Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα. Το σκρουτζ κοροϊδεύει μου φαινεται, δεν με αφηνει ουτε στο τσατ να επικοινωνησω, ουτε μαιλ τιποτα.

Και σημερα παλι αλλαξε τις μερες που θα παραλαβω. 

• Απαντ. 374
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

και εγώ ψάχνω τηλέφωνο να επικοινωνήσω  με κάποιον "υπεύθυνο" για να δω΄για μια παραγγελία που αργεί απο την κουριερ (εχει παραλάβει η κουριερ αλλα εχει κολλήσει κάπου ...  )  αλλά δεν βρίσκω !! Το chat είναι αυτοματοποιημένο και δεν βγάζω άκρη. 

Δημοσ.

Στο αντίστοιχο e-mail απαντάνε πιο εύκολα, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει προς το χειρότερο και σε αυτό το κομμάτι. 

Σε περίπου δύο ημέρες συνηθίζουν να απαντούν, εκεί. 

Δημοσ.

Στο chat, εαν δεν βγαλεις ακρη σου λενε μιλα με εκπροσωπο, φυσικα δεν ειναι κανεις live και σου λεει αφησε το μήνυμα σου.

Οσες φορες εχω γραψει μου εχουν απαντησει. Βεβαια τα περισσοτερα ειναι για αυξηση σε μια μερα plus για το skroutz point για να το παραλαβω, και για μια επιστροφη ενος προιοντος. Γενικα δεν ειχα θεμα. Απαντανε (μολις χθες πηρα μαιλ)

Δημοσ.

Εμενα μονο το αυτοματοποιημενο μυνημα με αφηνει να προχωρησω.

Στο πεδιο για email δεν πατιεται καν και τηλεφωνο δεν εχω βρει να μιλησω. 

Σημερα η κατάσταση του δέματος αλλαξε σε αναζητηση αλλου καταστηματος, γιατι αυτο που επρεπε να με εξυπηρετήσει δεν μπορει. 

Οποτε δεν θα ερθει μαλλον ο φορτιστης. 

Το εχω πληρωσει φυσικα με κάρτα, εξαρχης.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Σημερα η κατάσταση του δέματος αλλαξε σε αναζητηση αλλου καταστηματος, γιατι αυτο που επρεπε να με εξυπηρετήσει δεν μπορει. 

Αν δεν βρεθεί άλλος, θα σου επιστρέψουν τα χρήματα και θα σου δώσουν 5 ευρω κουπόνι.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

2152154200

Oχι οτι θα το σηκωσουν πριν το μισαωρο ή οτι θα βρεις ακρη γενικα αλλα παρτο να το εχεις.

• Like 1
Δημοσ.

Μου την ακυρωσαν μονοι τους. Και θα με κανουν επιστροφή χωρις κουπουνι. 

Ξανα δεν εχει απο σκρουτζ. Θα μπαινω να βλεπω τιμες και θα το παιρνω απευθειας απο το καταστημα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Liverpool89 είπε

Μου την ακυρωσαν μονοι τους. Και θα με κανουν επιστροφή χωρις κουπουνι. 

Ξανα δεν εχει απο σκρουτζ. Θα μπαινω να βλεπω τιμες και θα το παιρνω απευθειας απο το καταστημα. 

Δεν θέλω να τάσσομαι στυγνά υπερ του σκρουτζ. Αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο είτε παράγγελνες μέσω σκρουτζ είτε από το site ενός συγκεκριμένου καταστήματος, εφόσον το κατάστημα είχε θέμα (αφαίρεσε τον κωδικό γιατί δεν είχε στοκ, βάρεσε κανόνι κλπ) τι διαφορά θα είχε? Πάλι δεν θα παραλάμβανες. Και μπορεί να αργούσε αρκετά η επιστροφή στην κάρτα σου (βλέπε κεφάλαιο jmctech).

Εφόσον είδες ότι άλλαξε η ημερομηνία παράδοσης τη μέρα που έκανες παραγγελία θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κάνεις άμεσα ακύρωση και νέα αγορά από αλλού.

Τέλος, τα σχετικά με την επικοινωνία... συμφωνώ, δεν είναι καλή η κατάσταση. Τo chat (όταν δουλεύει διότι όπως είπατε κάποιοι τώρα δεν) λύνει γρήγορα απλά θέματα που μπορούν να αυτοματοποιηθούν αλλά αν θες εκπρόσωπο αφήνεις μήνυμα και σου απαντάνε μετά από κάποιες μέρες. Και τηλέφωνο γιοκ.

Πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι το σκρουτζ είναι ένα εργαλείο που οτιδήποτε προκύπτει εντός της προβλεπόμενης ροής του το λύνει αποτελεσματικά. Εκτός ροής (π.χ. θέλω υπάλληλο να συνομιλήσω) αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Καλό η κακό, it is what it is. Είτε μαθαίνουμε τα "τερτίπια" του και το χρησιμοποιούμε είτε ρίχνουμε μαύρη πέτρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Engimek είπε

Δεν θέλω να τάσσομαι στυγνά υπερ του σκρουτζ. Αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο είτε παράγγελνες μέσω σκρουτζ είτε από το site ενός συγκεκριμένου καταστήματος, εφόσον το κατάστημα είχε θέμα (αφαίρεσε τον κωδικό γιατί δεν είχε στοκ, βάρεσε κανόνι κλπ) τι διαφορά θα είχε? Πάλι δεν θα παραλάμβανες. Και μπορεί να αργούσε αρκετά η επιστροφή στην κάρτα σου (βλέπε κεφάλαιο jmctech).

Εφόσον είδες ότι άλλαξε η ημερομηνία παράδοσης τη μέρα που έκανες παραγγελία θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου να κάνεις άμεσα ακύρωση και νέα αγορά από αλλού.

Τέλος, τα σχετικά με την επικοινωνία... συμφωνώ, δεν είναι καλή η κατάσταση. Τo chat (όταν δουλεύει διότι όπως είπατε κάποιοι τώρα δεν) λύνει γρήγορα απλά θέματα που μπορούν να αυτοματοποιηθούν αλλά αν θες εκπρόσωπο αφήνεις μήνυμα και σου απαντάνε μετά από κάποιες μέρες. Και τηλέφωνο γιοκ.

Πρέπει να πάρουμε απόφαση ότι το σκρουτζ είναι ένα εργαλείο που οτιδήποτε προκύπτει εντός της προβλεπόμενης ροής του το λύνει αποτελεσματικά. Εκτός ροής (π.χ. θέλω υπάλληλο να συνομιλήσω) αυτό δεν θα γίνει ποτέ. Καλό η κακό, it is what it is. Είτε μαθαίνουμε τα "τερτίπια" του και το χρησιμοποιούμε είτε ρίχνουμε μαύρη πέτρα.

Καλα ολα, αλλα οταν σου βγαζει απο μονο του αγορα μεσω σκρουτζ πανω σε προτεινόμενο καταστημα και λες θα διαλεξω αυτο, το κανεις, εμπιστευοντας το ιδιο το σκρουτζ και οχι το καταστημα.

Αλλα μερικα μαγαζια,ειναι μονο ιντερνετικα που δεν εχουν ουτε φυσικο καταστημα, ουτε τηλεφωνο.

Απο τι ελεγχο παιρνανε ολα αυτα τα μαγαζακια για να μπουν στην μηχανη αναζήτησης του σκρουτζ και να πουλανε;

Οταν εκανα την παραγγελια ειχε 5 με 7 (αν θυμαμαι καλα) καταστηματα με αυτο τον φορτιστη. Μετα αλλαξε τις ημερομηνιες παραδοσης, περασανε οι ημερομηνίες και αφαιρεσανε το προιον, δεν υπηρχε καν. Εβγαζε το μυνημα "Το προιον δεν υπαρχει πλεον"

Στην συνεχεια μου εβγαλε μυνημα, πως αναζητουν εναλλακτικο καταστημα για να προμηθευτουν τον φορτιστη και σημερα το ακυρωσανε, με επιστροφη χρηματων.

Για μενα εντελως φαουλ ολο το σκηνικο και οτι δεν υπάρχει ενα τηλεφωνικο κέντρο,  καποιο μαιλ, ειναι χειρότερο, απο το να την πατησεις απο ενα μαγαζι που κανει αρπαχτη.

Δημοσ.

Για να βοηθησω με την εμπειρία μου που εχω σαν πελατης αλλα και σαν καταστημα, επικοινωνια δεν υπαρχει. Πελατες μας καλουν για το που ειναι η παραγγελια τους (ενω γνωριζουν οτι δεν εχω ευθυνη) προσπαθουν μηπως και τους βοηθησω. Αυτο που κανω ειναι να τους δινω το τηλεφωνο που ειναι για παραγγελιες του Skroutz  215 215 3400. Παραπάνω δυστυχώς δεν μπορώ λογω του οτι πλεον δεν μας εμφανιζεται τίποτα λογω GPDR κτλπ. Φανταστειτε οτι μεχρι και η επικοινωνια που μας καλει ο πελατης, συμφωνα με τον σκρουτζ πρεπει να λεμε "επικοινωνηστε με τον σκρουτζ" γιατι συμφωνα με τους ορους χρησης ΔΕΝ μας επιτρεπετε. Μιλαμε για μεγαλη φαρσοκωμωδια.

Σχετικα με τα καταστηματα που εμφανιζονται μονο για αγορα μεσω Skroutz, απλα να το πω και εδω οπως και στο αντιστοιχο topic που αφορα τα Plus μελη, οτι πλεον ο Skroutz κοβει το redirection σε πολλες κατηγοριες. Αυτο σημαινει οτι εγω που εχω φυσικο κατστημα κτλπ, στο σκρουτζ εμφανιζονται μονο σαν σκρουτζομαγαζο.

Τέλος, σχετικα με την ασφαλεια του Skroutz, να πω περιστατικο που εγινε προσφατα σε φιλο μου. Ο ανθρωπος ειχε 2 eshop, το ενα με σελιδα δικη του κανονικα και το αλλο μονο skroutzμαγαζο. Τα αφμ ηταν 2 διαφορετικα, το ενα ηταν επιχειρηση ΟΕ και το αλλο με ατομικο ΑΦΜ. Μετα απο καιρο, εκανε διακοπη την ατομικη επιχειρηση καθως ενσωματοθηκαν ολα στην ΟΕ.  Αυτο σημαινει οτι το ΑΦΜ μεσα απο το μητρωο της ΑΑΔΕ "διαγραφηκε" σαν επιχειρηση με ΚΑΔ κτλπ. Αυτο εγινε τον Μαρτιο... και μαντεψτε, μεχρι τις 20/7 επαιρνε παραγγελιες,πληρωμες ολες κανονικα μεσα απο το Skroutz αφου ηταν Skroutzμαγαζο. Μετα του εστειλαν ενα mail Οτι εγινε απενεργοποιηση καθως φαινεται οτι πλεον το ΑΦΜ εχει καταργηθει απο το μητρώο. Η διαφορά με τις σωστές εταιρείες ειναι οτι οταν εγινε η διακοπη τον Μαρτιο, οι προμηθευτες τον πηραν τηλεφωνο για ενημερωση τιμολογιων κτλπ απο τις πρωτες 5 ημερες και φυσικα εδωσε τα νεα στοιχεια. Ο Σκρουτζ μετα απο 4 μηνες ..

ΥΓ. Ο φιλος δεν εκανε λαμογια ή ειχε κάτι στο μυαλό του, απλα ξεχασε εντελως οτι το Skroutzμαγαζο ετρεχε με διαφορετικο ΑΦΜ διαφορετικα θα τους ειχε ενημερωσει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δικιά μου εμπειρία σήμερα.

Λαμβάνω ειδοποιήσεις για προιόντα που έχω στα αγαπημένα ότι υπάρχει μείωση τιμής. Τα προσθέτω στο καλάθι καθώς οι τιμές ήταν ελκυστικές, από το κατάστημα efantasy, και να έχει ανακοινώσει έκπτωση -25%. Καθώς έχει περάσει περίπου μισή ώρα που κοιτάω μήπως πάρω κάτι επιπλέον, ενώ  ξαφνικά βλέπω τιμές σε προιόντα από τα αγαπημένα να ανεβαίνουν. (το πρωτο της παραγγελίες έβγαινε 37€ αρχικά)

Λέω ιδέα μου. Στην τελευταία σελίδα πριν την οριστηκοποίηση της παραγγελίας βλέπω άλλές τιμές, υψηλότερες από την προηγούμενη.

image.jpeg.c04a69deb86d5c2953777b08129d7f0d.jpeg
image.jpeg.d3547a213a680f8a518beddd7d284eed.jpeg

Επικοινωνώ με την υποστήριξη μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σελίδα.
Κανένα λάθος μου λέει η εκπρόσωπος, καθώς οι διαθεσιμότητες και οι τιμές αλλάζουν κάθε στιγμή μου είπε από το κατάστημα, όμως η πραγματικότητα έχει ως εξής....

Eνώ αρχικά όριστηκε -25% έκπτωση στα προιόντα του καταστήματος στην πλατφόρμα, άρχισαν να τροποποιούνται οι τιμές καθώς "μάτσαραν" με την έκπτωση την χαμηλότερη στο Skroutz....Πλασματική έκπτωση δηλαδή και παράνομη πρακτική σύμφωνα με την νομοθεσία. Αν κάποιος πάει στην εξέλιξη τιμής θα παρατηρήσει το φαινόμενο ότι η τιμή εκτοξεύεται σχεδόν σε όλα τα προίοντα που διατείθονται από το efantasy.gr, ενώ μέσα σε 1-2 ώρες αλλάξαν οι τίμες για τον καταναλωτή. Παραθέτω την απάντηση από το Support και το κατάστημαefantasysupport.jpg.5639fdd0e8f5378a06eab8e5e4043dd0.jpg

SkroutzcustomerSupport.jpg.06a45411860c1b30b846d79a474f61d9.jpg

EditΣε επικοινωνία με το κατάστημα μου ανέφεραν ότι η Skroutz χρησιμοποιεί price optimiser που αυξάνει την τιμή εως 30% για να ματσαρει τον ανταγωνισμό....Από το customer support η Skroutz αναφέρει ότι δεν επεμβαίνει στις τιμές των προιόντων....Γιαυτό στην αρχή φαινόντουσαν οι τιμές ελκυστικές και σε λίγο ανέβαιναν σαν τον δείκτη του χρηματιστηρίου χαχα ...Αντε βγάλε άκρη

Ενδεικτικά φαίνεται παρακάτω ότι είναι ακριβότερα τα προιόντα μετά την έκπτωση σε σχέση με τις 24 Ιουλίου.

https://ibb.co/cTxLkbx
https://ibb.co/NS6t3NV

https://ibb.co/9sWtNkr
https://ibb.co/hBfvsJY

Guild Of Merchant Explorers
efantasy30.jpg.65933295ee371da250e61a6ade65cfd2.jpg
efantasy24.jpg.f937f3e78929fec582cca17ebf4c8782.jpg

Παρακάτω περισσότερα:

Spoiler

ArtisansArtisansprice.jpg.e137494bf776f61be53c5361ec15ac6f.jpgArtisanspricehistory.jpg.d6ec44d82d70775c7c29f633a50dde58.jpg

EvergreenEvergreenprice.jpg.beddfba4dc45154c87ac3e8637c01e07.jpgEvergreenhistoryprice.jpg.2a3d889fc9d4f22fd7de37769cf9f4eb.jpg

Aeon's EndAeonsEndprice.jpg.1cf80009c0a7170a6d012d90b541842f.jpg

Aeonshistoryprice.jpg.02f7b0fc58205a28c47aef0c1d8bb782.jpg

Επεξ/σία από Tantalord
  • Like 3
Δημοσ.

έχοντας κάνει στο παρελθόν καμιά δεκαριά αξιολογήσεις καταστημάτων στο skroutz όλες θετικές, τον τελευταίο μήνα είχα δύο κακές εμπειρίες από δύο καταστήματα. Κι έτσι ανέφερα τα λάθη τους με βαθμολογία λιγότερων αστεριών.

Σήμερα,  ελέγχοντας διαπίστωσα πως μόνο οι θετικές αξιολογήσεις μου υπάρχουν και καμία από τις δύο αρνητικές. Δεν νομίζω πως είναι τυχαίο.  Πιθανολογώ πως οι αρνητικές αξιολογήσεις καταστημάτων ίσως μαγειρεύονται.  Ειδικά αν καταγγέλλεται κάτι σοβαρό (όπως στη μία από τις δύο περιπτώσεις μου) θα έπρεπε να μην εξαφανίζεται η αξιολόγηση.

Δημοσ.
Στις 30/7/2024 στις 5:23 ΜΜ, Tantalord είπε

Δικιά μου εμπειρία σήμερα.

Λαμβάνω ειδοποιήσεις για προιόντα που έχω στα αγαπημένα ότι υπάρχει μείωση τιμής. Τα προσθέτω στο καλάθι καθώς οι τιμές ήταν ελκυστικές, από το κατάστημα efantasy, και να έχει ανακοινώσει έκπτωση -25%. Καθώς έχει περάσει περίπου μισή ώρα που κοιτάω μήπως πάρω κάτι επιπλέον, ενώ  ξαφνικά βλέπω τιμές σε προιόντα από τα αγαπημένα να ανεβαίνουν. (το πρωτο της παραγγελίες έβγαινε 37€ αρχικά)

Λέω ιδέα μου. Στην τελευταία σελίδα πριν την οριστηκοποίηση της παραγγελίας βλέπω άλλές τιμές, υψηλότερες από την προηγούμενη.

image.jpeg.c04a69deb86d5c2953777b08129d7f0d.jpeg
image.jpeg.d3547a213a680f8a518beddd7d284eed.jpeg

Επικοινωνώ με την υποστήριξη μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σελίδα.
Κανένα λάθος μου λέει η εκπρόσωπος, καθώς οι διαθεσιμότητες και οι τιμές αλλάζουν κάθε στιγμή μου είπε από το κατάστημα, όμως η πραγματικότητα έχει ως εξής....

Eνώ αρχικά όριστηκε -25% έκπτωση στα προιόντα του καταστήματος στην πλατφόρμα, άρχισαν να τροποποιούνται οι τιμές καθώς "μάτσαραν" με την έκπτωση την χαμηλότερη στο Skroutz....Πλασματική έκπτωση δηλαδή και παράνομη πρακτική σύμφωνα με την νομοθεσία. Αν κάποιος πάει στην εξέλιξη τιμής θα παρατηρήσει το φαινόμενο ότι η τιμή εκτοξεύεται σχεδόν σε όλα τα προίοντα που διατείθονται από το efantasy.gr, ενώ μέσα σε 1-2 ώρες αλλάξαν οι τίμες για τον καταναλωτή. Παραθέτω την απάντηση από το Support και το κατάστημαefantasysupport.jpg.5639fdd0e8f5378a06eab8e5e4043dd0.jpg

SkroutzcustomerSupport.jpg.06a45411860c1b30b846d79a474f61d9.jpg

EditΣε επικοινωνία με το κατάστημα μου ανέφεραν ότι η Skroutz χρησιμοποιεί price optimiser που αυξάνει την τιμή εως 30% για να ματσαρει τον ανταγωνισμό....Από το customer support η Skroutz αναφέρει ότι δεν επεμβαίνει στις τιμές των προιόντων....Γιαυτό στην αρχή φαινόντουσαν οι τιμές ελκυστικές και σε λίγο ανέβαιναν σαν τον δείκτη του χρηματιστηρίου χαχα ...Αντε βγάλε άκρη

Ενδεικτικά φαίνεται παρακάτω ότι είναι ακριβότερα τα προιόντα μετά την έκπτωση σε σχέση με τις 24 Ιουλίου.

https://ibb.co/cTxLkbx
https://ibb.co/NS6t3NV

https://ibb.co/9sWtNkr
https://ibb.co/hBfvsJY

Guild Of Merchant Explorers
efantasy30.jpg.65933295ee371da250e61a6ade65cfd2.jpg
efantasy24.jpg.f937f3e78929fec582cca17ebf4c8782.jpg

Παρακάτω περισσότερα:

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

ArtisansArtisansprice.jpg.e137494bf776f61be53c5361ec15ac6f.jpgArtisanspricehistory.jpg.d6ec44d82d70775c7c29f633a50dde58.jpg

EvergreenEvergreenprice.jpg.beddfba4dc45154c87ac3e8637c01e07.jpgEvergreenhistoryprice.jpg.2a3d889fc9d4f22fd7de37769cf9f4eb.jpg

Aeon's EndAeonsEndprice.jpg.1cf80009c0a7170a6d012d90b541842f.jpg

Aeonshistoryprice.jpg.02f7b0fc58205a28c47aef0c1d8bb782.jpg

Φίλε μου πηγα να σου απαντησω πριν το Edit σου αλλά αυτό ακριβώς ισχύει.
Για να καταλάβεις πως δουλεύει το πράμα και πόσο unfair είναι για τον καταναλωτή λες και κοιτάει το χρηματιστήριο :

Στο διαχειριστικό μας έχουμε το Price Optimizer. Τι κανει αυτό ? Για να μην κάθεται το Χ κατάστημα να αλλάζει τιμές κάθε φορά που θέλει να κηνυγάει την καλύτερη τιμή, μπορεί να επιλέξει 1 προϊόν ή μια εταιρεία ή όλα τα προϊόντα και να βάλει ένα μέγιστο ποσό που μπορεί να πέσει. Αν τώρα το Χ κατάστημα δεν θέλει να ασχολείται συνέχεια με αυτό, βάζει το μέγιστο του Skroutz που είναι το 30% και το αφήνει.
Πάμε τώρα στο τι κάνει ακριβώς αυτό το πράμα:

1 προϊόν που το Χ κατάστημα το έχει 50€. Το Ψ κατάστημα βάζει price optimezer 30%, τότε ΑΥΤΟΜΑΤΑ από το ΣΚΡΟΥΤΖ και ΜΟΝΟ στην πλατφόρμα του Skroutz αλλάζει και το κάνει πχ 48,31€. Αν τώρα το Χ κατάστημα το αλλάξει manual δηλαδή από τη σελίδα του και το βάλει 48€ τότε στο Ψ κατάστημα πάλι θα αλλάξει η τιμή αυτόματα σε 47.46€. Και τέλος έρχεται το γλυκό: Αν το κατάστημα Χ πει "δεν μαμιεσαι ρε Ψ, το γυρίζω πάλι στο 50€", τότε στο Ψ κατάστημα η τιμή θα πάει αυτοματα στο 48,31€ !! Ευθύνη του καταστήματος ? Καμία αν ρωτάτε εμένα. 

Οι τιμές που γράφω ότι αλλάζουν πάνω ειναι τυχαίες γιατι πραγματικα δεν ξερω πως δουλευει ο αλγοριμθος και καθορίζει την τιμη.

Με λίγα λόγια, καθαρό χρηματιστήριο... 14:39 η τιμή είναι 30€, 14:40 μπορεί να είναι 25€ και 14:41 μπορεί να πάει 45€ διότι με το Price Optimizer η τιμή αλλάζει INSTANT, δεν περιμένεις δηλαδή ανανέωση XML.

Ελπίζω να βοήθησα :)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/7/2024 στις 7:15 ΜΜ, Engimek είπε

Αλλά για να πούμε και του στραβού το δίκιο είτε παράγγελνες μέσω σκρουτζ είτε από το site ενός συγκεκριμένου καταστήματος, εφόσον το κατάστημα είχε θέμα (αφαίρεσε τον κωδικό γιατί δεν είχε στοκ, βάρεσε κανόνι κλπ) τι διαφορά θα είχε?

Συνηθως το σκρουτζ καθυστερει.
Προχθες πηρα ενα τζαμακι για καμερα κινητου και ενω το εδειχνε διαθεσιμο,το σκρουτζ ελεγε οτι εκτιμωμενη ημερομηνια παραδοσης ειναι απο Χ εως Ψ ,οπου Χ ηταν μια βδομαδα μετα.
Εφαγαν ακυρο την επομενη μερα,αφου δεν πηρα ειδοποιηση για αλλαγη καταστασης,παρηγγειλα απο mediaram μεσημερι  και σε 1,5 μερα το ειχα Καλαματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...