great Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, Titos301 said: τι χρεωση εχει; και πχ η παραλαβη απο εκει μπαινει τυχαια-αυτοματα απο το συστημα αναλογα με τη διευθυνση κατοικιας που εχεις δηλωσει; η διευθηνση που εχεις δηλωσει ακομα και σε ολες τις παραγγελιες ή ακομα και σε αυτην δεν εχει καμια σχεση εφοσον επιλεξειςπ παραλαβηγ απο point, μπορεις να το βαλεις να το παρεις απο την Λαμία εαν θες γιατι θα εισαι εκει το ΣΚ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Η χρεωση στις θυριδες ειναι συγκεκριμενο ποσο, ή και αυτο παιζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
l3ft3r1s Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 29 minutes ago, mindreader said: Η χρεωση στις θυριδες ειναι συγκεκριμενο ποσο, ή και αυτο παιζει; Παίζει αναλόγως βάρους, όγκου και αν έχεις συνδρομή plus ή όχι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Κάποιον τρόπο να σταματήσω αυτούς τους followers κλόουν που έβαλε προσφατα το skroutz, ξέρετε; Επεξ/σία 1 Δεκεμβρίου 2023 από Tasos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Tasos είπε Κάποιον τρόπο να σταματήσω αυτούς τους followers κλόουν που έβαλε προσφατα το skroutz, ξέρετε; Πρεπει να ειναι bot για σπαμ αλλα οχι του σκρουτζ. Το σκρουτζ δε χρειαζεται να σε ακολουθησει για να σε σπαμαρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, Ntinaras είπε Πρεπει να ειναι bot για σπαμ αλλα οχι του σκρουτζ. Το σκρουτζ δε χρειαζεται να σε ακολουθησει για να σε σπαμαρει. Δεν ειπα κατι τέτοιο. Το προβλημα με το Skroutz ειναι οτι δεν μου δινει τη δυνατοτητα να τους βγαλω απο followers ή να κάνω το προφιλ μου κλειστο. Επρεπε να βαλει αυτη την επιλογη μαζι με το following. Τοσο δυσκολο ηταν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
palik200 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το Πολωνικό κατάστημα Ovolt που εμφανιζόταν σαν συνεργαζόμενο κατάστημα με το skroutz βάρεσε κανονιά ; εμφανίζεται πλεον : Το κατάστημα δεν έχει διαθέσιμα προϊόντα για αγορά μέσω Skroutz για τις παραγγελίες που έχουμε κάνει στο κατάστημα αυτό , τα χάνουμε τα χρήματα που έχουμε δώσει άραγε ; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2023 από palik200 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, palik200 είπε Το Πολωνικό κατάστημα Ovolt που εμφανιζόταν σαν συνεργαζόμενο κατάστημα με το skroutz βάρεσε κανονιά ; εμφανίζεται πλεον : Το κατάστημα δεν έχει διαθέσιμα προϊόντα για αγορά μέσω Skroutz Mπορεί να σταμάτησε να συνεργάζεται με το σκρουτζ. Το σάητ του υπάρχει ακόμα και βλέπω ότι υπάρχει και σαν seller στο σουηδικό amazon. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Παντως τα αποθεματα στα καταστηματα ειναι τραγικα 10 ως 30 μερες. Πηρα σε μαγαζι να ρωτησω για ενα κουτι o11 mini air black που θελω να αγορασω για το ποτε θα το εχω και μου ειπε σε 30 εργασιμες. Τι στο καλο με το που κανω την πληρωμη θα δωσουν παραγγελια στην Lian Li να το κατασκευασουν; 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios85 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Καλη χρονια σε ολους.Θα ηθελα να ενημερωσω τους συμφορουμιτες ,πως σε αγορα στις 11.12.24 μιας κολωνιας μεσα απο το σκρουτζ καλαθι,με διεκπεραιωση απο το καταστημα Le Fragrance,παρελαβα στις 2.1.24 προιον απομιμησης.Ηδη εχω κανει καταγγελια στο συνηγορο του καταναλωτη. Η πλευρα του σκρουτζ επι της παρουσης μου προτεινε επιστροφη του προιοντος μεσα απο την πλατφορμα τους. Σε αναρτηση μου σε ελληνικη σελιδα πωλησης αρωματων στο fb,βρεθηκε και δευτερο ατομο που ειχε κανει αγορα απο το ιδιο καταστημα μεσω καλαθιου σκρουτζ και επεστρεψε το προιον,ευτυχως επειδη ηταν γνωστης και αναγνωρισε την απομιμηση Δε θελω να φανταστω ποσοι καταναλωτες την εχουν πατησει ηδη και εχουν ανοιξει τα fake αρωματα τους,χωρις να γνωριζουν τπτ. Κανω την αναρτηση εστω εδω μηπως βρεθει καποιος ανυποψιαστος αγοραστης.Ευχομαι ο συνηγορος του καταναλωτη να πιεσει (δε νομιζω) να ερευνησει το Σκρουτζ και τις υπολοιπες αγορες απο το ιδιο καταστημα και να το γνωστοποιησει και στους υπολοιπους αγοραστες. Υ.Γ. Το καταστημα ,με εδρα Ρουμανιας,καινουργιο χωρις προηγουμενες αξιολογησεις και οι τιμες μολις -10 εως 20% απο το μεσο ορο τιμων.Δλδ οι τιμες τους κυμαινονταν σε νορμαλ επιπεδα 2022.Το καταστημα ειχε ηδη σβηστει απο σκρουτζ απο 20.12.23 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, LLLEFTERIS είπε Παντως τα αποθεματα στα καταστηματα ειναι τραγικα 10 ως 30 μερες. Πηρα σε μαγαζι να ρωτησω για ενα κουτι o11 mini air black που θελω να αγορασω για το ποτε θα το εχω και μου ειπε σε 30 εργασιμες. Τι στο καλο με το που κανω την πληρωμη θα δωσουν παραγγελια στην Lian Li να το κατασκευασουν; 😂 Έχε στα υπόψιν και το allegro.pl , πολύ μεγαλύτερη ποικιλία (αφού η Πολωνία είναι το κέντρο της εμπορικης κινεζοευρωπης) πολλές φορές πολύ καλύτερη τιμή ακόμα και με τα μεταφορικά. DPD / DHL και τα 2 τα δοκίμασα, η dpd θέλει περίπου 7-8 μέρες η DHL 15 μέρες με βάση τα δικά μου. Ειδικά όταν οι προμηθευτές είναι Πολωνοί από τα Ελληνικά καταστήματα, αν αγοράσεις από το allegro κατευθείαν έρχονται 3-4 μέρες νωρίτερα σε σχέση με Skroutz αφού δεν πρέπει να πάει στο κατάστημα πρώτα πριν το παραλάβει το Skroutz για να σου το στείλει. Για ογκώδη που από Κίνα δεν συμφέρουν, ή σε περίπτωση που θες κάτι πιο γρήγορα συγκριτικά με Κίνα είναι πολύ legit επιλογή. Βέβαια έχω κάνει μόνο 7 παραγγελίες οπότε δεν έχω και μεγάλη εμπειρία με προβλήματα. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από Billator 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Titos301 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 17 ώρες πριν, Billator είπε Έχε στα υπόψιν και το allegro.pl εσυ κανεις αγορες απο εκει; βλεπω δεν εχει αγγλικα καθολου... στελνει ελλαδα; και αν ναι τα μεταφορικα ποσο βγαινουν στο περιπου; ειδα πχ κατι ανταλλακτικα ξυραφακια gillette και τα 50% κατω απο ελλαδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Titos301 είπε εσυ κανεις αγορες απο εκει; βλεπω δεν εχει αγγλικα καθολου... στελνει ελλαδα; και αν ναι τα μεταφορικα ποσο βγαινουν στο περιπου; ειδα πχ κατι ανταλλακτικα ξυραφακια gillette και τα 50% κατω απο ελλαδα Scroll down, αλλαγή σε αγγλικά. μπορείς να μπεις και να δεις, μόλις βάλεις location Greece τότε βγάζει και τα αντίστοιχα μεταφορικά. Μικροπράγματα δεν αγόρασα μέχρι τώρα συνήθως φάρδος 1 μέτρο είχαν τα δέματα μεταφορικά ήταν 15-28ευρώ ανάλογα το βάρος και τις υπόλοιπες διαστάσεις και τον τρόπο αποστολής. Αλλά συγκριτικά με τιμές του Skroutz ήμουν 35%-45% κάτω συγκρίνοντας πάντα τελική τιμή. Δεν είναι όλα πιο φθηνά απλά ΄μπορεί να υπάρχουν πράγματα που να αξίζουν. Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από Billator 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panfrag1924 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου από panfrag1924 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sdikr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Αν η κανονική του τιμή είναι συνήθως τα 170 το ότι τον βρήκες στα 35 είναι κάτι που αν το πας νομικά θα σου πούνε πως είναι λάθος και θα το κερδίσουν. Προφανώς έγινε λάθος, τα χρήματα σου τα επιστρέψανε, είναι οκ, τώρα αν θέλεις δεν χάνεις κάτι να κάνεις καταγγελία στον ΣτΚ, αλλά μάλλον θα σου πουνε και αυτοί πως είναι ξεκάθαρα περίπτωση λάθους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα