Προς το περιεχόμενο

Skroutz και καταγγελίες από καταναλωτές

Basilhs23___

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχετε το νου σας με το καταστημα marketree (σκρουτζομαγαζο) . Τα εχει βαλει ολα μιση τιμη και φυσικα δεν εχει ουτε αντικαταβολη ουτε παραλαβη απ το καταστημα ουτε πληρωμη στο καταστημα. Αν δειτε τις αξιολογησεις θα καταλαβετε τι παιζει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 371
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, karnezis είπε

Εχετε το νου σας με το καταστημα marketree (σκρουτζομαγαζο) . Τα εχει βαλει ολα μιση τιμη και φυσικα δεν εχει ουτε αντικαταβολη ουτε παραλαβη απ το καταστημα ουτε πληρωμη στο καταστημα. Αν δειτε τις αξιολογησεις θα καταλαβετε τι παιζει.

Απο οτι ειδα (δεν εχω κανει αγορα) εχει φυσικο καταστημα (εστω μια διευθυνση) και δεχεται πληρωμη με καρτα, δεν μου φαινεται τοσο επικινδυνο

Επεξ/σία από vagos789
  • Thanks 1

29 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Απο οτι ειδα (δεν εχω κανει αγορα) εχει φυσικο καταστημα (εστω μια διευθυνση) και δεχεται πληρωμη με καρτα, δεν μου φαινεται τοσο επικινδυνο

και το 2bshop.gr ειχε καταστημα και δεχοταν πληρωμες με καρτες και εξαφανιστηκε σε 1 νυχτα.

Για να βρω ακρη μετα με την τραπεζα και να παρω τα λεφτα πισω περασε κανενα 2μηνο.

• Like 2

1 ώρα πριν, karnezis είπε

Ακομα και σημερα έχει θετικές κριτικές στο σκρουτζ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, karnezis είπε

ναι μυριζει λιγο μουφα το σιτε

η αληθεια ειναι δε θα ψωνιζα για τον υπολογιστη μου, απο καταστημα που πουλαει και δονητες!

Επεξ/σία από MariaLog

9 λεπτά πριν, MariaLog είπε

ναι μυριζει λιγο μουφα το σιτε

η αληθεια ειναι δε θα ψωνιζα για τον υπολογιστη μου, απο καταστημα που πουλαει και δονητες!

Εντάξει, μπορεί να μην έχει τον υπολογιστή που θα παραγγείλεις και να σου δώσει πιστωτικό για δονητές 🙃

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, σήμερα έλαβα ένα εξώδικο για να αποσύρω ένα σχόλιο στο Skroutz από ένα κατάστημα.

Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο;; Είχα κάνει την παραγγελία στις 02/03/2022 και έβαλα 40 ευρώ προκαταβολή. Το

σίτε έλεγε μέχρι 30 μέρες.  Στα μέσα Απριλίου λοιπόν έπαιρνα τηλέφωνο (κινητό είχαν) δεν απαντούσαν τις περισοτερες

φορές. Μετά μου έλεγαν παράδοση από εβδομάδα σε εβδομάδα. Όταν ζητούσα επίμονα τα χρήματα μου πίσω μετά από 2 μήνες μου έλεγαν ότι έλαβαν το αίτημα μου άλλα δεν με ενημέρωσαν για την επιστροφή των χρημάτων μου. Τελικά κατέβασα την κριτική εκβιαστικά άλλα πήρα τουλάχιστον τα χρήματα μου πίσω.Την ίδια ημέρα που μου έστειλαν το εξώδικο μου επέστρεψαν τα χρήματα. Το κατάστημα σήμερα έχει αξιολόγηση 2, 7/5 (23/5/2022). Όταν είχα βάλει την παραγγελία (02/03/2022) είχε 4,3/5 βαθμολογία. 

Επεξ/σία από vasilisr91

1 ώρα πριν, vasilisr91 είπε

Καλησπέρα σας, σήμερα έλαβα ένα εξώδικο για να αποσύρω ένα σχόλιο στο Skroutz από ένα κατάστημα.

Σας έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο;; Είχα κάνει την παραγγελία στις 02/03/2022 και έβαλα 40 ευρώ προκαταβολή. Το

σίτε έλεγε μέχρι 30 μέρες.  Στα μέσα Απριλίου λοιπόν έπαιρνα τηλέφωνο (κινητό είχαν) δεν απαντούσαν τις περισοτερες

φορές. Μετά μου έλεγαν παράδοση από εβδομάδα σε εβδομάδα. Όταν ζητούσα επίμονα τα χρήματα μου πίσω μετά από 2 μήνες μου έλεγαν ότι έλαβαν το αίτημα μου άλλα δεν με ενημέρωσαν για την επιστροφή των χρημάτων μου. Τελικά απέσυραν την κριτική εκβιαστικά άλλα πήρα τουλάχιστον τα χρήματα μου πίσω.

