J_F80 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε λίγο οποίοι ξέρουν τα τέλη της πρόωρης λήξης συμβολαίου σταθερής και κινητής της Vodafone. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 11 λεπτά πριν, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε λίγο οποίοι ξέρουν τα τέλη της πρόωρης λήξης συμβολαίου σταθερής και κινητής της Vodafone. Ευχαριστώ! Δεν τα γράφει το συμβόλαιο σου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J_F80 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δεν το έχω ψάξει, γιατί δεν πρόκειται για μένα. Αλλά θα ήθελα από κάποιον που ξέρει να μου πει το περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hln3 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 45 λεπτά πριν, J_F80 είπε Καλησπέρα παιδιά! Θα ήθελα να μου πείτε λίγο οποίοι ξέρουν τα τέλη της πρόωρης λήξης συμβολαίου σταθερής και κινητής της Vodafone. Ευχαριστώ! Δεν είναι σταθερό ποσό, μεταβάλλονται κάθε μήνα για ένα συμβόλαιο, ανάλογα το πρόγραμμα, την τιμή, την ημερομηνία λήξης Αναγράφονται ανά μήνα αποχώρησης στην 1η σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
J_F80 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, hln3 είπε Δεν είναι σταθερό ποσό, μεταβάλλονται κάθε μήνα για ένα συμβόλαιο, ανάλογα το πρόγραμμα, την τιμή, την ημερομηνία λήξης Αναγράφονται ανά μήνα αποχώρησης στην 1η σελίδα. Για το σταθερό μόλις τα είδα. Για το κινητό, τι ισχύει αν θέλει να το μετατρέψει κάποιος σε καρτοκινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα