stratocaster Δημοσ. 27 Μαϊου Share Δημοσ. 27 Μαϊου (επεξεργασμένο) ο Σκρουτζ ΞΕΚΑΘΑΡΑ μανιπιουλάρει τις κριτικές. Και μόνο που οι θετικές περνάνε αβαβά και στις αρνητικές ζητάει αποδεικτικά, είναι διαστρέβλωση της όποιας αντικειμενικότητας, συνεπώς οι κριτικές στο Σκρούτζ ΔΕΝ αντικατοπτρίζουν πραγματική εικόνα. Ακόμα και άν για 10 θετικές κριτικές περνάνε οι εννιά αρνητικές, πάλι ψευδής εικόνα είναι. Μακάρι κάποια καταναλωτική οργάνωση ή έστω ιδιώτης να προχωρήσει σε καμιά βαρβάτη αγωγή για αυτή την καταφανέστατη εξαπάτηση του κοινού. Κατά τα άλλα, σας παροτρύνω να ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ κριτικές σε κανένα σάιτ. Ουσιαστικά παρέχετε μία δωρεάν υπηρεσία στο ΣΚΡΟΥΤΖ και τον κάνετε πλούσιο ξοδεύοντας το χρόνο σας που είναι ότι πολυτιμότερο έχετε. Αν κανένας δε σπαταλούσε το χρόνο του βοηθώντας ΔΩΡΕΑΝ το Σκρούτζ - και τον κάθε Σκρουτζ, Trip Advisor, Amazon και όπου αλλού βαθμολογείς με 5 αστέρια - δε θα ήταν τώρα στη θέση να εξαπατά τον κόσμο με τις δικές μας πλάτες. Το να κάνετε δωρεάν κριτική στο Σκρουτζ ουσιαστικά σας καθιστά για λίγο δωρεάν εργαζόμενους του. Σκέψου πως θα ήταν ο κάθε Σκρουτζ ΧΩΡΙΣ τις εθελοντικές κριτικές του κόσμου. Μη σας πιάνουν Κώτσο. Επεξ/σία 29 Μαϊου από stratocaster 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yositosi Δημοσ. 30 Μαϊου Share Δημοσ. 30 Μαϊου On 27/05/2024 at 17:23, stratocaster said: ο Σκρουτζ ΞΕΚΑΘΑΡΑ μανιπιουλάρει τις κριτικές. Και μόνο που οι θετικές περνάνε αβαβά και στις αρνητικές ζητάει αποδεικτικά, είναι διαστρέβλωση της όποιας αντικειμενικότητας, συνεπώς οι κριτικές στο Σκρούτζ ΔΕΝ αντικατοπτρίζουν πραγματική εικόνα. Ακόμα και άν για 10 θετικές κριτικές περνάνε οι εννιά αρνητικές, πάλι ψευδής εικόνα είναι. Μακάρι κάποια καταναλωτική οργάνωση ή έστω ιδιώτης να προχωρήσει σε καμιά βαρβάτη αγωγή για αυτή την καταφανέστατη εξαπάτηση του κοινού. Κατά τα άλλα, σας παροτρύνω να ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΩΡΕΑΝ κριτικές σε κανένα σάιτ. Ουσιαστικά παρέχετε μία δωρεάν υπηρεσία στο ΣΚΡΟΥΤΖ και τον κάνετε πλούσιο ξοδεύοντας το χρόνο σας που είναι ότι πολυτιμότερο έχετε. Αν κανένας δε σπαταλούσε το χρόνο του βοηθώντας ΔΩΡΕΑΝ το Σκρούτζ - και τον κάθε Σκρουτζ, Trip Advisor, Amazon και όπου αλλού βαθμολογείς με 5 αστέρια - δε θα ήταν τώρα στη θέση να εξαπατά τον κόσμο με τις δικές μας πλάτες. Το να κάνετε δωρεάν κριτική στο Σκρουτζ ουσιαστικά σας καθιστά για λίγο δωρεάν εργαζόμενους του. Σκέψου πως θα ήταν ο κάθε Σκρουτζ ΧΩΡΙΣ τις εθελοντικές κριτικές του κόσμου. Μη σας πιάνουν Κώτσο. Κατά ένα μαγικό τρόπο φίλε μου, δεν περνάνε αβαβά οι θετικές και αποδεικτικά για τις αρνητικές!!! Δυστυχώς έχω παρατηρήσει ότι σε προιόντα διαφορετικών εταιρειών πχ στην ίδια κατηγορία στα "μεν" δέχονται αμάσητα τις αρνητικές αλλά περνάνε από κόσκινο με αναδιατυπώσεις και αποδείξεις και και για τις θετικές, και την ΙΔΙΑ στιγμή σε άλλα προιόντα ιδίας κατηγορίας κάνουν το ακριβώς ανάποδο! Εκανα παραπάνω από μια δοκιμές ώστε να το τσεκάρω αυτό... και δυστυχώς δεν μου έτυχε μια φορά! Κάθισα και ξόδεψα χρόνο να το τσεκάρω αυτό όταν έτυχε να δω προιόντα εταιρείας που πουλάει Χ ποσότητα προιόντων στην αγορά, να έχουν δεκαπλάσιες κριτικές (τυχαία όλες διθυραμβικές/θεικές) έναντι προιόντων άλλων εταιρειών που πουλάνε 10Χ ποσότητες... Δεν ξέρω αν παίζει εταιρικός δόλος (συναλλαγές), αν παίζουν απο πίσω εταιρείες marketing/διαστρέβλωσης πραγματικότητας, αν παίζουν "κολλητιλίκια" διαφόρων με άτομα εκ των έσω, ή αν απλά η μεθοδολογία ελέγχου είναι για φάπες, πάντως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και παίζει καλή παραπλάνηση σαν τελικό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα φυσικά παίζει και πολύ marketing το οποίο δεν ειναι δηλωμένο ότι ειναι κατηγορίας καταχωρήσεων/advertorial/influencer posting και ένας μέσος αδαής χρήστης δεν καταλαβαίνει ότι πολλά "όμορφα" που βλέπει ειναι "γκρίζες καταχωρήσεις". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stratocaster Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Στις 30/5/2024 στις 9:28 ΠΜ, yositosi είπε Κατά ένα μαγικό τρόπο φίλε μου, δεν περνάνε αβαβά οι θετικές και αποδεικτικά για τις αρνητικές!!! Δυστυχώς έχω παρατηρήσει ότι σε προιόντα διαφορετικών εταιρειών πχ στην ίδια κατηγορία στα "μεν" δέχονται αμάσητα τις αρνητικές αλλά περνάνε από κόσκινο με αναδιατυπώσεις και αποδείξεις και και για τις θετικές, και την ΙΔΙΑ στιγμή σε άλλα προιόντα ιδίας κατηγορίας κάνουν το ακριβώς ανάποδο! Εκανα παραπάνω από μια δοκιμές ώστε να το τσεκάρω αυτό... και δυστυχώς δεν μου έτυχε μια φορά! Κάθισα και ξόδεψα χρόνο να το τσεκάρω αυτό όταν έτυχε να δω προιόντα εταιρείας που πουλάει Χ ποσότητα προιόντων στην αγορά, να έχουν δεκαπλάσιες κριτικές (τυχαία όλες διθυραμβικές/θεικές) έναντι προιόντων άλλων εταιρειών που πουλάνε 10Χ ποσότητες... Δεν ξέρω αν παίζει εταιρικός δόλος (συναλλαγές), αν παίζουν απο πίσω εταιρείες marketing/διαστρέβλωσης πραγματικότητας, αν παίζουν "κολλητιλίκια" διαφόρων με άτομα εκ των έσω, ή αν απλά η μεθοδολογία ελέγχου είναι για φάπες, πάντως σίγουρα κάτι δεν πάει καλά και παίζει καλή παραπλάνηση σαν τελικό αποτέλεσμα. Αντίστοιχα φυσικά παίζει και πολύ marketing το οποίο δεν ειναι δηλωμένο ότι ειναι κατηγορίας καταχωρήσεων/advertorial/influencer posting και ένας μέσος αδαής χρήστης δεν καταλαβαίνει ότι πολλά "όμορφα" που βλέπει ειναι "γκρίζες καταχωρήσεις". Προσωπικά όσο έκανα κριτικές (μέχρι να πάψω να είμαι κορόιδο και να κάνω "μάγκα" το Σκρουτζ δωρεάν) και σε σύνολο καμιά εικοσαριά, περίπου στις δέκα θετικές δημοσιεύτηκαν και οι 10, ενώ στις 10 αρνητικές ο Σκρουτζ μου ζήτησε τα ρέστα για τις 5. Πιθανώς να συμβαίνει αυτό που λες δεν ξέρω, το σίγουρο πάντως είναι πως γίνεται εξαπάτηση/παραπλάνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dtk-386 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου κι εγώ έχω σταματήσει εδώ και καιρό να κάνω αξιολογήσεις δεν έχει νόημα.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimakos00 Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Εμένα, έμμεσα με είχε απειλήσει με μήνυση καταστηματάρχης για κακή αξιολόγηση. Την απέσυρα αφού διόρθωσε το λάθος του... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 6 Ιουνίου Share Δημοσ. 6 Ιουνίου Μια και μοναδικη αγορα εκανα μεσω σκρουτζ (εννοω χωρις να παω να την παραλαβω απο το καταστημα οπως προτιμω να κανω συνηθως, παρακαμπτοντας την πλατφορμα) και τα red flags πολλα. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερα σημαντικο βεβαια ωστε να κινω διαδικασιες, αλλα τα παραθετω διοτι σε καποιον αλλο αντιστοιχα φαινομενα μπορει να φανουν πιο ενοχλητικα απ'οτι σε εμενα. 1) Το προϊον που παρελαβα ηταν ελαφρως διαφορετικο απο τις φωτογραφιες. Αλλα κανω τη δουλεια που θελω και με αυτο οποτε οκ, μικρο το κακο. 2) Το ποσο πληρωμης στην αποδειξη λιανικης που βρισκοταν μεσα στο πακετο ηταν κατα λιγα ευρω χαμηλοτερο απο το ποσο που πληρωσα (χωρις τα μεταφορικα). 3) Ο σκρουτζ για να παραλαβεις απο θυριδα απαιτει να εγκαταστησεις την εφαρμογη και να βρισκεσαι διπλα στη θυριδα για να στην ανοιξει. Σε αντιθεση με box now οπου απλα σου στελνουν ενα πιν και καθαριζεις. Αυτο σημαινει οτι πρωτον αναγκαζεσαι να περασεις την εφαρμογη ενω δε σου χρησιμευει, και δευτερον δε μπορει να παραλαβει αλλος για λογαριασμο σου. (εννοειται βεβαια οτι την εφαρμογη τη διεγραψα πριν καν κλεισω τη θυριδα αφου παρελαβα το πακετο) 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagman1821 Δημοσ. 25 Ιουνίου Share Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Μακάρι να είχα τον χρόνο να διαβάσω όλο το thread μερικά χρόνια πριν γιατί απ ότι φαίνεται δεν είμαι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που την πατάω. Η απάτη του Skroutz συνεχίζεται εν έτη 2024 παιδιά, οπότε λίγο προσοχή: Θα ακολουθήσει καταγγελία Συνήγορο καταναλωτή αφού δεν μου άνοιξαν την φόρμα υποβολής αίτησης επιστροφής του προϊόντος και απο εκεί βλέποντας και κάνοντας. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από vagman1821 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dsouflas2 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου Δυστυχώς η τακτική άλλων εταιρειών διανομής υιοθετείται και από τη Skroutz. Σήμερα περίμενα παραγγελία, μου έρχεται μήνυμα ότι ο διανομέας θα είναι σε 16' στην πόρτα μου και ενώ πέρασε από μπροστά μου το αυτοκίνητο, μετά από 2' μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου δεν μπόρεσε να παραδοθεί! Απαράδεκτη τακτική! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dennis077 Δημοσ. 9 Ιουλίου Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 4 ώρες πριν, dsouflas2 είπε Δυστυχώς η τακτική άλλων εταιρειών διανομής υιοθετείται και από τη Skroutz. Σήμερα περίμενα παραγγελία, μου έρχεται μήνυμα ότι ο διανομέας θα είναι σε 16' στην πόρτα μου και ενώ πέρασε από μπροστά μου το αυτοκίνητο, μετά από 2' μου ήρθε μήνυμα ότι η παραγγελία μου δεν μπόρεσε να παραδοθεί! Απαράδεκτη τακτική! Έτσι ακριβώς είναι αφού αντιγράφουν τις εταιρείες courier που χρησιμοποιούν κατά κόρον τέτοιες τακτικές τότε θα έχουν και τις ανάλογες αντιδράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 10 Ιουλίου Share Δημοσ. 10 Ιουλίου On 06/06/2024 at 18:11, lector said: Μια και μοναδικη αγορα εκανα μεσω σκρουτζ (εννοω χωρις να παω να την παραλαβω απο το καταστημα οπως προτιμω να κανω συνηθως, παρακαμπτοντας την πλατφορμα) και τα red flags πολλα. Δεν ειναι κατι ιδιαιτερα σημαντικο βεβαια ωστε να κινω διαδικασιες, αλλα τα παραθετω διοτι σε καποιον αλλο αντιστοιχα φαινομενα μπορει να φανουν πιο ενοχλητικα απ'οτι σε εμενα. 1) Το προϊον που παρελαβα ηταν ελαφρως διαφορετικο απο τις φωτογραφιες. Αλλα κανω τη δουλεια που θελω και με αυτο οποτε οκ, μικρο το κακο. 2) Το ποσο πληρωμης στην αποδειξη λιανικης που βρισκοταν μεσα στο πακετο ηταν κατα λιγα ευρω χαμηλοτερο απο το ποσο που πληρωσα (χωρις τα μεταφορικα). 3) Ο σκρουτζ για να παραλαβεις απο θυριδα απαιτει να εγκαταστησεις την εφαρμογη και να βρισκεσαι διπλα στη θυριδα για να στην ανοιξει. Σε αντιθεση με box now οπου απλα σου στελνουν ενα πιν και καθαριζεις. Αυτο σημαινει οτι πρωτον αναγκαζεσαι να περασεις την εφαρμογη ενω δε σου χρησιμευει, και δευτερον δε μπορει να παραλαβει αλλος για λογαριασμο σου. (εννοειται βεβαια οτι την εφαρμογη τη διεγραψα πριν καν κλεισω τη θυριδα αφου παρελαβα το πακετο) Με το box now δεν πρέπει να είσαι δίπλα στη θυρίδα; Σαφώς και μπορεί άλλος να παραλάβει για σένα το δέμα από το skroutz.Οσο για τη πράξη της διαγραφης της εφαρμογής πριν καν κλείσεις τη θυρίδα είναι στα όρια του ψυχολογικου ιδεοαναγκασμου. ΥΓ Αν θέλεις να παραλάβει κάποιο άλλο άτομο την παραγγελία σου για σένα, μπορείς να το κάνεις εύκολα και απλά! Μέσα από το Skroutz App: Εντόπισε το μενού παραλαβής όπου θα αναγράφει "Παραλαβή από τη Skroutz Point". Κάτω από το κουμπί "Παράλαβε από τη θυρίδα" θα βρεις τη φράση "Στείλε ένα δικό σου άτομο να παραλάβει". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Καλημερα. Εκανα μια παραγγελια αποτο skroutz συνηθ ς επιλεγω να βρισκω καταστηματα που εχουν eshop και να παραγγελνω απο εκει. Ελα τωρα που τα βιαζομουν και τα ειχανε μονο διαθεσημα καταστηματα που λεγανε αγορα μεσω σκρουτσ. Τα παραγγειλω και τα δυο, ιδια μερα παραδοσης, ξαφνικά οταν ολοκληρωσα την παραγγελια,το ενα αλλαξε ημερομηνια και ειναι σε ετοιμασια παραγγελιας. Λεω ας περιμενω λιγο, αλλα αυτο παει για 25 του μηνα, ενω το ηθελα μεσα στην εβδομαδα. Αν ακυρωσω το προιον, και παραγγειλω το ιδιο απο καταστημα με διαθεσιμοτητα, θα γινει επιστροφη χρηματων κανονικα; Εκει που λεει αλλαγη ακυρωση παραγγελιας; Ενα αλλο που δεν καταλαβα αφού διαλεγεις skrouts point γιατι να εχει διπλα μεταφορικα; Δικια τους μεταφορικη δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου On 14/07/2024 at 11:35, Liverpool89 said: Καλημερα. Εκανα μια παραγγελια αποτο skroutz συνηθ ς επιλεγω να βρισκω καταστηματα που εχουν eshop και να παραγγελνω απο εκει. Ελα τωρα που τα βιαζομουν και τα ειχανε μονο διαθεσημα καταστηματα που λεγανε αγορα μεσω σκρουτσ. Τα παραγγειλω και τα δυο, ιδια μερα παραδοσης, ξαφνικά οταν ολοκληρωσα την παραγγελια,το ενα αλλαξε ημερομηνια και ειναι σε ετοιμασια παραγγελιας. Λεω ας περιμενω λιγο, αλλα αυτο παει για 25 του μηνα, ενω το ηθελα μεσα στην εβδομαδα. Αν ακυρωσω το προιον, και παραγγειλω το ιδιο απο καταστημα με διαθεσιμοτητα, θα γινει επιστροφη χρηματων κανονικα; Εκει που λεει αλλαγη ακυρωση παραγγελιας; Ενα αλλο που δεν καταλαβα αφού διαλεγεις skrouts point γιατι να εχει διπλα μεταφορικα; Δικια τους μεταφορικη δεν ειναι; Κανονικά επιστροφή. Ακόμα και σε point να πάει αν ζητησεις ακυρωση σου λενε μην το πάρεις, το παίρνουν πίσω και σου κάνουν επιστροφή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 15 Ιουλίου Share Δημοσ. 15 Ιουλίου Στις 10/7/2024 στις 8:01 ΠΜ, cumulus είπε Με το box now δεν πρέπει να είσαι δίπλα στη θυρίδα; Σαφώς και μπορεί άλλος να παραλάβει για σένα το δέμα από το skroutz.Οσο για τη πράξη της διαγραφης της εφαρμογής πριν καν κλείσεις τη θυρίδα είναι στα όρια του ψυχολογικου ιδεοαναγκασμου. ΥΓ Αν θέλεις να παραλάβει κάποιο άλλο άτομο την παραγγελία σου για σένα, μπορείς να το κάνεις εύκολα και απλά! Μέσα από το Skroutz App: Εντόπισε το μενού παραλαβής όπου θα αναγράφει "Παραλαβή από τη Skroutz Point". Κάτω από το κουμπί "Παράλαβε από τη θυρίδα" θα βρεις τη φράση "Στείλε ένα δικό σου άτομο να παραλάβει". Οχι, δεν ειναι τοσο ευκολα και απλα οσο να πατησεις εναν αριθμο, και δευτερον δεν ψηνομαι να περναω εφαρμογες εφ'οσον η δουλεια μπορει να γινει χωρις εφαρμογη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουλίου Share Δημοσ. 16 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Στις 15/7/2024 στις 12:50 ΜΜ, cumulus είπε Κανονικά επιστροφή. Ακόμα και σε point να πάει αν ζητησεις ακυρωση σου λενε μην το πάρεις, το παίρνουν πίσω και σου κάνουν επιστροφή. Καλησπερα. Πλεον βγαζει την ιδια ημερομηνία παραδοσης αλλα το σκρουτσ εχει βγαλει το προιον απο την λιστα του. Δεν ξερω αν το ακυρωσω ή να το αφησω να δω αν παραλαβω. Επεξ/σία 16 Ιουλίου από Liverpool89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 18 Ιουλίου Share Δημοσ. 18 Ιουλίου Καλησπερα. Μια φορα ειπα να παραγγειλω μεσω σκρουτζ και εχω μπλεξει. Το προιον το βγαλανε απο την λιστα, μαιλ δεν μπορω να στειλω δεν αφήνει. Μονο με το αυτοματοποιημενο chat. Ξανα δεν το χρησιμοποιω ετσι το σκρουτζ. Αυτο που παραγγειλα ειναι το παρακάτω. https://www.skroutz.gr/s/47464656/Samsung-Fortistis-Aytokinitou-Mayros-Bulk-Grigoris-Fortisis-me-THyres-1xUSB-1xType-C-EP-L5300XBE.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα