filip123go Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 7 λεπτά πριν, DeareN είπε Έκανα μια αξιοπρεπέστατη κριτική διατυπωμένη ολόσωστα αλλά επειδή έβαλα 2 αστέρια μου την κατέβασαν γιατί λέει θέλει επαναδιατύπωση. Η δουλεία μου είναι να γράφω πορίσματα άρα γνωρίζω εξ αρχής ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος. Το γράφω για να ξέρετε πώς αντιμετωπίζουν πλέον τις αρνητικές κριτικές στο skroutz Ανέβασε την κριτική, τουλάχιστον να υπάρχει εδώ μέσα. 1
DeareN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 2 λεπτά πριν, filip123go είπε Ανέβασε την κριτική, τουλάχιστον να υπάρχει εδώ μέσα. Έκανα μια απλή επαναδιατύπωση, αν δε τη δεχτούν αυτή τη φορά θα τη βάλω εδώ, αλλιώς αν τη δεχτούν θα βάλω κατευθείαν το link της κριτικής 2
StamTheMan Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 22 λεπτά πριν, DeareN είπε Έκανα μια αξιοπρεπέστατη κριτική διατυπωμένη ολόσωστα αλλά επειδή έβαλα 2 αστέρια μου την κατέβασαν γιατί λέει θέλει επαναδιατύπωση. Η δουλεία μου είναι να γράφω πορίσματα άρα γνωρίζω εξ αρχής ότι δεν υπάρχει κανένα λάθος. Το γράφω για να ξέρετε πώς αντιμετωπίζουν πλέον τις αρνητικές κριτικές στο skroutz Δοκιμασες να την ξανακανεις;
great Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Αρνιτικες αξιολογησεις σε μαγαζια ναι πεφτει screening. Στα προιοντα ουτε που τους νοιαζει και να σας πω εγω αυτο κοιταζω. Αλλωστε παντα παιρνω απο "skroutz market" Και οχι απο το καταστημα οποτε ξερω οτι και να μου την φερει θα μου τα δωσει πισω το skroutz. Οποτε με νοιαζει για το προιον να βλεπω κριτικες πλεων και χαιρομαι που γινετε ολο και πιο συνηθες να γραφουν σε αυτά.
DeareN Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 4 λεπτά πριν, great είπε Αρνιτικες αξιολογησεις σε μαγαζια ναι πεφτει screening. Στα προιοντα ουτε που τους νοιαζει και να σας πω εγω αυτο κοιταζω. Αλλωστε παντα παιρνω απο "skroutz market" Και οχι απο το καταστημα οποτε ξερω οτι και να μου την φερει θα μου τα δωσει πισω το skroutz. Οποτε με νοιαζει για το προιον να βλεπω κριτικες πλεων και χαιρομαι που γινετε ολο και πιο συνηθες να γραφουν σε αυτά. η αξιολόγηση σε εμένα είναι σε προιόν, όχι σε κατάστημα, αυτό είναι το καινούργιο πρόβλημα... 2
great Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, DeareN είπε η αξιολόγηση σε εμένα είναι σε προιόν, όχι σε κατάστημα, αυτό είναι το καινούργιο πρόβλημα... ωπ τι λες τωρα! θα με ενδιεφερε να μαθω ποιο και τι εγραψες, εαν θες και DM. Εχω γραψει πολλες με 1 αστερακι και μαλιστα εχει και πανω απο 5 στους 5 βρηκαν χρισημη. Ολα τεκμηριωμενα, ακομα και photo ανεβαζω. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2023 από great
thant Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Πριν δυο μήνες έκανα κόσμια αρνητική αξιολόγηση για προβληματικό προϊόν, με δυο αστέρια και συνοδευόμενο με φωτογραφια. Δεν χρειάστηκε να γράψω πολλά καθώς οι φωτογραφίες μιλούσαν από μόνες τους. Το σκρουτζ μου ζήτησε screenshot με απόδειξη αγοράς. Για κακή τους τύχη είχα την απόδειξη και την ανέβασα. Επανέρχεται και μου ζητάει επαναδιατύπωση. Καλά για μ@λ@#€S ψαχνουν; Μήπως ήθελαν να γράψουν αυτοί την αξιολόγηση αντί για εμένα; Επειδή δεν ήταν η πρώτη φορά, δεν ξανά μπήκα στη πλατφόρμα τους. Και το bestprice καλούτσικο είναι... προς το παρόν. 4
SabotazNic Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2023 "Και ο Αγιος, φοβερα θελει". Ειχα γραψει στο τελος οτι "αν ειχα διαβασει τις αξιολογησεις πριν την αγορα, μαλλον δεν θα το επαιρνα" ή κατι τετοιο. Οχι μονο δεν αλλαξα κατι, αλλα προσθεσα και ακομα 2-3 σχολια μετα απο χρηση 2 ημερων. 2
DeareN Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 31 λεπτά πριν, SabotazNic είπε "Και ο Αγιος, φοβερα θελει". Ειχα γραψει στο τελος οτι "αν ειχα διαβασει τις αξιολογησεις πριν την αγορα, μαλλον δεν θα το επαιρνα" ή κατι τετοιο. Οχι μονο δεν αλλαξα κατι, αλλα προσθεσα και ακομα 2-3 σχολια μετα απο χρηση 2 ημερων. Έκανα επαναδιατυπωση και έμεινε σαν να έχει απορριφθεί. Δεν ξανά ασχολούμαι ούτε μπαίνω στη διαδικασία του τσατ οι άνθρωποι είναι αντιεπαγγελματιες και θα το πληρώσουν κάποια στιγμή. Φαντάσου σαν κι εμένα πόσες άπειρες αρνητικές αξιολογησεις υπάρχουν εκεί έξω που θα βοηθούσαν πόσο κόσμο και έχουν απορριφθεί... Έγκλημα... 1
CHRISpros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Eπιβεβαιώνω και εγώ τη δυσκολία να αποδεχτούν κριτικές. Βέβαια, με εκνεύρισαν τόσο που έκανα αναδιατύπωση μέχρι να τη δεχτούν. Ε, την 3η φορά την ανέβασαν! 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Αν δεν ξέρουμε τι ακριβώς γράφτηκε και δεν έγινε δεκτό, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό που μπορώ να πω, από προσωπική εμπειρία, εδώ στο insomnia, είναι πως πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν μια εντυπωσιακή δυσκολία να αντιληφθούν ότι δεν γράφουμε αξιολογήσεις όπως μιλάμε στα κολλητάρια μας. Γενικά, είναι πονεμένη ιστορία οι αξιολογήσεις. Δείτε σε εμάς, πόσα "ανεπιφύλακτα" έχουμε, πόσες αοριστολογίες τύπου "το καλύτερο παιδί" ή γενικότητες "όλα άψογα". Αξιολογήσεις που δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική πληροφορία ή αναλώνονται σε γενικεύσεις. Καλό είναι να υπάρχουν κριτήρια. Προφανώς, πρέπει να υπάρχει και ισορροπία μεταξύ του να μη γίνουν σκορποχώρι οι αξιολογήσεις (βλ. Truspilot που μπαίνει ο κάθε άσχετος και γράφει ό,τι θέλει) και του να είναι το σύστημα τόσο στρυφνό ώστε να αποθαρρύνονται οι χρήστες να αξιολογούν. 2
Ducatista Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 23 λεπτά πριν, Snoob είπε Αν δεν ξέρουμε τι ακριβώς γράφτηκε και δεν έγινε δεκτό, δεν μπορούμε να πούμε τίποτε για τις συγκεκριμένες περιπτώσεις. Αυτό που μπορώ να πω, από προσωπική εμπειρία, εδώ στο insomnia, είναι πως πολλοί άνθρωποι εμφανίζουν μια εντυπωσιακή δυσκολία να αντιληφθούν ότι δεν γράφουμε αξιολογήσεις όπως μιλάμε στα κολλητάρια μας. Γενικά, είναι πονεμένη ιστορία οι αξιολογήσεις. Δείτε σε εμάς, πόσα "ανεπιφύλακτα" έχουμε, πόσες αοριστολογίες τύπου "το καλύτερο παιδί" ή γενικότητες "όλα άψογα". Αξιολογήσεις που δεν προσφέρουν καμία ουσιαστική πληροφορία ή αναλώνονται σε γενικεύσεις. Καλό είναι να υπάρχουν κριτήρια. Προφανώς, πρέπει να υπάρχει και ισορροπία μεταξύ του να μη γίνουν σκορποχώρι οι αξιολογήσεις (βλ. Truspilot που μπαίνει ο κάθε άσχετος και γράφει ό,τι θέλει) και του να είναι το σύστημα τόσο στρυφνό ώστε να αποθαρρύνονται οι χρήστες να αξιολογούν. Αυτά Που λες θα είχαν αξία αν όταν έβαζες 5 αστέρια σκέτο η έγραφες όλα τέλεια σου έλεγαν να ξαναγράψεις την κριτική δεν γίνεται να υπάρχουν 2 μέτρα και 2 σταθμα 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα