kallair Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Δημοσ. 13 Απριλίου 2022 Καλησπέρα παίδες, χρησιμοποιώ την συγκεκριμένη σκούπα κοντά 4 μήνες και έχω το εξής θέμα και θέλω να δω αν το είχε άλλος και ποια ήταν τελικά η αιτία; Μου βγάζει συνέχεια brush error. Δοκίμασα διάφορα και έχω καταλήξει ότι είναι θέμα αισθητήρα. Έχω καθαρίσει την βούρτσα, είναι σχεδόν σαν καινούργια. Έχω κάνει factory reset. Δοκίμασα και χωρίς την βούρτσα μέσα. Από την στιγμή που βγάζει το error και χωρίς την βούρτσα μέσα, υποθέτω ότι έχει κάποιο θέμα ο αισθητήρας που "διαβάζει" ότι έχει μεγάλη αντίσταση η βούρτσα. Είχε κάποιος παρόμοιο θέμα; Βρήκατε τι το προκαλούσε; Υστερόγραφο. Η σκούπα είναι ακόμα σε εγγύηση και θα την στείλω μέσα στην βδομάδα. Αλλά επειδή δεν θα είναι πάντα σε εγγύηση, και για να έβγαλε πρόβλημα τόσο γρήγορα πάει να πει ότι είναι ιδιαίτερα ευπαθή, θέλω να δω τι μπορώ να κάνω για να μπορώ να την διορθώσω αν το παρουσιάσει πάλι εκτός εγγύησης.
umbrella co. Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Δημοσ. 14 Απριλίου 2022 Aφου βρισκεσαι ακομη εντος εγγυησης, μην περιμενεις αλλο, στειλε την στο service και ασε αυτους να βγαλουν την ακρη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα