Ducatista Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, warewolf είπε Για να μην ανοίξω νέο θέμα, θα το αναρτήσω εδώ. Προσφάτως παρατήρησα κάτι ενοχλητικό στο skroutz. Όταν βάζω ένα προϊόν στα αγαπημένα μου (για να το βρω αργότερα εύκολα για παραγγελία), παρατηρώ πως μετά από κάποιες ώρες μέσα στην ίδια μέρα, χτυπάει το καμπανάκι ειδοποίησης που αναφέρει μείωση τιμής. Μπαίνοντας όμως στην "εξέλιξη τιμής" παρατηρώ πως το προϊόν δεν είχε μεγαλύτερη αξία το προηγούμενο διάστημα. Η πτώση τιμής είναι δηλαδή εικονική και αυτό μου το έκανε μάλιστα σε 5-6 προϊόντα που έβαλα στα αγαπημένα μου την τελευταία εβδομάδα. Και εγώ το ιδιο εχώ παρατηρήσει Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από Ducatista
l3ft3r1s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Εαν η πτωση ειναι για πολυ μικρο χρονικο διαστημα, δεν καταγραφεται στην εξελιξη τιμης. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από l3ft3r1s
Titos301 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 10 ώρες πριν, warewolf είπε Για να μην ανοίξω νέο θέμα, θα το αναρτήσω εδώ. Προσφάτως παρατήρησα κάτι ενοχλητικό στο skroutz. Όταν βάζω ένα προϊόν στα αγαπημένα μου (για να το βρω αργότερα εύκολα για παραγγελία), παρατηρώ πως μετά από κάποιες ώρες μέσα στην ίδια μέρα, χτυπάει το καμπανάκι ειδοποίησης που αναφέρει μείωση τιμής. Μπαίνοντας όμως στην "εξέλιξη τιμής" παρατηρώ πως το προϊόν δεν είχε μεγαλύτερη αξία το προηγούμενο διάστημα. Η πτώση τιμής είναι δηλαδή εικονική και αυτό μου το έκανε μάλιστα σε 5-6 προϊόντα που έβαλα στα αγαπημένα μου την τελευταία εβδομάδα. καποια καταστηματα "παιζουν" για να αγορασεις, αν εισαι τυχερος και προλαβεις το παραθυρο το αγοραζεις φθηνα, δυσκολο αλλα οχι αδυνατο σε καθε περιπτωση μπορεις να απενεργοποιησεις ειδοποιησεις για πτωσεις τιμων
warewolf Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ίσως να μην έγινα κατανοητός. Πριν μια εβδομάδα περίπου, βλέπω ένα προϊόν το οποίο έχει 18.93 ευρώ και αυτή η τιμή είναι σταθερή για μέρες . Αποφασίζω να το βάλω στα αγαπημένα και ύστερα από μερικές ώρες έρχεται ειδοποίηση πως η τιμή του έπεσε στα 18.93 από 23.27 ευρώ. Στον πίνακα εξέλιξης τιμής μου δείχνει πως αυτή την τιμή την έχει από τις 13 Σεπτεμβρίου και φυσικά το έχω δει με τα μάτια μου πως για μία εβδομάδα που το είχα σταμπάρει, είχε 18.93. Δεν καταλαβαίνω κάτι. ? Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από warewolf 1
l3ft3r1s Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δες το δεύτερο ακριβότερο κατάστημα, μήπως το εχει 23,27? Υπάρχει περίπτωση προσωρινά το φτηνότερο κατάστημα να βγήκε εκτός skroutz για ελάχιστο χρονικό διάστημα, ή εκτός του συγκεκριμένου listing, για κάποιο λόγο. Σε αυτή την περίπτωση, ανέβηκε η τιμή προσωρινά στα 23,27 που είναι η τιμή του δεύτερου, και όταν ξαναμπήκε το φτηνότερο ξαναεπεσε στα 18,93 και έτσι ήρθε η ειδοποίηση. Η εξέλιξη τιμής δε θα μπορούσε να στο δείξει αυτό, καθώς η χαμηλότερη τιμή της ημέρας εξακολουθεί να είναι 18,93. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου 2023 από l3ft3r1s
Vanlyda Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω παρατηρήσει τελευταία ως skroutz plus member μια κοροϊδία στα προϊόντα που προσθέτω στο καλάθι του skroutz. Δηλαδή πχ ένα πακέτο που ζυγίζει το πολύ 3 κιλά αυτοί μου το κοστολογούν στα 10 κιλά έτσι ώστε να υπερβαίνει το βάρος και να πρέπει να πληρώσω μεταφορικά. Το ίδιο αντίστοιχα και σε άλλα προϊόντα που έχω τεστάρει. Έχετε εσείς κάτι αντίστοιχο;
Tigio13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 23 λεπτά πριν, Vanlyda είπε Καλησπέρα στην ομάδα, Έχω παρατηρήσει τελευταία ως skroutz plus member μια κοροϊδία στα προϊόντα που προσθέτω στο καλάθι του skroutz. Δηλαδή πχ ένα πακέτο που ζυγίζει το πολύ 3 κιλά αυτοί μου το κοστολογούν στα 10 κιλά έτσι ώστε να υπερβαίνει το βάρος και να πρέπει να πληρώσω μεταφορικά. Το ίδιο αντίστοιχα και σε άλλα προϊόντα που έχω τεστάρει. Έχετε εσείς κάτι αντίστοιχο; Μου είχε τύχει μία φορά αυτό που λες. Έκανα κανονικά την αγορά πληρώνοντας μεταφορικά. Μετά τους έστειλα μειλ και μου τα πιστωσαν στο λογαριασμό μου.
Vanlyda Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 21 λεπτά πριν, Tigio13 είπε Μου είχε τύχει μία φορά αυτό που λες. Έκανα κανονικά την αγορά πληρώνοντας μεταφορικά. Μετά τους έστειλα μειλ και μου τα πιστωσαν στο λογαριασμό μου. Εγώ δεν έχω κάνει ακόμη την αγορά γιατί το θεώρησα παράλογο. Και τους έστελα παράπονα ελπίζοντας να μου απαντήσουν και να φτιάξει.
Tigio13 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, Vanlyda είπε Εγώ δεν έχω κάνει ακόμη την αγορά γιατί το θεώρησα παράλογο. Και τους έστελα παράπονα ελπίζοντας να μου απαντήσουν και να φτιάξει. Κοίταξε, αυτό που ήθελα να πάρω εγώ ακόμα και με τα 3 € μεταφορικά που είχε ήταν αρκετά φτηνότερο(κανονικά θα έπρεπε να έχει 0 μεταφορικά) . Οπότε το πήρα και μετά έστειλα και ένα μήνυμα για να δω τι θα απαντήσουν. Η απάντηση ήταν ότι έχει γίνει λάθος στον υπολογισμό των μεταφορικών και μου επέστρεψαν το ποσό. 1
mindreader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δεν βλεπω καποιο αλλο κεντρικο νημα για skroutz, οποτε ας ρωτησω εδω. Οι θυριδες του skroutz, οι πορτοκαλι, ειναι για χρηση, απο ποιους, και με τι κοστος; Μπορω να ψωνισω απο καταστημα εντος skroutz, και να επιλεξω να παει σε θυριδα skroutz; Ή εξαρταται απο τον πωλητη; Ή οι θυριδες ειναι μονο αν ψωνισεις με το καλαθι του skroutz;
dtk-386 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Μόνο εντός Σκρουτζ. Μαγαζί που δεν συμμετέχει στο καλάθι Σκρουτζ δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει. 1
mindreader Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, dtk-386 said: Μόνο εντός Σκρουτζ. Μαγαζί που δεν συμμετέχει στο καλάθι Σκρουτζ δεν μπορεί να τις χρησιμοποιήσει. Αρα, για να μην καταλαβω λαθος, δεν πρεπει να 'φυγεις' απο τη σελιδα του skroutz, να ψωνισεις απο τη σελιδα τριτου φιλοξενουμενου καταστηματος. Σωστα; Δωρεα να σου ερθει ενα αντικειμενο στη θυριδα;
great Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, mindreader said: Αρα, για να μην καταλαβω λαθος, δεν πρεπει να 'φυγεις' απο τη σελιδα του skroutz, να ψωνισεις απο τη σελιδα τριτου φιλοξενουμενου καταστηματος. Σωστα; Δωρεα να σου ερθει ενα αντικειμενο στη θυριδα; ναι Η αγορα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι απο "καλαθι του σκρουτζ" οχι απ'εξω. Επισης δεν ειναι δωρεαν η παραλαβη απο point, εχει και εκει μια χρέωση 1
Titos301 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, great είπε ναι Η αγορα ΠΡΕΠΕΙ να ειναι απο "καλαθι του σκρουτζ" οχι απ'εξω. Επισης δεν ειναι δωρεαν η παραλαβη απο point, εχει και εκει μια χρέωση τι χρεωση εχει; και πχ η παραλαβη απο εκει μπαινει τυχαια-αυτοματα απο το συστημα αναλογα με τη διευθυνση κατοικιας που εχεις δηλωσει;
dtk-386 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) σου βγάζει τα μεταφορικά όταν το επιλέξεις, βάλτο και δες. Επεξ/σία 28 Νοεμβρίου 2023 από dtk-386
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα