσπασε και ειμαι σχεδον χωρις κινητο. Οπότε αξίζει να περιμένω μέσα στο Πάσχα μήπως πεσει η τιμή του καθόλου? 

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Vaggos9595 είπε

Ωραια ευχαριστω πολύ για τις απαντησεις σας. Παντως το realme 9 pro plus  θα πεσει συντομα σε τιμη πιστευετε? γιατι στα 300 ευρώ είναι ηδη αρκετα πάνω από τα 200 που έλεγα να δώσω και τελικά εφτασα στα 250. Τυχαίνει το redmi note 4 που είχα χρόνια να μου εσπασε και ειμαι σχεδον χωρις κινητο. Οπότε αξίζει να περιμένω μέσα στο Πάσχα μήπως πεσει η τιμή του καθόλου? 

Αν δεις στο ιστορικο τιμης  του best price η τιμη του ειναι σταθερη απο 3 Μαρτιου( +-1%)αρα δυσκολα να κατεβει στα 250 κι μαλιστα μεσα στο Πασχα.Αν δεν εχεις διαθεσιμα τα χρηματα απλα περιμενεις να πεσει η τιμη του (οταν κι οποτε γινει αυτο).

Αν το διαζεσε πας σε κατι αλλο,αν δεν εχεις τα χρηματα .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...