Γράψε

"το σχόλιο αποσύρεται μετά απο την παραλαβή εξώδικου απο το κατάστημα " 

• Like 6
  • Thanks 2

Μια κριτικη εφοσον αναφερει πραγματικα γεγονοτα δεν υπαρχει λογος να αποσυρεται

Ομως δικαιουται καποιος να σου ζητησει να γραψεις ολη την εξελιξη πχ οτι τα χρηματα τελικα επεστραφησαν 

• Like 2

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Γράψε

"το σχόλιο αποσύρεται μετά απο την παραλαβή εξώδικου απο το κατάστημα " 

σωστος.

το εξωδικο τον τρομαξε αλλα στην πραγματικότητα δεν μπορουν να του κάνουν τιποτα. η μαφια των καταστημάτων συνεχίζεται...

• Like 2

Το Σκρουτζ συνήθως είναι πολύ αυστηρό στη δημοσίευση κριτικών (υπέρ των καταστημάτων) οπότε μου κάνει μεγάλη εντύπωση ότι σου έστειλαν εξώδικο για κριτική που επέτρεψε το ίδιο το Σκρουτζ να δημοσιευθεί. 

Σε πρώτη φάση θα επικοινωνούσα με το ίδιο το Σκρουτζ να τους δείξεις με τι "επαγγελματίες" συνεργάζονται.

• Like 3

Εξώδικο για μία αρνητική κριτική? Δηλ ο άλλος πλήρωσε για να στείλει εξώδικο σε πελάτη που του έκανε αρνητική κριτική? Ω ρε που πάμε.....

Ποιο κατάστημα είναι? 

Ακόμα και το τοπ κατάστημα σε θετικές πάντα έχει και λίγες αρνητικές. 

• Like 4

αυτό έχει ξαναγίνει και μάλιστα το είχαμε διαβάσει στο ινσομνια. εκεί κάποιος είχε αναφέρει και την ιδέα να γραφτεί και το συγκεκριμένο σχόλιο.

Προσωπικά δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι κάποιο κατάστημα θα προχωρούσε σε τέτοια κίνηση. Αρνητικά σχόλια έχουν όλα τα καταστήματα. Δηλαδή τι ήταν αυτό που τους ανάγκασε να προχωρήσουν σε αυτή την κίνηση; Είναι τόσο βλάκες ή γράφτηκε κάτι άκυρο;

Αν ήμουν στη θέση σου και με την προϋπόθεση ότι αυτά που έγραφα ισχύουν δε θα το άφηνα έτσι. Για αρχή θα ενημέρωνα το σκρουτζ. θα είχε ενδιαφέρον η απάντηση τους.

Αν θέλεις γράψε μας την κριτική σβήνοντας ό,τι θεωρείς απαραίτητο

• Like 1

5 ώρες πριν, vasilisr91 είπε

φορές. Μετά μου έλεγαν παράδοση από εβδομάδα σε εβδομάδα. Όταν ζητούσα επίμονα τα χρήματα μου πίσω μετά από 2 μήνες μου έλεγαν ότι έλαβαν το αίτημα μου άλλα δεν με ενημέρωσαν για την επιστροφή των χρημάτων μου. Τελικά κατέβασα την κριτική εκβιαστικά άλλα πήρα τουλάχιστον τα χρήματα μου πίσω.Την ίδια ημέρα που μου έστειλαν το εξώδικο μου επέστρεψαν τα χρήματα. Το κατάστημα σήμερα έχει αξιολόγηση 2, 7/5 (23/5/2022). Όταν είχα βάλει την παραγγελία (02/03/2022) είχε 4,3/5 βαθμολογία. 

Επικοινώνησε οπωσδήποτε με το σκρουτζ και στείλε τους φώτο το εξώδικο που σου έστειλαν.

Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να σου στείλουν εξώδικο. Τα στοιχεία που τους έδωσες ήταν για να εκτελέσουν την παραγγελία όχι για να σου στέλνουν εξώδικο. Συν ότι είναι καθαρά εκβιαστικο αυτό που κάνουν και όχι τακτική σωστής εταιρείας.

ΚΑΚΏΣ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΉ.

ΜΑΘΑΙΤΕ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΏΜΑΤΑ ΣΑΣ ΌΤΑΝ ΑΓΟΡΆΖΕΤΕ ΜΈΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΎΟΥ!!!

• Like 14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...