Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος με τι ειδικότητα δηλώνονται οι UI/UX designers (User Interface και User experience σχεδιαστης) στο εργανη, γιατί ξεκιναω μια νέα δουλειά και αυτή τη στιγμή με έχουν δηλωμένη ως "υπάλληλος γραφείου".

Έχω πτυχίο κ μεταπτυχιακό από ξένο εκπαιδευτικό ίδρυμα πάνω στη γραφιστική, αλλά το θέμα είναι ότι θέλω να φαίνεται ότι είμαι ui/ux designer.

Γενικά σε προηγούμενες δουλειές μου πάνω στη γραφιστική δυστυχώς με είχαν σαν υπάλληλο γραφείου πάλι. Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τόσο εξειδικευμένη επιλογή στο ΕΡΓΑΝΗ. Ρώτα αν μπορούν να σε δηλώσουν ως γραφίστρια για να φαίνεται καλύτερα η προυπηρεσία σου.

• Like 1
Δημοσ.

Στη πραξη ποια η διαφορα; Μηπως δε πιστευει καποιος επομενος εργοδοτης τι εκανες πριν; ΤΟ λεω με τη λογικη και αστροναυτης να λεει για μενα το ιδιο ειναι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι να υπάρχει η προυπηρεσία καταγεγραμμένη.

Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. π.χ το παλιό αφεντικό σου μετά από 10 χρόνια θα σου δώσει μια βεβαίωση προυπηρεσίας ή συστατική επιστολή;  Εμένα η εταιρεία που δούλευα παλιά έχει κλείσει, οπότε ότι έχω πλέον το παίρνω από αυτό που ήταν δηλωμένο στο ΙΚΑ. Θα μου πεις βέβαια στην πράξη θα φανεί τι ξέρεις, αλλά καλό είναι να υπάρχει και κάτι εγγράφως.

Ορισμένοι επίσης χρειάζονται και προυπηρεσία εξειδικευμένη για τον ΑΣΕΠ, οπότε και εκεί ο κωδικός υπάλληλος γραφείου δεν τους καλύπτει.

Δημοσ.

Τι παει να πει θελω να "φαινεται" νομιζω πολυ παραπανω απο 60-70% ειναι δηλωμενοι υπαλληλοι γραφειου και προφανως δεν κανουν τον υπαλληλο...

Δημοσ.
213100 Σχεδιαστές, αναλυτές και προγραμματιστές συστημάτων υπολογιστών

Σε καλύπτει κάτι τέτοιο; Δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάτι πιο συγκεκριμένο.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν έχει τόσο μεγάλη σημασία πως θα σε περάσουν στο εργάνη πρέπει να φαίνεται ειδικότητα σχετική με την εργασία σου γιατί μπορεί κ να μην υπάρχει ακριβής περιγραφή. Γενικά στο εργάνη είναι μπάχαλο με τους κωδικούς ειδικοτήτων. Είναι όμως σημαντικό ο κωδικός ειδικότητας στον εφκα για να μπουν σωστά πακέτα καλυψης ανάλογα κ τον ΚΑΔ της εταιρείας. Απο κει φαινεται κ η προυπηρεσία σου που μπορει να σου χρειαστεί στο μέλλον π.χ για κάποια άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος.   

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...